2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
😁😁یازخ منم قارنم این کارم کردم باهاش یعنی از عمل سختتر بود یه هفته کلا افتادم تو رخت خواب

چطور😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😁😁یازخ منم قارنم این کارم کردم باهاش یعنی از عمل سختتر بود یه هفته کلا افتادم تو رخت خواب

کجا رفتی تو آدرس میدی؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم دلم لطف کردی❤️ دفعه قبل تنبلی کردم ماساژ ندادم از دیروز شروع کردم. آره مامای خونگی هم ...

ببخش دیگه فارسیش زور گَلدی منه😅😅😅هارا گدین باجی

دست گلت درد نکنه❤️❤️

جانیمسان😘😘🫂

سلام .کیا آی یو آی کردن .من امروز iui کردم و دل درد سدیدی پایین دلم و پهلو صمت چپ دارم این طبیعیه؟؟

بله منم روز اول اينطورى شدم

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان من سونو شدم ضخامت رحمم ۱۷ بود دکتر گفت احتمالا بقایا داری بهتره هیسترو بشی قبول نکردم 

گفتم با پریود بعدیم ریزش میکنه ب نظرتون چ داروی گیاهی بخورم ضخامتم کم بشه؟

واینکه امروز ده روزه دستام شدیدا درد داره اصلا نمیتونم کاری انجام بدم یکی از بچه ها تو نی نی پلاس گفت احتمالا روماتیسم داری بعداز سقط فعال شده دیروز رفتم روماتولوژی برام هیدروکسی نوشت گفت ازمایشای ایمنی رو تکرار کن جوابش بیار تا داروتو کامل کنم بچه ها ب نظرتون ممکنه از روماتیسم باشه؟دیروز از دکتر پرسیدم گفت باید ازمایش بدی تا مشخص بشه ،اینم بگم اصلا نمیتونم دستم ب اب سرد بزنم باد سرد ک میخوره دردش بیشتر میشع

الهی و ربی من لی غیرک
چخوب عزیزم  منم از فردا رعایت می‌کنم  راستی انشالله کی انتقال جنین داری ؟  من تنبل ...

اگر آدم‌چندماه نشه ضرر داره؟

من آذر که شدم اونم با دارو دیگه نشدم

حوصله دکتر رفتن هم ندارم که هی دستکاریم کنن

ولی نمیدونم چرا خیلی ذوق دارم زود انتقال بدم  حالا از هیجان یا استرس نمیدونم

شما مثل شوهر منی

همش میگه برو انتقال بده

میگم بعداز عید میگه نه زودتر

فکر کنم دلش برای جواب منفی آزمایشم تنگ شده😅😅

اندفعه انتقال بدم میخوام یه آزمایشگاه جدید برم آخه تو آزمایشگاه قبلی همه میشناسنم😁

کجا رفتی تو آدرس میدی؟

پیش یه ناشی رفتم یعنی یه کاری باهام کرد انقد شکممو گرفت پیچوند انگار داشتم زایمان میکردم انقد داد زدم از درد دیگه یع هفته دسشویمم به زور پا میشدم‌ توصیه نمیکنگ اصلا نرید دنبال این کارا 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اگر آدم‌چندماه نشه ضرر داره؟ من آذر که شدم اونم با دارو دیگه نشدم حوصله دکتر رفتن هم ندارم که هی د ...

فکر نکنم ضرر داشته باشه 

ولی خب چون تو پروسه ای وی اف و میکرو هستیم پریود بشیم هر ماه بهتره فکر کنم 

من احتمال بارداری طبیعی برام صفره 

شاید شما بارداری ؟ بیبی نزدی ؟؟؟

خداجونم شکرت       
شما مثل شوهر منی همش میگه برو انتقال بده میگم بعداز عید میگه نه زودتر فکر کنم دلش برای جواب منفی ...

خوبکاری میکنی 

من اون آزمایش هایی که بتام منفی می‌شد دیگه میگرفتم 

حتی بار اول مثبت شدم بتام ۱۰۹۸ بود ولی سقط شد اونجا هم دیگه آزمایش نمیدم حسشون منفی هست برام 

نمیدونم چه حسیه خیلی ذوق دارم خدا کمکمون کنه نخوره تو ذوقمون 

اسفند خیلی خوبه برای انتقال جنین 

شنیدی میگن فصل بهار خون میجوشه باروری زیاده 

خداجونم شکرت       
ببخش دیگه فارسیش زور گَلدی منه😅😅😅هارا گدین باجی

😂😂 خوش اول باجی.

نمی‌دونم والا یکی شو زن داداشم معرفی کرده بود یکیشم جاریم. هر دو رو با اونا رفتم نمی‌دونم ادرسشونو. اگه خواستی آدرس میگیرم برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها بعد انتقال منفی چندروز بعد پریودی اتفاق میفته.پریودی عادیه یا دردناک خیلی میترسم؟

بچه ها حال روحیم خرابه عادیه این حالت؟افسرده پکر و بی رمق شدم انکار زندگیم از رو ریتم و برنامه خارج شده حس بدی دارم.شبا دیر میخوابم صبح زود بیدار میشم دوباره تاظهر خوابم نمیتونم بلند شم انگیزه ندارم .خیلی حالم بد .