2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
بچه ها اونایی که متاسفانه تجربه سقط داشت میشه راهنمایی کنن وقتی میوفتن رو خونریزی و درد بعد لخته ...

بی خبرمون نذار

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خانما سلام کسی بوده بعد از انتقال جنین حالا وقتی مثبت شد بعدش با موتور بیرون بره خیلی لازمه جوابم رو ...

منکه از روز انتقالم فقط با ماشین جا بجا شدم تا الان..

حتی پشت فرمون ماشین خودمون ننشستم تا الان.گفتم نه ماهم تموم بشه بعدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حورا جون برا من تو سیکل غیر طبیعی هم بود. راستی تو سیکل طبیعی چند بود آزمایشت . درسته که کم باشه به ...

راستش من دو روز پشت سر هم دادم مثل اینکه باید روز دوم کم میشد من زیاد بود یا بالعکس،و اینکه من استرادیول و ال اچ هم باهاش گرفتن

سلام عزیزم من از خیلی وقت پیش اسم شما رو اینجا دیدم وخیلی ناراحت شدم ک داداشتون رو از دست دادید قطعا ...

سلام عزیز دلم.

ممنونم خدا عزیزاتوت رو براتون حفظ کنه ❤

قربونت برم ممنونم از درکتون 😭 انشالله الهی آمین ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
توکل بخدا انشالله که همه چی برات خوب پیش بره عزیزم  منم از اول شروع کردم  برا ماها که جن ...

انشااله برا هممون خیر هست قطعا

آره منم کم تشکیل میشه و کیفیت پایین

اینه که هربار تو انتقال تموم میشن مجدد باید شروع کرد،حالا اینبار دکتر گفته تجمیع تخمک میکنن بعد همسرم تسه بشه یکبار اونم بعد از تجمیع تخمک ها،و انشااله به لطف خدا جنینهای بیشتری تشکیل بشه

سارای قشنگم شرایطت فوق سخته ... ولی بدون تو تنها کسی نیستی که این موقعیت هارو داری نمونه ی بارزش ما ...

فدات بشم فاطمه جانم همیشه همیشه برای دعا میکنم که با آقا سعید خوشبخت باشید و دلتون شاد باشه به هر حال تو هم روزای سخت داشتی چه زندگی مجردیت چه متاهلی تو خیلی صبور و خوبی.

خدا رحمتشون کنه عزیزم خدا مادر پدرتو برات حفظ کنه

خواهر بزرگم دو سال از مامانت کوچیکتره آخییی چه مامان گوگولی. 

دقیقا مادرتو میفهمم خوبه که دختر عاقل و فهمیده ای مثله تو داره انشالله یه بخت خوب نصیبش بشه نصیب منم بشه. 

خوب میفهمی من چی میگم خدا کمک همه بکنه نگاهی هم به من بندازه انشالله❤

همیشه به یادتم و دعا میکنم زودتر مادر بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خودتو ازیت نکن لخته ی قرمز بود؟ بچه مشخص اگه مثل لخته ی پریود بوده ولی بزرگتر نه جنین نبوده ا ...

نمیدونم تو فرنگی بود ولی خیلی بزرگ و خونی بود بعد اون درد هام قطع شد کلا

ولی هم چنان خونریزی دارم

برام دعا کنید عصر برم دکتر ببینم چی میگه 

منکه از روز انتقالم فقط با ماشین جا بجا شدم تا الان.. حتی پشت فرمون ماشین خودمون ننشستم تا الان.گفت ...

من مجبورم ولی خب فعلا سوار نشدم هنوز که آزمایش ندادم پنجشنبه نوبت آزمایشمه ولی واقعا موندم چیکار کنم حالا انشالله اگر مثبت شد ،😅

بچه ها اونایی که متاسفانه تجربه سقط داشت میشه راهنمایی کنن وقتی میوفتن رو خونریزی و درد بعد لخته ...

ای بابا ایشالا که چیزی نیس برات ایه الکرسی میخونم یکی از فامیلا ای یو ای کرده و مثبته سه روز پیس دوتا لخته بزدگ دفع کرده ولی تو سونو جنینیش سالم بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من مجبورم ولی خب فعلا سوار نشدم هنوز که آزمایش ندادم پنجشنبه نوبت آزمایشمه ولی واقعا موندم چیکار کنم ...

ایشالا که مثبتی ولی موتور خطر داره نشین من خونه مامانم ۲ دقیقه راهه با ماشین نزدیکه دو ماهه نرفتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیز دلم. ممنونم خدا عزیزاتوت رو براتون حفظ کنه ❤ قربونت برم ممنونم از درکتون 😭 انشالله الهی ...

سلامت باشی انشالله عزیزم... تو خییلی با ارزشی این رو هیچوقت فراموش نکن و تمام سعی تو بکن قوی باشی فقط فقط بخاطر خودت.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم ممنونم از همدریتون. آره واقعا سخته همه تلاشمو میکنم پاشم دوباره و بتونم بشم همون آدم ساب ...

امروز یه جا خوندم از قرآن که مرارت های دنیا حلاوت و شیرینی آخرت رو داره. 

فقط به این سختی صبر داشته باش و مطمئن باش که خدا برات جبران میکنه به بهترین شکل.

فقط باید زمان بگذره.زمان حلال خوبی هست