2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
استرس نده بخودت..والا منکه روزی ی انوکسا میزدم و از هفته ۹ یا ۸ ک لکه بینی گرفتم دیگه قطع کردم.. ن ...

مرسی عزیزم.فکروخیال آدمو دیوونه میکنه بخدا.

هر لخظه یه چیز جدید مث خوره میفته بجونت

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم من بتام منفی بود ۲۰۰شده بود داروهامو قط کردم پریود بشم😔

۲۰۰ منفی نیس که عکس ازمایشتو بفرس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آترین جون نا امید نشووووو دختر  یادت باشه من دفعه هفتم مثبت شدم انشالله بحق این شب عزیز که عید ...

قربونت بشم سحر گلی إلهی خدا بشنوه.

إلهی خدا حفظشون کنه دسته گلیای خاله 😘😘💗♥️

امیدوارم که خدا بخواد.این دیگع واقعاً شانس آخره دیگه نه جونی برام مونده نه پولی و نه شوهرم همکاری میکنه.شوهرم خوب بود ولی از بعداز سقط خیلی‌ غر میزنه میگع وقثی خدا نمیده نمیخوام.اگه خدا میخواس یکی از سه تا نگه میداشت

دیروز بازم دعوامون شد گفتم از کجا ۵سال بعد پشیمون نشی میگه تعهد محضری میدم بهت

هرچه شوهرم از بچه زده بدش میاد من مشتاق ومشتاقتر میشم

اینم جزای من در این دنیاس.چقدالتماس میکنم خدایا مهر بچه رو ازم بگیر تا بتونم زندگی کنم 

قربونت بشم سحر گلی إلهی خدا بشنوه. إلهی خدا حفظشون کنه دسته گلیای خاله 😘😘💗♥️ امیدوارم که خدا بخ ...

سلام اترین جونم میدونم چی میگی با تمام وجود ماها که توی این راه قدم گذاشتیم میفهمیم چی میگی اما چه میشه کرد شوهر منم گاهی میگه ما زنها مجبوریم قوی تر برخورد کنیم زخم های خودمونو نادیده مرحم زحمهای اطافیانمونم باشیم مردها مثله ماها نیستن زودتر خسته میشن کمی بهش زمان بده اونم میخواد ولی منفی شدن زوش تاثیر گذاشته امیدوارم خدا روزی دلتو شاد کنه 

سلام  دوستان   عددش اينجوري زده يعني منفي درسته  0,100>

آره عزیزم منفی 😭😭

خدا نخواست برامون

خیلی‌ امیدوار بودم که مثبتی چون علایمات خوب بودن

بهار شما تو مرکز گذاشتن بعداز انتقال دراز کش باشین

خدا لعنت کنه بیمارستان امام رضا نزاشتن ده دقیقه بخوابیم

که جنین بتونه خودشو بگیره.همه چی دست خداس ولی همش ادم دغدغه و فکر پیش میاد براش به این اون ربطش میده 

سلام اترین جونم میدونم چی میگی با تمام وجود ماها که توی این راه قدم گذاشتیم میفهمیم چی میگی اما چه م ...

إلهی به حق حقانیت خود خدا که این امتقال دستت پر کنه خدا ی جفت پسر سالم بهت بده

پروانه جان شوهرم قبل از منفی شدن برای ادامه ی درمان کلن مخالف بود.فکر کن دلمو خون کرد..پا خودش وخدا قهره انگار

اونروز بت گفته بودم هم اسپرین و انوکسا برا قطع میکنه.تعجب کردم انوکسا قطع نکرد..من یکروز فقط خون دید ...

دقیقا همون روز که گفتی به دکتر زنگ زدم 

گفتم مطمعنی انوکسا قطع نکنم خونریزی دارم

گفت نه فقط اسپرین قطع کن شیافت روزی 3 تابعد برام شیاف 200 نوشت

بعد دیروز با خونریزی بیشتر رفتم میگه حالا قطع کن شیاف هم کرد 400

گفتم مسخره کردی الان من 30 تا شیاف 200 دارم

دوباره برام نوشته 400 دادم شوهرم گفتم بروبخر گفته 400 بزن

بخدا فکر مردم نیستن که بعد این همه سختی باردار شدیم استرس میاد سراغ ادم وقتی خونریزی میکنیم 

سلام خانومای عزیز یه سوال از چند روز قبل انتقال نباید نزدیکی باشه؟ من حس میکنم چون داروهای انتقال ...

عزیزم اصلا تو سیکل انتقال تخمک گذاری انجام نمیشه، با دارو کنترل میکنند که انجام نشه. شانسی برای بارداری طبیعی وجود نداره

هرچی دکترتون گفته گوش کنین. دکتر من از یک هفته به انتقال رابطه رو ممنوع میکرد ولی بعضی دکترها میگن اشکالی نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نساجون منم با یه چالش جدید روبرو شدم، شوهرم میگه اسفند برو انتقال بده ولی بعد انتقال و اون دو هفته ا ...

شما وقتی انتقال میدین نباید روزه بگیرین. بعد از انتقال باید دقیقا مثل یک خانم باردار رفتار کنید از نظر اینکه چی نخورید و چه دارویی مصرف نکنید. بعد از انتقال میگن شما باردارید تا روزیکه خدای نکرده خلافش ثابت بشه، یعنی ازمایش منفی باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ای وای.خیلی بده که اینطوری.فقط استرس وارد میکنه بهت.چه ربطی داره اصلا عطرواینا. بهش بگو تا رفتارتو ...

ربط داره ، بوی عطر و مواد شیمیایی موجود در عطر که در هوا پخش میشه برای جنینها خوب نیست اصلا

به من همیشه میگفتن روز انتقال، نه خودم و نه همراهم اصلا عطر استفاده نکنیم. حتی لوسیون و‌کرم بودار نزنیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم منفی 😭😭 خدا نخواست برامون خیلی‌ امیدوار بودم که مثبتی چون علایمات خوب بودن بهار شما ت ...

عزيزم خواست خدا نشد 🥺

منم خيلي أميدوار بودم چون از س پانكچر فقط همين ب فريز رسيده بود 

خيلي روي خودم كار كردم ك ناراحت نشم اما شدم 

بازم الحمدالله 

بله عزيزم ما يكساعت دراز كشيديم اونم ب اين خاطر ك خلوت بود و تخت خالي بود 

پرستاره ميگفت شماها خيلي شانس دارين امروز روز خلوتيه اما فردا شلوغه ، از همون روز اول حرف هاي اميدوار كننده اما نشد

جالب اينجاست ما ٤ نفر بوديم ك س تامون منفي شدين 

از يكي شماره نداريم 

آخه مگه ميشه همه جنينا و وضعيت رحما بد بوده باشه؟؟؟؟ 

الله و اعلم 

اونموقع دكتر كشاف خودش انجام ميداد كار خودش درست بود حالا ديگه ن 

خدا ب داد همه ي اوناايي ك افتادن تو اين راه برسه 

خدا براشون بهترينها رو رقم بزنه الهي آمين 

ان شاءالله يه روز ببينم شما هم بياي و بگي منم بالاخره بچه مو بغل كردم الهي آمين 🥹❤️

‍ ‏روز #مبعث روز اجابت دعاست🙏

بخوانید

1سوره حمد 

1سوره قدر 

1 آیت الکرسی

3 تا توحید 

7 تا صلوات 

🌸روایت است از حضرت محمد ( ص) هرکس  روز ۲۷ #رجب رابه هفت مومن تبریک بگوید حاجتش براورده می شود.

عید مبعث بر شماو خانواده محترم مبارک

التماس دعا🙏💔🎊🍬💐🌷🎈🎊

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️