2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
فاطمه جان امپول پرولتون زدنی عوارض خاصی داشتی ماز دیروز که زدم شکمم هم ببخشدا واژنم تیر میکشه ودردخف ...

سلام عزیزم

من امپول پرولوتون زدم 

عوارض خاصی نداشتم

چون جنین داره رشد میکنه این حالت بهت دست میده 

نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنید 

امروز از صبح خونریزی شدید داشتم انگار قاعدگی

الان از مطب دکتر میام

خداروشکر هنوز جنینم بود

ولی گفت احتمال سقط هم داری

خون پشت جنین هست ولی نه خیلی

ولی علت خونریزی مشخص نیست

برام دعا کنید بمونه برام 

محتاج دعاتون هستم 

سلام من امروز پانکچر شدم.۹تاتخمک داشتم.تعیین جنسیت هستم.نمیدونم حالا چندتاش جنین میشه چندتاش پسره.قراره فرش انتقال بدم.میگن انتقال فریز بهتره خیلی نگرانم.کسی اینجا هس فرش انتقال داده باشه ومثبت شه؟

بچه ها برام دعا کنید  امروز از صبح خونریزی شدید داشتم انگار قاعدگی الان از مطب دکتر میام خدا ...

خدا برات نگه داره عزيزم 

خدا خوشيشو تو دلت گذاشت دعا ميكنم ازت نگيره و سالم بغلش كني الهي آمين 🙏

احتمالا طبیعی باشه باز بچه های ک تو شرایط شما بودن بهتر میتونن راهنمایی کنند. من عوارض داشتم بدجووو ...

منم کل دیشب و لرز داشتم لرز سرمایی نه ها کلا میلرزید بدنم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنون عزيز  الهي آمين  خدا يار و نگهدار همتون باشه

متاسفم عزیزم 😔

انشالله خدا برات جبران کنه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام من امروز پانکچر شدم.۹تاتخمک داشتم.تعیین جنسیت هستم.نمیدونم حالا چندتاش جنین میشه چندتاش پسره.قر ...

من یه بار فرش انتقال دادم منفی شدم ایندفعه دومی هست که فرش انتقال دادم الان روز ۸ هستم ،نگران نباش توکل کن به خدا، کیفیت جنین خوب باشه و شرایط رحمت اوکی باشه و البته خدا بخواد فرش هم مثبت میشه

سلام من امروز پانکچر شدم.۹تاتخمک داشتم.تعیین جنسیت هستم.نمیدونم حالا چندتاش جنین میشه چندتاش پسره.قر ...

سلام عزيزم انشاالله به خواسته دلتون برسید ، من فرش انتقال دادم و باردار شدم ولی تعیین جنسیت نبودم

سلام عزيزم انشاالله به خواسته دلتون برسید ، من فرش انتقال دادم و باردار شدم ولی تعیین جنسیت نبودم

از تجربیات تون بگین لطفا برامون؟ جنین تون چند روزه و با چه کیفیتی بود؟ کار خاصی انجام دادین برای مثبت شدن؟

از تجربیات تون بگین لطفا برامون؟ جنین تون چند روزه و با چه کیفیتی بود؟ کار خاصی انجام دادین برای مثب ...

بار اول فرش انتقال دادم جنین سه روزه که منفی شدم ،بار دوم جنین دو روزه فرش انتقال دادم سه روزه اول استراحت نسبی داشتم یعنی کار سنگین نکردم ولی باقی کارها رو آروم انجام می‌دادم بعد از سه روز هم رفتم سرکار ،بعدشم وسائل سنگین بلند نکردم خوراکی‌های قاعده اور که تو بارداری هم تاکید میکنن نخورید نخوردم ولی باقی غذاهام عادی و طبق معمول بود داروها سر ساعت ،فقط همینا کلا مورد خاصی نبود خواست خدا بود البته قضیه برای چند سال پیشه ،، انشالله شما و تمامی دوستان اینجا به زودی نتیجه زحمات و صبوریتونو میگیرید ،درضمن استرس نداشته باشید