2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
فردا ک ادرات بازه با مدارک انتقالهای منفیش و نسخه دکترش و اگه مدارک سقط دارع بره بیمه..براش ک‌تایید ...

نه هنوز مشخص نیس دقیق کی باید تاریخ تزریقش باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم سونو رفتی؟

سلام عزیزم.آره الان مطب دکترم.

من دوقلو داشتم متاسفانه یکیشون رشدش متوقف شده.ولی اونیکی خوب بود.

نمیدونم چرا ماتم برده و اصلا پاهام باهام نمیاد که از مطب برم بیرون.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
كسى بوده بى بى منفى باشه آز مثبت؟؟؟ يعنى اميد داشته باشم يا تمام؟؟؟  دارم دق ميكنم

عزیزم به بیبی زیاد اعتمادی نیست.اصلا نباید میزدی.بذار راحت چهارده انتقالت برو آزمایش.

عزیزم به بیبی زیاد اعتمادی نیست.اصلا نباید میزدی.بذار راحت چهارده انتقالت برو آزمایش.

درسته خودمم از بى بى متنفر بودم

اما نميدونم چرا اينكار و كردم 

آخه اگه مثبت باشه نبايد يه هاله بيفته؟

[QUOTE=329823710]سلام من امروز روز دوازدهم انتقال هستم ، موعد پريوديم بود  بى بى منفى شد يعنى ديگه منفيه؟؟؟🥺 ...[/QUOTE

عزیزم نمیخام ته دلتو خالی کنم ولی امکان نداره باردارباشی و بیبی نشون نده منم همین روزا بود بیبی نشون نداد و اخرشم منفی شدم.امیدوارم براشما اینجور نشه و سورپرایز بشین

[QUOTE=329823710]سلام من امروز روز دوازدهم انتقال هستم ، موعد پريوديم بود  بى بى منفى شد يعنى د ...

احساس پوچى ميكنم خيلى رعايت كردم ارتباط ميگرفتم با جنين هام ، همه داروها سروقت 

يعنى من لايق مادرشدن نيستم؟؟

سلام عزیزم.آره الان مطب دکترم. من دوقلو داشتم متاسفانه یکیشون رشدش متوقف شده.ولی اونیکی خوب بود. ن ...

سلام عزیزم

حتما خیری هست که اینطور شده

ناراحت نباش فکر اون نی نی که داری باش🤩🤩🤩

حرز امام جواد به بازوت ببند 

صدقه روزانه به نیت سلامتی امام زمان بگذار 

ان شا الله نی نی ت رو سالم و سروقت بغل کنی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

خانمای عزیز کسی بوده انتقال جنین فریزش با سیکل طبیعی بوده میشه منا راهنمایی کنید بگید چند سیکلتون انتقال داشتید و سیکلاتون چند روزه بوده من سیکلام ۳۴ روزه هست میخواستم بدونم انتقالم کی میشه؟؟؟

احساس پوچى ميكنم خيلى رعايت كردم ارتباط ميگرفتم با جنين هام ، همه داروها سروقت  يعنى من لايق م ...

دورازجونت گلم من هنوزم بااینکه دوتا دختر دارم بعد منفی شدنم بااین موضوع کنار نیومدم خیلی روزام سخت میگذره .حس پوچی و سردرگمی دارم کلافم

سلام عزیزم حتما خیری هست که اینطور شده  ناراحت نباش فکر اون نی نی که داری باش🤩🤩🤩 حرز امام ...

عزیزم.حتما خیری درش هست که ما ازش بیخبریم.حکمتشو شکر.

خداروشکر اونیکی حالش خوبه.

چشم عزیزدلم.ممنونم از راهنماییای خوبت گلم.

برام دعا کن بارداری خوبی داشته باشم.