2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044065 بازدید | 684356 پست
چطور کنترل میکنی دارو دادن ؟من بردم دکتر دارو نداد قطره و شربت برا کولیک دادولی  رفلاکس دا ...

اره رفلاکس هیچی نداره،فقط بعد خوردن شیر باید سعی کنیم اروغ بزنن که بچه من به سختی میزنه مخصوصا اگه خواب باشه ،فقط بعد شیر زود نخوابون بذار رو شونت تا شیری که خورده بره پایین تا حد ممکن

لبنیات هم حذف کردم

حتما هم به بغل بخوابونش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
چطور کنترل میکنی دارو دادن ؟من بردم دکتر دارو نداد قطره و شربت برا کولیک دادولی  رفلاکس دا ...

واسه کولیک چه دارویی داد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفلاکس هیچی نداره،فقط بعد خوردن شیر باید سعی کنیم اروغ بزنن که بچه من به سختی میزنه مخصوصا اگه خ ...

عه برا منم آروغ دیر میزند آره ی ربع تو بغل نگه میدارم بعد میزارم جاش ولی انقدر تون میخورد تو خواب راحت نیست اگه به پهلو بزارمش هم زود بیدار پیشه هم گریه میکنی که 

واسه کولیک چه دارویی داد؟

واسه کولیک قطره کولیکز با شربت سگانوز داده بود بعد که رفلاکس شروع شد گفت سگانوز قطع کنم گریپ میکجر داده که اونام افاقه نمیکنه سینش خس خس صدا میدهد 

واسه کولیک قطره کولیکز با شربت سگانوز داده بود بعد که رفلاکس شروع شد گفت سگانوز قطع کنم گریپ میکجر د ...

به من دایمتیکون داده

خودم کولیکیز خریدم گریپ میکسچر

منم دقیقا تو همین وضعیتم

خیلی سخته خیلی گناه دارن

همش اب دهنش جمع میشه تو گلوش،خس خس میکنه

سلام عزیزم والا تا دیروز خونریزی داشتم همچنان از دیروز تبدیل شده به لک بعضی وقتها ولی قطع نشده ش ...

منم از دیروز خونریزی ندارم ولی همچنان ترشح قهوه ای دارم😬😬

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نتیجه هم گرفتی؟ 

آره عزیزم شکر حدا انتقال سومم مثبت شد  دوبار قبلیا هم مثبت میشد و ولی افت بتا میشد

دوتا داشتم هفته ۱۰ شد یکی الانم گفته ۵ تا یه روز در میون بخورم گفت نباید یهویی قط شه

چند هفته ای الان پنج تا یه روز درمیون یعنی چجوری 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
چند هفته ای الان پنج تا یه روز درمیون یعنی چجوری 

۱۲ هفتمه روزی دوتا پردنیزولون داشتم گفت کم کنم ده روز هر روز یکی بخورم بعدم به مدت ده روز یه روز در میان بخورم که میشه ۵تا قرص

۱۲ هفتمه روزی دوتا پردنیزولون داشتم گفت کم کنم ده روز هر روز یکی بخورم بعدم به مدت ده روز یه روز در ...

عزیزم خدا حفظش کنه   

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

سلام خانم ها روز ۸ انتقالم رفتم سرویس یهو ی لک با آب قاطی شد دیدم بعدش الان ی ذره کم قهوه ایی و قطع شده 

خطرناکه؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام خانم ها روز ۸ انتقالم رفتم سرویس یهو ی لک با آب قاطی شد دیدم بعدش الان ی ذره کم قهوه ایی و قطع ...

ایشالا که لک لانه گزینیه

2810