2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
دوستان گلم امشب ۵ بسته نمک بگیرید به نیت حاجترواییتون و روش به آیت الکرسی و ۳ صلوات بخونید روز اخر ...

سلام فاطمه جان 

خوبی مهربانو خانم ؟

من نتونستم بیام مجدد اینجا هم بدلیل شلوغی هم تمام اعلانات من پاک شده بود و وقت نمیکردم نام تاپیکو از گوگل سرچ کنم .

ممنون یادم هستی 

خدا بیکاری رو برای هیچ مردی نیاره، اگر هم هم پیش امد هم زمان با بارداری و زایمان خانم نباشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دکتر عمومی هیچی نمیدن نه برا اینکه ضرر داره برا اینکه براشون مسیولیت داره به منم ندادن اخه میتر ...

ممنون نیاز جان رفتم عفونی گلدیرام و دیفن هیدرامین و یه داروهای دیگم داد گفت ویروس عفونی نشده  ، ولی خیالم راحت شد مرسی ازت 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام بچه ها از شیرازی های عزیز واسه غربالگری کجا پیشنهاد میدید که انجام بدن درمانگاه امام رضا انج ...

سلام عزیزم.

من دکترم دکتر اسدی رو پیشنهاد دادن برای سونو و آزمایشگاه اکسیر رو برای آزمایش.راضی هم بودم خیلی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
نظرتون راجع به خراش وچسب جنین چیه؟ میگن قبل انتقال prpهم خوبه کسی هست تجربه داشته باشه؟

عشقم انجام بده خوبه

ولی خب هرچی خدا بخواد همون میشه ♥️

من انتقال اخرم هم چسب داشتم هم prp  ولی جنینم خیلی بی کیفیت بود

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان  خوبی مهربانو خانم ؟ من نتونستم بیام مجدد اینجا هم بدلیل شلوغی هم تمام اعلانات ...

قربونت برم عزیزکم 🩵✨

انشالله همونی بشه که میخوای قشنگ من

اره الانات هممون پاک شده ، سایت خودش پاک کرده 

♥️♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نظرتون راجع به خراش وچسب جنین چیه؟ میگن قبل انتقال prpهم خوبه کسی هست تجربه داشته باشه؟

من خراش و چسب داشتم خوبه بنظرم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت برم عزیزکم 🩵✨ انشالله همونی بشه که میخوای قشنگ من اره الانات هممون پاک شده ، سایت خودش پاک ...

سلامت باشی 

ان شاءالله سال جدید به حق فاطمه زهرا س، نی نی خودت تو بغلت باشه. الهی آمین یا رب العالمین 

سلام عزیزم. من دکترم دکتر اسدی رو پیشنهاد دادن برای سونو و آزمایشگاه اکسیر رو برای آزمایش.راضی هم ب ...

ممنون دکتر اسدی کجا هست جاش?

ازمایشگاه اکسیر بلدم چون ساختمان کناریش مطب دکترم هست

شما چون مشکلی نداشتی خداروشکر اونارو تجویز نکردن واستون

ممنون که جواب دادین ولی ظاهرا اونا هم مشکل نداشتن مخصوصا انوکسا و دوفاستون رو برای همه داده بودن پزشک اونا فرق میکرد البته. دیگه چه کار میشه کرد احتمالا نمیتونم دیگه از الان شروع کنم.

ممنون نیاز جان رفتم عفونی گلدیرام و دیفن هیدرامین و یه داروهای دیگم داد گفت ویروس عفونی نشده  ، ...

خداروشکر خاهر دیگه خیالت راحت شد که میتونی داروهاشو مصرف کنی بدون هیچ استرسی انشالله زودی خوب بشی!

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی گلم باشه میرم عفونی پس دیفن خوردی تو هم،هم  چین بدم نبوده خوردم زدم نت بدون کامپاندشم خرید ...

نه خاهر الکی ترسوندت مشکلی نداره ولی با تجویز پزشک نه سرخود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر خاهر دیگه خیالت راحت شد که میتونی داروهاشو مصرف کنی بدون هیچ استرسی انشالله زودی خوب بشی!

ایروکاست داده بخورم ؟ جز داروهای گروه سی نوشته نت   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نه خاهر الکی ترسوندت مشکلی نداره ولی با تجویز پزشک نه سرخود

اره گفت این دکترم ، اون اطلاعاتی نداشته من میدم به مریضا