2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست

زن دایی همسرم فوت کرد چند روز پیش

من باشکم ورم کرده وحال بد به خاطر هایپر شدن مجبور شدم برم مراسم ختمش

بازم پرسش وحرفای تکراری کی بچه میاری؟چرا باردار نشدی؟اخی گناه دارین ناراحتم براتون چرا بچه نمیاری؟شوهرت مو سفید کرده دست بجنبون

ما کی قرار بچه ی شمارو ببینیم؟

اخم ودهن کجی خواهرای شوهر؟

دلسوزوندن های اطرافیان

عروسای جدید مثال خودشومو میزدن که من ترسیدم جلوگیری نکردم باردارم الان و...

همه بچه به بغل منم بعد از ۸سال سر پایین حال روحی وجسمی نامساعد داغون تر از همیشه وپف کرده وپر ازورم بعد از عمل 

تازه چندتا پیشنهاد داروگیاهی واسه لاغر شدن داشتم گفتن شکمت کم تر بشه شاید باردار بشی...

دز حالی که من درحالت عادی شکم ندارم ولاغرم.

خیلی گریه کردم همه فکر کردن واسه زن دایی همسرم ناراحتم...

ناامیدم وخسته

کاش خدا یه بچه از آسمون مینداخت پایین میگفت بیا این مال تو.مال خوده خودت 

شاید باورت نشه 

سال اول زندگیم که بچه میخواستم ( ۵ ماه جلو گیری کردم کلا) شبا به این امید میخوابیدم که صبح بیدارشم پشت در خونمون یه نوزاد گذاشتن😁 

نمیدونم با چه منطقی این ذهنیت رو داشتم

موقعی ک پام تو دکترا باز شد کوچیکترین بیمارشون بودم ...

هنوزم اندر خم این کوچه ام ..

نمیدونم یوسف گمگشته کی میاد به کنعان ، میترسم مثل حضرت یعقوب سوی چشام از بین بره😔💔 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایندفعه خواست شوهرت ps۶بخره بدون بچه سوم اونا هم دنیا میاد پس نذار بخره😂این چه حرفیه ان شا الله خدا ...

🤣🤣🤣 والا به خدا. 

ما گیم بازی کنیم اونا بچه داری کنن.😬

من که دیگه کلا امیدم و چه بسا ایمانم رو از دست دادم.اگه میخواست بده تا الان داده بود.وقتی هیچ مشکلی نیست و نمیشه خواست اونه. زور دستشه کاریم نمی تونم بکنم. فقط من میمونم و بار حرف  و نگاه ِتلخ دیگرانو به دوش کشیدن...علاوه بر نبودن بچه و تحمل یک خونه سوت و کور،  اینه که خیلی آزارم میده. 

راستش هیچ انگیزه ایی هم برای انتقال جنینایی که به تازگی فریز کردیم ندارم.💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام  پانکچر شدم ۳۱تخمک داشتم قشششنگ جر خوردم هایپر شدم  تازه خوب شدم  نمیدون ...

عزیز دلم 😍😍😍 انشالله همشون جنین های باکیفیتی تشکیل بشه🧿🧿✨

🤭 یعنی شما الان۳۱ بچه داری؟! ماشاالله ماشاالله

من همیشه پز اون ۱۳ جنینم رو میدادم 😁 مامان بزرگ خدابیامرزم می‌گفت همه رو بزار بگیره یکیشو برا خودت بزار وقتی دنیا اومد ، دوتاشو به من یکی به مامانت و..‌ همینطوری بچه هامو فضلو بخشش کرده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فقط اگه خدا رحمتشو فرستاد برامون حفظش هم بکنه.

پارسال که تو ۵ ماهگی زایمان زودرس کردم و بچمو از دست دادم مرگو به چشم دیدم . همونجور که بچم رفت اعتقاد منم رفت تا امسال که دوباره انتقال دادم باز خدا خدا میکنم . یک سال زجر کشیدم هنوز به یادشم و براش گریه میکنم. اگه مونده بود الان ۹ ماهش بود 😭😭

عزیز دلم 😍😍😍 انشالله همشون جنین های باکیفیتی تشکیل بشه🧿🧿✨ 🤭 یعنی شما الان۳۱ بچه داری؟! ماشاال ...

نه عزیزم هنوز نرفتم کارت جنین بگیرم

فکر نمیکنم ۳۱جنین باشه

سال قبل ۲۸تخمک داشتم ۳جنین شد البته با تعیین جنسیت اونم جنین ضعیف که انتقال ندادم

خودم تنبلی دارم همسرم dFiبالا

سلام  پانکچر شدم ۳۱تخمک داشتم قشششنگ جر خوردم هایپر شدم  تازه خوب شدم  نمیدون ...

وای که چقدرررر این هایپر شدن بده. منم ماه پیش برام اتفاق افتاد و هنوز عوارضش رو دارم. فکر کن تو یک ماه دوبار پریود شدم اونم خیلی سنگین. داروهاشم که نگم... اون قرصه که اسمش یادم نیس (برای کنترل پرولاکتینم میدن ) انگار قرص برنج بود ولی نمی کشتت.

برای بار اول پانکچر شدی؟ ناراحت نباش بدنت یه استراحتی می کنه و قوی میری برای انتقال.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دلم خواست

اگ بدونی با چ شرایطی رفتم 🤭😁

سرماخوردم خیلی حالم بد بود ، شوهرم زنگ زد گفت بار دارم واسه قم میای؟!

گفتم حالم خوب نیس اگه منو حرم میبری بیام

گفت باشه امادشو میام دنبالت

کل مسیر رفت من مثل این مرده ها بودم .... 

تا رسیدیم قم بارو تحویل دادیم ، رفتم درمانگاه 🤭😂

سرم اینام ک تموم شد رفتیم حرم😍😍

بارون هم میومد

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیز دلم ♥️

بهتری؟! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به یاد همتون بودم 🥺🕊️ حرم_حضرت_معصومه# ا نشاالله حاجتروا بشید دوستان 🧿🤍 مرغ دلم راهی قم می ...

😭😭😭😭😭 دلم پر پر میزنه برا حرم بی بی😭😭😭 

زیارات قبول عزیز دلم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای که چقدرررر این هایپر شدن بده. منم ماه پیش برام اتفاق افتاد و هنوز عوارضش رو دارم. فکر کن تو یک م ...

نه عزیزم برا بار دوم اره اونو دارم میخورم 

بامصرفش هربار میمیرم وزنده میشم

فقط اگه خدا رحمتشو فرستاد برامون حفظش هم بکنه. پارسال که تو ۵ ماهگی زایمان زودرس کردم و بچمو از دست ...

ای وای چقدر بد.ایشالا دیگه تکرار نمیشه. اون فرشته آسمونی شد و  در حقت دعا می کنه .

یکی دیگه از بچه های تاپیکم امسال زایمان زودرس کرد.اسم  کاربریش هپی گرلز بود خیلی یادش می افتم طفلک دیگه آنلاین نشد حتی سیسمونیشم چیده بود. چقدر ناراحت شدم براش ایشالا خدا خودش جبران کنه برای هر زنی که این دردو کشیده...منم همیشه می گم خدایا یا نده یا سالم سالمشو بده و تا لحظه ی اخر نگهش دار.

زن دایی همسرم فوت کرد چند روز پیش من باشکم ورم کرده وحال بد به خاطر هایپر شدن مجبور شدم برم مراسم خ ...

🥺🫂

نگاه همه به من و همسرم با ترحمه

متنفرم از این نگاه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم برا بار دوم اره اونو دارم میخورم  بامصرفش هربار میمیرم وزنده میشم

به من گفتن واژینال هم میشه بذاری. دیگه ترسیدم اثر نکنه روزی یکی شو به هر سختی بود خوردم.

آمپول هپارینم گفتن ادامه بده تا پریود بشی. اونم خیلی بد بود. سوراخ سوراخ شدما.

ای وای چقدر بد.ایشالا دیگه تکرار نمیشه. اون فرشته آسمونی شد و  در حقت دعا می کنه .  یکی د ...

خیلی خیلی سخته خدا برای هیچ کس نخواد.

الهی آمین عزیزم الهی که یه بچه سالم قسمت همه چشم انتظارا بشه

نه عزیزم هنوز نرفتم کارت جنین بگیرم فکر نمیکنم ۳۱جنین باشه سال قبل ۲۸تخمک داشتم ۳جنین شد البته با ...

انشالله بیشترینش جنین بشه و باکیفیت بشه🤍

یا ضامن آهو خودت به دادمون برس که میدونی نداشتن اولاد چه طعمی داره🧿✨

راستی عزیزم شما iui کرده بودین درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40