2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044061 بازدید | 684356 پست
عزیزم روز چند موعدت آزمایش ایمنی انجام دادین من یادم رفته واقعیتش که روز چندم رفتم می‌خوام تکرار کنم ...

سوم رفتم البته نگفته بودن که باید چندم برم خودم سوم بود که اتفاقی بود

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم منم این آزمایشاتو دادم. چون انتقال اول مثبت شده بودم و خود به خود بتام اومد پایین و از دستش دا ...

عزیزم من نگفتن که غلظت زیاده ولی ایمنیم بالاست پردنیزیون 1.2قرص 

آسآ روزانه به قرص با سرم هم براتجویز کردم ولی فعلا میخام چند ماه بطور طبیعی بااین قرصها اقدام کنم چون اسپرم همسرم نرمال شده وخدم مشکلی جز این اینمی ندارم البته حس میکنم باید طبعم رو گرم کنم ولی نمیدونم چطوری😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نگفتن که غلظت زیاده ولی ایمنیم بالاست پردنیزیون 1.2قرص  آسآ روزانه به قرص با سرم هم ب ...

حتما تو آزمایش علظت خونت نرمال بوده که نگفتن. برای من یک مقدار بالا بود. شبی یه آ س آ میخورم. پردنیزولونم از بعد انتقالام قطع نکردم چون ممکنه بدن بهش مقاوم بشه و بعدا اثر بخشی اولیه روی سیستم ایمنی نداشته باشه.

خیلی کار خوبی می کنی عزیزم یه مدت بدون استرس اقدام کن همسرتم که اوکیه خدا رو چه دیدی شاید جواب داد.

برای گرم کردن طبع هم دمنوشای گرم استفاده کن مثلا تو چایی که روزانه  درست می کنی دارچین و زنجبیل بزن. غذاها رو با مصلحش بخور مثلا سالاد شیرازی درست می کنی حتما فلفل سیاه بزن یا روی سالاد فصل کنجد بریز.  برنج اب کش طبعش سرده و کته گرم. خیلی کارا میشه کرد گوگل کن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم من نگفتن که غلظت زیاده ولی ایمنیم بالاست پردنیزیون 1.2قرص  آسآ روزانه به قرص با سرم هم ب ...

عزیزم سرخود انجام نده

برو طب سنتی یا اسلامی اول مزاجت رو بشناس 

فقط اینو میگم که نخود پخته زیاد بخور

به صورت نخود آب .فلافلی که خودت درست کنی

رحم رو گرم و قوی میکنه

مرسی از احوالپرسیت انشالله به سلامت و راحتی بزرگ کنی کوچولوتو دختر من که رفلاکس داره خیلی سخت میگذرد ...

قربونت عزیزم به همچنین،منم هم رفلاکس هم کولیک

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم سرخود انجام نده برو طب سنتی یا اسلامی اول مزاجت رو بشناس  فقط اینو میگم که نخود پخته زی ...

خیلی ممنونم عزیزم شاید هم برم دیگه از انتقال خسته شدم در  کل یه بسته برام مونده

بنظرتون ایمنی بدن در یک دوره کم میشه یا باید چندماه خورد دارو خورد

حتما تو آزمایش علظت خونت نرمال بوده که نگفتن. برای من یک مقدار بالا بود. شبی یه آ س آ میخورم. پردنیز ...

عزیزم ممنون پاسخگویتون از خیلی راهنمایتون استفاده کردم

2810