2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.  آره رفتم. ی مقدار استرس داش ...

سلام عزیزم خوبی روز انتقال تو سه روز از پرژسترون مصنوعی استفاده کردی پس مقایسه نکن با الان

انشالله خیره 

سلام دوستای نازم  من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام ...

سلام میدونم عزيزم موضوع شما رو و اینم میدونم تا کسی جای کسی نباشه کامل درد حس نمیکنه اینو گفتم که بهتون بگم سعی میکنم شرایطتونو درک کنم ،باور میکنید امروز خدا شاهده به فکرتون افتادم بعد از بحث شديد با همسرم، همراه و همسر خوب خیلی آرام بخشه و اینکه تو زندگی آدم حامی خوب داشته باشه ولی زندگی اکثرا روی خوش نداره هرکسی هم یه جوری با زندگی دست به یقه هست واقعا چاره چیه بجز اینکه با دوستان خوب درددل کردن و صبر و صبر و صبر ،عزيزم دعا میکنم آرامش به زندگیتون برگرده اشکالی نداره که قوی نباشیم فقط خوبه که انگیزه و رمق ادامه دادن داشته باشیم انسان با دیدن رنج دیگران رنج زندگی خودش فراموش میشه انشالله خدا کمکتون کنه و از این به بعد فقط شادی تو زندگیتون باشه

ممنونم عزیزم ان شالله با دعای شما❤️ در مورد تیپ رحم چیزی نگفت بهم. نشنیدم تا حالا تیپ A رو. فقط قب ...

Aهمون سه خطی واضح هست 

من سیکل قبل ضخامتم به ۹ رسید ولی سه خطی نشد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این دار ...

سارای قشنگم الان باید به خودت کمک کنی و مسئولیت حالتو بپذیری چه جوری ؟؟؟مثلا الان هوا سرده تو میتونی عصبانی بشی بگی اه اه همش سرما… سرما خوردیم …یخ زدیم چه وضعشه چرا خدا نمیبینه ما یخ زدیم یا اینکه میتونی پاشی یه لباس گرم بپوشی حتی اگه بخاری نداری با یه لامپ یه کرسی درست کنی یه چای بزازی و بری زیر کرسی چای بخوری و کتاب بخونی 

درسته زندگی متاهلی قشنگه بچه داشتن قشنگه ولی تنهایی هم میشه لذت برد 

اگه از خودت در آمد داری میتونی مستقل بشی دوباره خانم خونه باشی مهمونی بدی حتی سرپرستی یه دختر بچه رو به عهده بگیری اگر هم در آمد نداری میتونی یه کار پیدا کنی استارت یه زندگی قشنگ رو بزنی به موقعش دوباره ازدواج کنی مامان بشی و …

با غصه فقط موهات سفید میشه پوستت چروک میشه زیر چشات گود میشه

دستتو بزار رو زانوهات و دوباره یا علی بگو واسه خودت قشنگ بچین تا خدا قشنگ ترش کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه عزیزم تو پست نوشته بود گل  یکی دیگه گفته بود ذرت  شما انتقال دادی  ؟

همون نشاسته گل منظورم بود

ذرت نه،همون گل

من قبلا انتقال داده بودم دوبار که منفی شدم،انشااله اینبار پریود بشم باید از ابتدا شروع کنم چون جنین ندارم

بچه ها من پریودام نا منظمه خودمم پلیکیستیک هستم 

من آبان پانکچر شدم آذر یبار پریود شدم 

دی بیست روز عقب انداختم بعدش دکتر آمپول پروژسترون داد با اون پریود شدم 

این ماه دوباره یه هفته است پریودم عقب افتاده 

میخواستم قبل عید انتقال بدم 

بنظرتون بزم پیش دکترم؟ اگه دوباره آمپول بده میتونم بنظرتون وارد سیکل شم ؟؟؟ یا اینکهبطور طبیعی پریود بشم بهتره؟؟؟؟ 

خواهشا نظر بدین خیلی فکرم درگیره

خداجونم شکرت       
قربوووون مهربونیت برم عزیزم🥺🥺😍❤️❤️❤️ ممنوووونم از دعای قشنگت😭😍❤️ ان شاالله برا هممون ان شااالل ...

عزیز دلمی مهربون،فدات شم من

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»