2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
چجوری سقط شد خونریزی داشتی علایم سقط چیه😔😭

من اول بتام کم بود. بعد رفت بالا.

یعنی تو هفته ۵ مثلا بتا مناسب سن بارداری بود

ولی از اول لکه بینی داشتم، دکتر فقط شیاف اضافه می کرد، خودم کم گذاشتم. باید استراحت مطلق می کردم. بتامو مرتب چک می کردم مشکلی نبود ولی ۵ روز به سونو برام مهمون اومد، کسی خبر نداشت ivf كردم. منم وايسادم به آشپزی و در حال کار شکمم بدجور گرفت یه چیزی پیچید توش انگار .. رفتم دیدم لکه قهوه ایی دارم، شیاف زدم خوابیدم ولی دیگه دیر شده بود💔من اون موقع نمی دونستم بارداری با ivf باردارى پر خطری هست، زیاد جدی نمی گرفتم استراحتو... فکر کن میرفتم برا بچه ایی که معلوم نیس هس یا نه ، خرید می کردم🤦‍♀️ 😄

ولی تو نگران نباش عزیزم استراحت مطلق شو داروهاتو مرتب استفاده کن و اروم باش. خدایی که داده نگهش میداره. ایشالا🤲❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اول بتام کم بود. بعد رفت بالا. یعنی تو هفته ۵ مثلا بتا مناسب سن بارداری بود ولی از اول لکه بینی ...

ممنون عزیزم شرمنده که روزای بدتو یادت انداختم 💔

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم شرمنده که روزای بدتو یادت انداختم 💔

قربونت عزیزم. نه ایرادی نداره اینا همش تجربست. من اگه رعایت کرده بودم الان بچه ام به دنیا اومده بود. 

ایشالا  برای شما تا آخر به خوبی پیش بره و بارداری راحتی داشته باشی امیدت به خدا که بهترین محافظه و اگه موجودی تقدیرش در این دنیا بودن باشه به هر شکل نگهش میداره.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بچه ها.شب بخیر.

بچه ها سونوی اول بعد از انتقال،همون سونوی تشکیل قلب واژینال هست یا شکمی؟؟؟؟؟؟

من فردا سونو اولم هست،اما شیو نیستم🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈.شرایط حمام رفتن هم ندارم بخاطر کمردرد و لکه بینیم.نمیدونم چکار کنم؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام بچه ها.شب بخیر. بچه ها سونوی اول بعد از انتقال،همون سونوی تشکیل قلب واژینال هست یا شکمی؟؟؟؟؟؟ ...

واژیناله.

دکترا حساسن روی شیو بودن،البته بعضی هاشونم نه،

من باشم خودم معذب میشم. ازین پودرای بهداشتی مو بر بگیر راحته که.

مرسی فدات شم شیاف واژینال بهتره یا مقعدی من واژینال میزارم

واقعیتش نمی‌دونم هر دکتری ی نظری داره ی بار گفته بودن لک بینی باشه مقعدی بذار، ولی دکتر الآنم واژینال فقط

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها.شب بخیر. بچه ها سونوی اول بعد از انتقال،همون سونوی تشکیل قلب واژینال هست یا شکمی؟؟؟؟؟؟ ...

سلام مامان خانم خوبی برامن ک شکمی بود.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ممنون عزیزم حمام چندم برم چهارم میتونم؟سرکار کسی شنیدی بره شما روز پنجم به بعد ؟

حمام واقعیتش یادم نیس تو این سه انتقال ولی فک کنم هفته اول نرفتم‌ بعدم با آب ولرم و زمان کم در حد ۵-۱۰ دقیقه.

سر کار آره خیلی از بچه های اینجا بودن که بعد چند روز تو ایام انتقال رفتن سر کار مثبت هم داشتیم توشون‌ . فقط سعی کن زیاد هم و راست نشی و زیاد خسته نکنی خودتو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم حمام چندم رفتی شما بعدش میتونم سرکار برم ؟

به من گفتن تا ۳ روز استراحت کن،بعدش روال همیشگی زندگی

اما خب من واقعیت  حمام نرفتم تا یه هفته،فقط لباس عوض میکردم که اذیت نشم،بعد یه هفته هم در حد پنج دقیقه با اب ولرم 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
چای مگه میشه سه روز حمام نرفت من میخواستم امروز که روز سومه برم بازم گفتم بزارم فردا برم پس چرا دکتر ...

سلام هر شخصی با اون یکی فرق داره بنا به شرایطش ، من بعد از انتقال سه روز خونه‌ موندم استراحت نسبی داشتم روز سوم رفتم حموم ده دقیقه ای فرداشم تا نه ماه سرکار رفتم البته اصلا خونریزی یا لک بینی نداشتم ،،تو انتقال منفی هم همین روال داشتم ولی منفی شدم بنظرم بیشتر باید به زنگ خطرها توجه کرد مثلا بک بینی مدام با درد مدام

ممنون که خوندی منم به نیت  همتون خواندم نه عزیزم تبریز نیستم

ممنونم عزیزم ان شالله حاجت روا باشی عزیزم