2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
بله درسته خیلی خیلی روحیه قوی میخواد ادامه این مسیر بعد از چندبار شکست... کاش یکی بی دردسر یه نی نی ...

قربونت برم من یکبار این پروسه رو رفتم واقعا اگه منفی میشدم دیگه نمی‌رفتم خیلی سخته خیلی

قربون دل شماها که بارها اینو تکرار می‌کنید😔

سلام به همه بچه ها😍😍چقدر دلم‌تنگ شده بود برای اینجا یادش بخیر😍😍😍امیدوارم‌ همه منتظرا بزودی ماما ...

سلام عزیزم خوبی چه خبر چکارا میکنی رفتی که رفتی دختر سر به ما نزدی برامون دعا کن خدا دامن هممونو سبز کنه و نینی سالم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا خوبم ژیان جان،. ن اصلا شوهرم تحت درمان نبود خودمم ک اصلا یادم نمیاد چ امپولایی میزدم برا پا ...

ممنونم عزیزم 

من خودم مشکل خاصی ندارم 

فقط خواستم ی دکتر خوب واسه همسرم پیدا کنم ک تو گوگل سرچ کردم  ببینم راضی میشه بفرستمش 

قربونت برم من یکبار این پروسه رو رفتم واقعا اگه منفی میشدم دیگه نمی‌رفتم خیلی سخته خیلی قربون دل شم ...

من اگه بار اول هم منفی میشدم دیگه ادامه نمیدادم. همه دلخوشیم اینه که چون بار اول شد حتما بازم میشه

اما واقعا این پروسه مثل مسابقه دو میمونه. همه تلاشت رو می کنی همه موانع رو پشت سر میذاری به خط پایان که میرسی خبری از جایزه نیست🙁

شاید داریم بیهوده برای چیزی که سهممون نیست تلاش می کنیم

اما خدای ما بزرگتر از این حرف هاست و ناامیدی بدترین گناه

اینو هم به خودم و هم به بقیه که طعم شکشت رو چشیدن می گم چون معجزه اش رو به چشم دیدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها من دیشب برای سومین بار ای یو ای شدم ،از روز سوم تا هفت لتروزول خوردم از ۷ تا۹ سینال اف قلمی زدم بعد یازده و دوازده گونال اف زدم و روز بعد آمپول آزاد سازی هم زدم روز بعدش موقع ای یو ای وتزریق اسپرم یهو زیر دلم درد شدید گرفت ویک ساعت داشتم از درد می مردم دکتر هم فقط گفت استامینوفن ساده بخورم نمی دونم دلیل دردام چی بودن استرس گرفتم

چه همه باهم دلمون هوای اینجارو کرده😅😍

به به میبینم امشب این تاپیک نورانی شده😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه‌ها منفی شدم 

خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد،اصلا نمیدونم چی باید بگم که خودت ندونی یا چی بگم که حال دلت اروم بشه،اما اینو بدون خدا خودش برات قشنگ میچینه،دست از تلاش برندار تا زمانش برسه🥺

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
قربوووونت برم عزیزم شرمنده ام کردی خیر ببینی عزیزم خوش خبر باشی خودت😘😘❤️❤️ من متاسفانه ضخامتم اصل ...

ان شاالله تا اون روز خوب بالا میره . خدا کمکت کنه

آلا جان حجم پریودیت کمه؟ماله من کمه . یعنی حجم پریودی با ضخامت به هم ربط دارند یا نه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها من دیشب برای سومین بار ای یو ای شدم ،از روز سوم تا هفت لتروزول خوردم از ۷ تا۹ سینال اف قلمی ز ...

یادمه بار دوم که آی یو آی شدم زیر دلم چند ساعتی درد میکرد همش دراز کش بودم از دکترم پرسیدم گفت نشانه ی اینه که اسپرم از لوله فالوپ رد شده و نشانه ی خوبیه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
یادمه بار دوم که آی یو آی شدم زیر دلم چند ساعتی درد میکرد همش دراز کش بودم از دکترم پرسیدم گفت نشانه ...

ممنون عزیزم چندسال درگیر این موضوع هستم خسته شدم ، دکتر داروهای قوی داده بود ترسیدم کیست شده باشه الان روز دوم ای یو ای هستم مجبورم سرکار هم میام سخته

بله درسته خیلی خیلی روحیه قوی میخواد ادامه این مسیر بعد از چندبار شکست... کاش یکی بی دردسر یه نی نی ...

سلام عزیزم

با داروهای ای وی اف باید پانکچر بشی چون با ده تا فولیکول  کنسل کردن سیکل ای وی اف خطرناکه

اگر بیمارستان نری خدانکرده شکمت آب میاره یا مشکلات دیگه بوجود میاد

ان شا الله تلاش موفقیت آمیزی داشته باشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم با داروهای ای وی اف باید پانکچر بشی چون با ده تا فولیکول  کنسل کردن سیکل ای وی ا ...

ممنونم عزیزم.

رفتم امروز تشکیل پرونده دادم.

فردا انجام میدم به امید خدا.

ممنونم وقت گذاشتی مهربون😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چه همه باهم دلمون هوای اینجارو کرده😅😍

سلام عزیزم خوبی؟نی نیا خوبن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍