2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
الهی خدا خیرت بده شما مثبت شدی کاری هست که من باید بکنم چیزی نخورم از یکشنبه می‌خوام برم سرکار به نظ ...

زیاد فعالیت نکن ک‌خسته بشی..زیاد راه نرو..پله اکه هست خیلی اروم برو..

خم نشو.خم شدن در حد و اندازه رکوع اشکال نداره..چیز سنگین بلند نکن..داروهاتو فقط مرتب بخور..اگه تونستی یکم زودتر بیا خونه استراحت کن.اگه اجازه دادن

بعد از انتقال جنین روز چندم رفتید حمام خانما؟؟

شاید ی هفته بعد از انتقال رفتم حموم ولی نذاشتم طول بکشه و اب گرم زیاد بم بخوره..اب یکم از ولرم رو ب سردی باشه..هوا سردبود.فعالیت هم نداشتم ک عرق کنم..راحت بودم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۸ هم خودتو برسونی اوکیه. دکتر ساعت ۹ میادش معمولا. مگر این که عملی چیزی داشته باشه که زودتر بیاد ...

عزیزم من اصلا نمیخوام انتقال بدم،حتی گفتم اگرم گفتن مثلا چندتاییش قابلیت فریز نداره و از بین میره بازم فریز کنن،حالا دیگه نموندم که نموند، با این حال باز شوهرمم باید باشه؟

دخترا اگ تهرانید برید مناطق بالا برف بازی کنید خیلی قشنگ شده همه جا دارم از ذوق خفه میشم عکسارو می ...

امسال انقد زیاد شده برفمون الان با اینکه یه هفته میشه نیونده الان حیاطمون تو کوچه خیابون کم کم نیم متر میشه برف انقد برامون تکراریه کسی رو ندیدم برف بازی کنه🥺🥺ولی من و شوهرم عاشقشیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بعد از انتقال جنین روز چندم رفتید حمام خانما؟؟

من پنج روز نرفتم الانم هفته ای یبار میرم منی که هر روز میرفتم😐😂

عزیزم من اصلا نمیخوام انتقال بدم،حتی گفتم اگرم گفتن مثلا چندتاییش قابلیت فریز نداره و از بین میره با ...

بله عزیزم. باید رضایت بده در هر صورت. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اطرج ب شوهرمن گف سینال اف یروز درمیون دوز ۷۵ ، hcg هفته ای یبار، دوماه استفاده کرد دی اف ای شد ۶۳!!& ...

فکردم گفتین ۳۶ ، خیلی زیاده ۶۳! واسه ما سینال رو ۲ بار در هفته گفته بود که دکتر امیرجنتی گفت هر روز بزن ولی مقدارش یادم نیست hcg هم دکتر اطرج داده بود که گفت نزن. مکمل هم چند مدل داده بود که گفت فقط فرتیل اید بخور بقیه رو قطع کرد.

فکردم گفتین ۳۶ ، خیلی زیاده ۶۳! واسه ما سینال رو ۲ بار در هفته گفته بود که دکتر امیرجنتی گفت هر روز ...

اول ۳۶ بود، تیرماه اولین بار برا چکاب آزمایش داد ۳۶ بود، دکترسجادی بهش اسپریژن و ال کارنیتین داد دوماه استفاده کرد ،یخم میدادم بذاره، شهریور ازمایش داد شده بود ۵۰، رفتیم پیش اطرج امپول داد ، ابان شد ۶۳ ، بعدم همه چیو قطع کرد گف ی مدت بیخیال بشین، ک من گفتم این ماه  بره آزمایش بده دوباره شد بود ۳۶

امسال انقد زیاد شده برفمون الان با اینکه یه هفته میشه نیونده الان حیاطمون تو کوچه خیابون کم کم نیم م ...

شوهرم رشت درس میخوند..میگفت درخونه ای ک داخلش بودیم ایقد برف بود..

میزدیم کنار تا میرفتیم..گفتم خوشبحالت..یکم برام نمیاوردی😄😄😄از بس برف ندیده بودم

مهتاب جان دکتر گفت ده روز دوفاستون بخورم بعد قطع کنم پریود بشم ،ده روز خوردم فعلا منتظرم پریود بشم ب ...

نه نه اینکار رو نکن اصلا لازم نیست

صمن اینکه در یک دوره اگر دوفاستون رو قطع کردی نباید مجدد بخوری

با همون حل میشه ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دخترا اگ تهرانید برید مناطق بالا برف بازی کنید خیلی قشنگ شده همه جا دارم از ذوق خفه میشم عکسارو می ...

والا ما که برفی روی زمین ندیدیم

مرکز شهریم تقریبا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

من بازم خونریزی کردم اسپرین و قط کرده بود دیشب خوروم امروز بارم خون اومد دعام کنین بچه چیزی نشده باش😭😭😭