2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست

خدایا کمکمون کنه من همش ب انتقال فکر میکنم به امید خدا ال دی تموم شه میرم برای انتقال 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام کسب میدونه امپول پرولتون رو از کجا میتونم بخرم تبریز خیلی جاهارو گشتم حتی هلال احمرم نداشت

عزیرم من یک ماه پیش از داروخانه دکتر علیزاده کنار ساختمان بهاران تو گلگشت گرفتم ی نگاهی اونجا بنداز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا به یادتم همیشه تو دعاهام هستی الان آمپول سینال میزنی؟ ببین من برای ضخامت با دکتر فروتن صحبت ...

عزیزم شما با دکتر فروتن پیش میری،؟

منظورم پانچر و انتقالا؟!

اولین باره ؟ یا پیششون انتقال داده بودین؟

انتقال چندمتونه؟

ببخشید سوالام زیاد شد ، اخه سال جدید تصمیم دارم برم پیش فروتن

بعد جسارتا مشکلتون چیه؟

میتونم بپرسم هزینه هاتون حدودی چقدر شد؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اسپرینو کلا قط کرد انکسا رو تا وقتی که لکه قط بشه کامل امپول پرولتون نوشت اونم که پیدا نشد میگن نایا ...

مبارک باشه قشنگم 🥹🥰🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آترین جان بیصبرانه منتظرم خبر مادرشدنتو بدی تو گروه .الهی دست پر بیایی فردا بحق این ماه عزیز و مبارک ...

ایدا جونم چقدر با حرفات یاد خودم میوفتم🤭

اخه منم انتقالام یا تولد خودم بوده یا شوهرم ..

همش فکر میکردم کادومو خدا میده 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون آترین جون  اون دفعه هم نا امید بودی یادته بعد ازمایش افتاده بودی به جون خونت تمیزکاری کر ...

سلام قشنگم 😍🫂

انشالله دخترگلت هم به زودی سلامتیشو به دست بیاره 

خودت بهتری جانِ دلم؟! دیگه ضعف اینا نداری؟

سحر جون لطفاً هروقت منو یادت بود برام دعا کن بتونم خیلی زودتر از چیزی که فکرشو میکنم به  نینی که کویین جان گفتن برسم😍🥲

نمیدونم چرا نمیتونم بیخیال تر باشم انگار دارم دیوونه میشم🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و من نیز😁 ماشالا بعضی بچها صبر دارن 

من خودم هلاکم با بیبی چکا 

بعد خدارو شکر با منفی شدنشم استرس نمیگیرم ...

فقط روز ۱۳ ک میزنم منفی باشه میدونم ک آزمایش هم منفیه

البته برای من خیلی بهتره یهویی شوکه نمیشم

انتقال اولم بیبی نزدم ... یهو با جواب آز منفی خیلی شوکه شدم 

این شوکش تا ۳ سال روحیم رو خراب کرد 😄

دلم میخواد دوباره برم تو سیکل🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ندادم که عزیز جان 

دورت بگردم فکر کردم برای امروزه

انشالله فردا خوش خبر باشی 🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر یعنی گفت انوکسا رو فعلا نزنی?

اره نمیزنم تا هر وقت که کلا لک بینبم قط بشه انگار خونم زیادی رقیق شده از جای امپولا زیاد خون میاد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شما با دکتر فروتن پیش میری،؟ منظورم پانچر و انتقالا؟! اولین باره ؟ یا پیششون انتقال داده بود ...

آره عزیزم با فروتن هستم تو بیمارستان بهمن کاراشو انجام میده هزینه پانکچر ۲۰ تومنه الان انتقال ۶ تومن prp میشه ۲ تومن هیسترو ۸ تومن کلا ۴۰ تومن میشه با داروها البته بعد از عید یکم بیشتر میشه

کلا ۲ تا نی جنین داشتم اردیبهشت اولیش رو انتقال دادم منفی شد الانم آخرین انتقالمه 

اگه بخوای بری با فروتن باید خیلی صبور باشی تو نوبت مطبش هربار که میرم مطب حدودا ۶ تا ۷ ساعت معطلی داره ولی من راضیم ازش چون چیزی کم نمیزاره تشخیصش هم خوبه فقط یکم از جنین شناسای بیمارستان بهمن مطمئن نیستم از خیلیای دیگه هم پرسیدم همه میگن تخمک زیاد داشتن جنین کمی براشون تشکیل شده مثلا خودم ۱۵ تا تخمک داشتم فقط ۵تا جنین شد ولی از خودِ دکتر فروتن مطمئنم از عارفی که اینقدر مشهور شده خیلی بهتره

در مورد جنین شناسی مام هم تحقیق کن ببین نسبت به بیمارستان بهمن چطوره نظرات رو بپرس و ایشالا یکی رو انتخاب کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم شما با دکتر فروتن پیش میری،؟ منظورم پانچر و انتقالا؟! اولین باره ؟ یا پیششون انتقال داده بود ...

مشکل من تنبلی تخمدان و pco هست کم کاری تیروئید هم دارم 

همسرم هم مورفولوژی و تحرک پایینه واریکوسل هم عمل کرده ولی خیلی تفاوتی نداشته

دکتر منو ۴ بار iui کرد که یکیش مثبت شد ولی پوچ بود تو ۹ هفته بیمارستان اقبال کورتاژ کرد که مشکوک به مولار بودم و تا یه مدت اجازه بارداری نداد تا پارسال همین موقعا بود که پانکچر شدم 

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبن یکیشون سرماخورده درگیر اونم البته دوقلویی خیلی سخته ولی انشالله این سختی ...

ای جانم ماشالا خداحفظشون کنه ایشالا زودی خوب بشه سرماخوردگیش 

ایشالا که قسمت همه بشه توکل به خدا