2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044414 بازدید | 684387 پست
🥲🥲 چون میخوام مادر بشم  ivf جواب نداد ، درسته جنین اهدایی ، یا رحم جایگزین رو هنوز استفاده ...

عزیزم زنگ بزن مطب دکترعنايت الله ایزدی تمام مراحل لازمو بهت میگن. يه سایت کامل هم دارن گوگل کن بخون روالش چطوره. تاجایی که من شنیدم از خانومایی که برای اهدایی اومده بودن پیشش، هیچ کدوم نامه دادگاه نداشتن. اون برای جنین اهداییه. فقط آزمایشات همسرت و رضایتش مهمه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چرا دکتر نمیرین میدونی همین عفونت و سرفه چقد بده عزیزم زمان قدیم میگفتن دکتر نرین چون میگفتن دارو نخ ...

دکتر متخصص چی برم ؟ زنان یا دکتر عمومی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من جواب میدم.خیر هیچ ایرادی نداره. هر چند در مواردی که آقایون مشکل دارند جنین اهدایی پیشنهاد ...

سلام چطوری عزیزم،چه خبر،چطور میگذرونی روزاتو؟خیلی زمان کند میگذره انگار،اطرافیان منم تند و تند دارن باردار میشن  نمیدونم مشکل خدا با ما چیه  

@houra۱۴۰۰     سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه به  مهدیه جون سلام منو برسون ...

سلام مهتاب جون،دوست بامعرفت،خوبم به لطف خدا،همه پیامها رو میخونم ولی وقتی ناراحتی و سختی بچه ها رو میبینم تو این راه ،نمیدونم چی بگم بهشون که بار غمشون کم بشه،هممون میدونیم همه چیز دست خداست ولی .....

بهرحال اینجا هستم همیشه و همراهم

حتما سلامتو و بزرگواریتو میرسونم چشم

راستی دوستم زیارتتم قبول باشه😘😘

قربونتون برم انشالله برای شمام همینطور باشه😘

سلام دوستم از صمیم قلب براتون خوشحالم 

و بهتون تبریک میگم،این هدیه واقعا دلنشینه بعد از اینکه بنده اش از همه جا ناامید شده و فقط و فقط به خودش سپرده،این لذت نوش جونت دوستم

سلام چطوری عزیزم،چه خبر،چطور میگذرونی روزاتو؟خیلی زمان کند میگذره انگار،اطرافیان منم تند و تند دارن ...

سلام عزیزم. ای بدک نیستم یعنی چاره ایی نیست باید گذروند. ایشالا شمام خوب باشی. 

از فرصت تعطیلات خوب استفاده کن.  به خودت برس تا برای انتقال آماده بشی.ناراحت یا خوشحال بلاخره می گذره عزیزم. نذار چیزی توی روحیه ات اثر بذاره ، الان به روحیه قوی و انرژی بالا نیاز داری مواظب خودت باش. عیدتم پیشاپیش مبارک ایشالا سال دیگه با یک نی نی ناز در انتظار سال جدید باشی.😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم. ای بدک نیستم یعنی چاره ایی نیست باید گذروند. ایشالا شمام خوب باشی.  از فرصت تعطیلا ...

فقط عزیزم برای انتقال هم لازمه از نظر تغذیه رعایت کنم یا به قول شما تقویت بشم؟ما دوسال تمام اصلاح سبک کردیم،دیگه الان خسته شدیم،رعایت نمیکنیم،دیگه وقتی هم دیدم تاثیر انچنانی روی تخمکهام نذاشت تغذیه، کمتر اهمیت میدم

فدات مهربونم😘😘 راستی شما میدونی برای کارای دادگاهی چقدر طول میکشه و چطوری تاییدیه بگیرم؟  م ...

راستش نمیدونم عزیزم بنظرم حضوری برو مراکز سوال کن 

بله کار درستی میکنی 

تا مادر شدن ادامه بده عزیزم😘😘😘😘😘😘

هممون باید ادامه بدیم 

خانما من امروز شروع کردم روزی دوتا دوفامد دقیقا برا اول عید تموم میشه تو عید ادم یهو میره مسافرت بعدم بخوام انتقال بدم دکتره نیست سیکلام طولانیه ۳۴ روزست انتقالم میره برا اخر اردیبهشت و خرداد

یه سوال

❌❌❌❌

اشکالی داره بجا ۱۰ روز  مثلا ۱۵ روز ۲۰ روز قرص بخورم روزی یکی یا همون دوتا را؟؟؟

فقط عزیزم برای انتقال هم لازمه از نظر تغذیه رعایت کنم یا به قول شما تقویت بشم؟ما دوسال تمام اصلاح سب ...

به نظرم مولتی ویتامین روزانه اوپتی وومن بخور که خیالت راحت باشه کمبود ویتامین نداری مخصوصا d3.

آب حتما روزی ۸تا لیوان بخور با میوه و سبزی زیاد.پیاده روی روزی نیم ساعت یا دوسانس نیم ساعته رقص که تحرک داشته باشی و استرس رو از خودت دور کن.

دورت بگردم ژیان قشنگم ببخشید این مدت منم ازت غافل شدم انشالله خدا برات جبران کنه با اینکه سقط رو ت ...

مرسی خواهرگلم 

خواهش میکنم قشنگم خودت اندازه کافی مشکلات و غم و غصه داری 

امیدوارم بهترینا برات. قم بخوره 

بچه ها گلوکوفاژ و دوفاستون و متفورمین داده دکترم .براچیه اینا؟امروز رفتم ماما گفت تنبلی داری .این ای وی اف چه بلاها که سرم نیاورد.بچه هامن پریودیام هرماه با دوروز اینور و اونرشدن هستش یعنی تنبلی دارم؟

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

عزیزم خیلی تبریک میگم بهت واقعا همینه وقتی کاملا بیخیالش میشی انگار خدا خودش میده ایشالا قسمت بقیه منتظرا خیلی خوشحال شدم برات ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍