2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
تسلیت میگم عزیزم 😔 روحشون شاد 🙁

مرسی قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره ♥️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی قربون دلت برم❤️ الهی روح مامان بزرگت در آرامش باشه خدا دل شمارم آروم کنه. حق داری عزیزم 

😘😘😘😘

روز چندی خاله جونم؟

منتظر خبر های خوبت هستم ها😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله هیچ وقت غم نبینی دیگه همیشه شادی تو زندگیت بیاد

عزیزی♥️😘

همچنین مهربونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سپاس از قلب مهربونت     روح مادربزرگ عزیزت در آرامش... الهی برسی به هرچی که لایقشی   ...

مرسی قشنگم انشالله به آرزو های قشنگت برسی 😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@مهتاب۴۴۴    

عزیز دلم زیارت قبول 😍♥️

دستت درد نکنه بابت دعاهایی که برامون میکنی خدا خیر کثیر بده بهت ، انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه الهی 🤍

سلام منو به اقا برسون بگو فاطمه دلش به دعای تو گرمه پادرمیونی کن برام به حق جوادت برسم به خواستم🌹

یا امام رضا رو ازم بر نگردون 🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موقع زدن نفس عمیق بکش و خودتو شل کن  برا من اولا که میزدم کلا شکمم سرمه ای بود الان فقط یه نقطه ...

ممنونم عزیزم چشم❤️ برا من کبود نمیشه فقط ی نقطه قرمز میمونه. ولی لحظه اول سرسوزن خییلی سخت می‌ره تو نمی‌دونم چرا انگار. پوستم کلفت شده😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ميدونم چي ميگه  من انتقالم منفي شد اما الان ١٧ روز ميگذره از آخرين آمپول اما هنوز كبودي دو تاش ...

❤️ ممنونم عزیزم الهی خییییلی زود هممون حاجت روا بشیم بحق صاحب الزمان عج 😍

چی بگم والا نمی‌دونم. الهی هر چی ک هس خیر و برکت باشه 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😘😘😘😘 روز چندی خاله جونم؟ منتظر خبر های خوبت هستم ها😍😍😍

قربوووونت برم عزیزم. بدون روز انتقال، روز ۵ تازه🥴 نمی‌دونم چرا زمان نمی‌گذره. خودم حس می کنم ۲-۳ هفته گذشته🥴

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️ 

خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره..

زیارت امین الله ✨ انشالله حاجتروایی همگی

اسم هر عزیزی نبست بگه وارد کنم😍🫀

۱- نسل🧡

۲- مهتاب۴۴۴ 🧡

۲- alaae🧡

۳- الا11543 🧡

۴- س۱۳۶۷ 🧡

۵- مامانو_سوفی🧡

۶- haniiijoooon🧡

۷- خدایاتومیدانی🧡

۸- سحربانوو۷۷🧡

۹- مهربون۲۱🧡

۱۰- نیاز۶۹۷۳🧡

۱۱- پروانه۲۱🧡

۱۲- سارایییی🧡

۱۳- ماهیا🧡

۱۴- ssseffat🧡

۱۵- داداشممم🧡

۱۶- favali🧡

۱۷- یامنان🧡

۱۸- _بهاره_🧡

۱۹- houra1400🧡

۲۰- آناشید۹۹🧡

۲۱- آیدا۱۲۸ 🧡

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🧡

۲۳- نگار۸۰🧡

۲۴- nooshabehjoon🧡

۲۵- نهالیم🧡

۲۶- رادیس۱۲🧡

۲۷- گندمک۱۱🧡

۲۸- shiva_ab🧡

۲۹- rose710🧡

۳۰- zhiyan74🧡

۳۱- ارکیدهابی🧡

۳۲- طوطططیا🧡

۳۳- atrin_arsen_atrina🧡

۳۴- joooodi🧡

۳۵- mehremah🧡

۳۶- zohrehjafari🧡

۳۷- اهسته🧡

۳۸- marshmaloo🧡

۳۹- گل_نقره🧡

۴۰- avaaajon🧡

۴۱- آوا66آریا🧡

42- پونهoo🧡

43- @5golnarges    

۴۴- @panizpaliz    

45- @رستاوراستین     انشالله حاجتروا بشید عزیزان ✨🤍

۴۶- @عبدالواحد    

۴۷- @هیوا666    

48- زهرااااباااانو

49- زینتیار

۵۰- ninitopol

51- هدیه99

52- مگنولیاا

۵۳- مامانم۳۲۱

۵۴- pariiiii73

55- زلیخاه۱۴۰۲

✨وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم فاطمه جون ابجی کوچولوی من

چشمت پر فروغ فرشته ی زمینی😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیزم. بدون روز انتقال، روز ۵ تازه🥴 نمی‌دونم چرا زمان نمی‌گذره. خودم حس می کنم ۲-۳ هف ...

وای طولانی ترین وقت همین انتظار ۱۴ روزه هست 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و خبر خوشت رو بدی بهمون😍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیزم. بدون روز انتقال، روز ۵ تازه🥴 نمی‌دونم چرا زمان نمی‌گذره. خودم حس می کنم ۲-۳ هف ...

ب سلامتي ان شاءالله ك بهترينهااا برات رقم خورده باشه 

خيلي سخته اين مدت زمان 

فيلم ببين 

قرآن بخون 

ذكر كن 

ان شاءالله ب خير بگذره ✨🌹💜

وای طولانی ترین وقت همین انتظار ۱۴ روزه هست  انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و خبر خوشت رو بد ...

😘😘😘❤️❤️