2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
چون قبل انتقال ماه رمضون نیست،بعد انتقالم ماه رمضونه

آتی جان

دوران انتقال بهتره ماه رمضان نباشه

یا قبلش اقدام کن یا بعدش 

چون همونطور که بچه ها گفتن همزمان با داروهای انتقال نیاز به خوردن آب فراوان هست

و تقریبا توصیه همه پزشک ها اینه که انتقال در ماه مبارک نباشه اگر به ناچار انتقال انجام بشه به بیمار اجازه روزه گرفتن رو نمیدن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم چطوری؟آره عزیزم خوبه قربانت باردارییییییی😍😍😍😍😍😍😍 وای خیلی خوشحال شدم برات🌹🌹😍😍 ...

مرسی فدات شم‌ اره بلاخره منم بعد سالها تلاش مثبت شدم دعام کن اونروزم برسه که بغل بگیرمش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دخترا خوبین

ممنونم کامنتای که گذاشتین همدردی و دلداری دادین 💗😘

شرمنده دونه دونه جواب ندادم

💗💗💗💗💗💗💗

سر نوشت منم اینه بار ششم انتقال هم نا موفق

انشاالله که بهاره با مثبت شدنش شادی بیاره تاپیک

امیدوارم همچکدامتون مثل من درمونده ی این راه نشین 🤲🤲🤲

بچه ها تو نت, طب اسلامی برای درمان ضخامت کم رحم دو تا دارو نوشته بود که قاطی آب باید بشن و... و نیم ...

نه به نت اعتمادی هس نه به طب اسلامی کلا نباید طب پزشکی رو با اسلامی و سنتی باهم انجام داد به نظر من نکن پیش کدوم دکتر میری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دخترا خوبین ممنونم کامنتای که گذاشتین همدردی و دلداری دادین 💗😘 شرمنده دونه دونه جواب ندادم ...

سلام آترین جان 

امیدوارم روز ب روز بهتر و قوی تر بشی 

ان شاءالله خدا تن سالم و آرامش و شادی ب خودت و عزیزانت بده 

خدا بزرگه ان شاءالله در بهترین زمان ممکن خدا دلت رو شاد کنه و بچه ی سالم و صالح نصیبت کنه 

با شادی تک تک خوشحال میشیم و با ناراحتیشون ناراحت 

خدا همه ماها رو عاقبت بخیر کنه ❤️

منم آزمایش دادم غروب حاضر میشه توکل بر خدا ✨🤍

عزیزم من اطلاعی ندارم در این مورد  ولی من هیچوقت مشکل ضخامت نداشتم و خونریزی شدید دارم تو هر د ...

منم مثل شما اطلاعی ندارم گمانم اینه😃

توی این راه با فکرهای جواجور دیونه نشیم شانس آوردیم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم. خوبییی؟؟ 😍 اسمت آشناست ولی چیز زیادی خاطرم نیست.  دخترهای من الان ۲ سال و ۸ ماهش ...

قربانت عزیزم من یادمه شمارو 

ای جانم خدا حفظشون کنه الهی دختر منم ۲ سالشه

اره بچه های الان که نگم دیگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فاطمه جون خصوصی رو چک کن

ممنونم عزیزم چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه به نت اعتمادی هس نه به طب اسلامی کلا نباید طب پزشکی رو با اسلامی و سنتی باهم انجام داد به نظر من ...

ممنون ک جواب دادی گلم. دکتر سید حسینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آترین جان  امیدوارم روز ب روز بهتر و قوی تر بشی  ان شاءالله خدا تن سالم و آرامش و ش ...

ان شااالله خوش خبر باشی عزیزم 😍