2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044710 بازدید | 684404 پست
خداروشکر ❤️😘 چرا انتقال دادم و ان شالله شنبه باید آزمایش بدم. محتاج دعای خیرتون هستم❤️

ای جانم ان شالله این بار دیگه حتما حتما مثبتی یادم باشه حتما بیام شنبه خبر بگیرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینین کی اومده سلام بهارک جون خوبین؟بچه های گلت خوبن؟انشااله اوضاع روبراهه؟

سلام عزیزم اره خداروشکر ی کم پسره اذیت میکنه چیزی نمیخوره خیلی بدغذاس ولی خداروشکر همه چی خوبه

ای جانم ان شالله این بار دیگه حتما حتما مثبتی یادم باشه حتما بیام شنبه خبر بگیرم 

قربووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما😍😭😭❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
معاونت غذا و دارو اهواز رفتین؟ تو اهواز دنبال سرم گشتین؟ یا شهر دیگه 

تو دزفول گشتیم اهواز نیومدیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم با پرگووریس چند تخمک وجنین شد؟

Ba pergoveriss ravesh pankcher 2 marhaleyi baram anjam dad

Marhaleye avalesh 5,6 ta tokhmak bud ke 1 janin shod 

Marhaleye 2 bazam 5,6 ta tokhmak bud ke bazam 1 janin shod 

Akhe baraye man esperm ham zayif bud 

Omidvaram baraye to kheyli behtar bashe koli janin khub tashkil beshe 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Pergoveriss ki behet pishnahad dad 

خودم تحقیق کردم دیدم توخارجی ها ازگونال خیلی بهتره،دکترم میگفت خارجی چون ممکنه زنجیره دماییش رعایت نشه تابرسه دست بیمار یا تاریخ بگذره ولیبلش روعوض کنن من پیشنهاد نمیکنم اما من اصلا استرس دارم باسینال برم توسیکل

بچه‌ها فولیک اسید تو بارداری تا چند ماهگی باید خورد ، دکتر به من گفت قطع کن، ولی یه قرص آهن داده فروفروت توش اسید فولیک هست 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین