2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
اخه دختر تو چقدر مهربونی چقدر دل بزرگی داری خدا بهترین ها رو نصیب قلب قشنگت کنه عزیزم🥺😍😍😍

ممنون قشنگم 😍🫂

همچنین شما 🤍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم از اون زمان که خودمو میشناسم طی ۲-۳ قبل تخمک گذاری این مایع تخم مرغی میومده ولی این اون نیست من ...

انشالله خیره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها کسی هفته چهارده یا بیشتر بار داری برای طول سرویکس سونو واژینال شده ،طول سرویکس ۳۲ شکمی ...

والا من شکمی هفته ۱۸ انجام دادم ۵۰ بود..

دکتر دوباره هم برام سونو طول سرویکس نوشته.فردا برم انجام بدم.

فقط انتی بیوتیک میگن نخورین بهتره..وگرنه چیز دیگه ای نداره

مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی،آخه تو نت خوندم که نوشته بود آسپرین نخورید در حالیکه من از شنبه آنوکساپارینم باید تزریق کنم ترسیدم مشکل ایجاد کنه

فقط انتی بیوتیک میگن نخورین بهتره..وگرنه چیز دیگه ای نداره

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم من باید از شنبه هر روز آمپول پروژسترون و آنوکسا بزنم باید چند ساعت بینشون فاصله بندازم؟ فراموش کردم از دکتر بپرسم خود دکترم که توضیح نداده،من دوبار انتقال منفی داشتم تو قبلیا آنوکساپارین نزدم تجربه ندارم

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم من باید از شنبه هر روز آمپول پروژسترون و آنوکسا بزنم باید چند ساعت بینشو ...

من تو انتقالهای منفیم هم انوکسا داشتم.زیاد خودتو درگیر خوراکبها یا علابم نکن..عادی عادی باش..قسمت باشه میگیره..

خودتو زجر نده..من رو این انتقالم ریلکس بودم و بیخیال.با اینکه اخرین جنینام بود.مثبت شدم

Nesa66 @nesa66     پروانه ۲۲ @پروانه22     زیارت ال یاسین به نی ...

خیلی لطف کردی عزیزم. واقعا بغضی شدم از مهربونیت😘مرسی که به یادم بودی 

به امید تمامِ آرزوهای قشنگت🤲❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من تو انتقالهای منفیم هم انوکسا داشتم.زیاد خودتو درگیر خوراکبها یا علابم نکن..عادی عادی باش..قسمت با ...

خداروشکر عزیزم اتفاقا سعی کردم این انتقال از قبلش ریلکس باشم،حتی باید سرم آی وی آی جی میزدم هرچی رفتم دنبالش پیدا نکردم بازم سعی کردم حرص نخورم و بسپارم به خدا،دو روزم هست سرما خوردم فقط خدا کنه تا دوشنبه که پی آر پی دارم خوب بشم،شما بار آخر پی آر پی کردی مثبت شدی؟

سلام بچه ها

خدای مهربون رو شاهد میگیرم وقتی چشمم به گنبد امام‌رضا خورد و اشکهام جاری شد وقتی ضریح رو دیدم و برای زیارت نزدیک و نزدیکتر میشدم و قدم برمیداشتم اول و وسط و آخر بغضی که شکست و هق هقی که تو نفس هام بود همه تونو دعا کردم تا جایی که تو ذهنم بود اسم تون رو بردم🤩 

اونایی که پیام گذاشته بودن حرف دلشکستی شونو به امام رضا گفتم الهی خود اقا ضامن حاجت دلتون بشه🌹

الهی یه روزی به همین زودی ها از شوق اینکه دارید با بچه تون به زیارت امام رضا میرید و  اشک میریزید از امام‌رضا تشکر کنید و همه منتظرا رو دعا کنید.😭

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها خدای مهربون رو شاهد میگیرم وقتی چشمم به گنبد امام‌رضا خورد و اشکهام جاری شد وقتی ضریح ر ...

😭❤️

زیارت قبول عزیز دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40