2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
ممنون عزیزم حمام چندم رفتی شما بعدش میتونم سرکار برم ؟

۳_۴ روز استراحت کنید بعدش برو اما زیاد نشین سعی کن هر یک ساعت چند دقیقه راه بری

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ممنون دلگرمی دادید خدا براتون حفظش کنه 

سلامت باشی عزیزم اصلا ب جنین چند روزه و گرید اینا فکر نکن خدا برات بخواد همه چیز درست میشه تو هرشرایطی.موفق باشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم شدی الان بارداری خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن بگیره لطفاً بچه سالم خدا بهم بده انتقام مثبت ...

عزیز دلم،الهی خدا دلتو شاد کنه،واقعیت همون سه روز اول خیلی مهمه

اما چیزی که خیلی مهمه و خیلی خیلی تاثیر داره آرامش داشتن و استرس نداشتن هست

ببین چجوری اروم تری ،اگه قراره بری سرکار حرص بخوری بمون خونه اگه بمونی خونه میری تو فکر و سرکار راحت تری برو سرکار،تنها چیزی که مهمه آرامش و انرژی مثبت هست،همین،ایشالا خدا مراد دلتو میده

سلام بچه ها.شب بخیر. بچه ها سونوی اول بعد از انتقال،همون سونوی تشکیل قلب واژینال هست یا شکمی؟؟؟؟؟؟ ...

عزیزم معمولا برای ای وی اف ها،واژینال هست

ببخشید تو رو خدا من سوال میکنم روز سوم انتقالمه معذرت می‌خوام دستشویی رفتم آب اولش داغ بود مشکل پیش میاد ؟در حد یک ثانیه می‌دونم شما هم شاید ندانید ولی گفتم برای کسی شاید پیش اومده باشه 

سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز ا ...

فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه عزیزم. من بدون هیچ علایمی مثبت شدم نگران نباش 💜

باشه عزیزم. همه رو انجام میدم اما هیچی بیشتر از دو دقه تو معدم نمیمونه از بس معذرت میخوام تهوع استف ...

منم ماه پیش این مریضی رو گرفتم و تا صبح به خاطر حال بد نمی‌خوابیدم. تنها چیزی که کمک می‌کرد حوله گرم رو سینم بود کت طرفه‌هام قطع کرد. امتحان کنین شاید برا شمام جوابگو باشه 💜

سلام هر شخصی با اون یکی فرق داره بنا به شرایطش ، من بعد از انتقال سه روز خونه‌ موندم استراحت نسبی دا ...

ممنون جواب دادید خدا رو شکر برای شما مثبت شد سرکار من کارش پشت میزی هستش تقریبا می‌خوام یه توالت فرنگی سیار هم بخرم از یکشنبه برم روز چهارم یا پنجمم میشه دیگه شما حمام هم رفتید خدارو شکر الحمدالله پس منم فردا شب میرم روز چهارممه دکترمم گفت سرکار برو هیچ مانعی نیست والا آدم نمیدونه به قول شما بدن با بدن فرق داره شاید دکترا فهمیدن بخواد بگیره به این چیزا نیست نمی‌دونم من یبوست هم گرفتم آخه 

سلام مامان خانم خوبی برامن ک شکمی بود.

عزیزمی.رفتم سرپایی شیو کردم اومدم.

احتیاط شرط عقله.اگه واژینال باشه اونطوری خیلی شرمنده میشدم.

شما خوبی قشنگم؟نی نی چطوره؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
منم ماه پیش این مریضی رو گرفتم و تا صبح به خاطر حال بد نمی‌خوابیدم. تنها چیزی که کمک می‌کرد حوله گرم ...

چه راه حل خوبی عزیزم.اصلا به ذهنم نرسیده بود.مرررسی.چشم الان امتحان میکنم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
من بازم خونریزی کردم اسپرین و قط کرده بود دیشب خوروم امروز بارم خون اومد دعام کنین بچه چیزی نشده باش ...

عزیزم من کل ۳ ماه اول لکه بینی داشتم. نگران نباش. یکم استراحت کن و حتمن با دکترت در تماس باش با کم و زیاد کردن داروها قطع می‌شه

چای مگه میشه سه روز حمام نرفت من میخواستم امروز که روز سومه برم بازم گفتم بزارم فردا برم پس چرا دکتر ...

من ۳ روز استراحت بودم و بعدش سر کار بودم. دفترمم طبقه ۳ بود البته آروم بالا می‌رفتم و زندگی عادیم انجام دادم. برعکس ۲ بار قبل که خیلی رعایت کردم چون فکر می‌کردم اینم منفی می‌شه زندگیم روالش تغییر نکرد 😅

والا ما که برفی روی زمین ندیدیم  مرکز شهریم تقریبا

مهتاب جون غوغا بود همه ریخته بودن تو شهر 🤪

اینم ادم برفی امروزم بدون امکانات درستش کردم

دیدم سمت ما برف نیست برداشتمش با خودم اوردمش🥹😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم .انشاالله بزودی زود مادر بشید و خبر مادرشدنتون رو بشنویم.  دیدم تو تایپیک برای عزیز ...

وااااااااااااای 🥹🫂 چقدر شما مهربونی عزیز دلم

چشم اسم شمارو مینویسم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ما منطقه ٥ هستيم  اما از ديروز يكسره بأريد  اما الان همشون آب شدن فقط مقداري هست 🥰

ای جونم 

بباره اب بشه اشکالی نداره فقط باشه ..

خیلی برای نسل های بعد نگرانم بخاطر کمبود آب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40