2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

منم اومدم خدایا کیستم از بین رفته باشه سیکل انتقال شروع کنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خییییییلی دلم میخواد دو مرحله ای باشه ولی چون جنینم کمه کلا ۴ تا دارم نمی‌دونم ریسک کنم یا نه می ...

همین سریع اخر ب دکترم گفتم بازم دومرحله ای برام انجام بده و پی ار پی..

گفت جنینات کم هستن نمیتونیم دومرحله ای انجام بدیم..

گفت پی ار پی هم چون جواب نداد برات دیگه انجام نمیدیم..

گفتم خراش برام انجام بدین چون یبار خراش دادن ولی سیکلم کنسل شد..دوباره ک سیکلمو شروع کردن گفتم خراشو دوبارع انجام بدین برام.گفت خراش زیاد تاثیر ندارع..

و پیشنهاد سرم ای وی ای جی داد.و سه تا حنین بیشتر نداشتم..ک خداروشکر با سرم جواب داد

سلام دوستان من امروز انتقال داشتم بهم گفتن جنین ها خوب رشد نکردن و رشدشان با تاخیر بوده ۳ تا انتقا ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه. چرا امید نباشه؟!

تا تداهست نگران هیچ چیز نباش

ناامیدی بزرگترین گناه هست 

بچه ها کی بود گفت ویتامین ب برا سیکل انتقال و بالا رفتن ضخامت خوبه؟ ویتامین ب چند بگیرم خوبه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همین سریع اخر ب دکترم گفتم بازم دومرحله ای برام انجام بده و پی ار پی.. گفت جنینات کم هستن نمیتونیم ...

الهیییی شکر. برا من ک دکتر زرنانی گف خراش نده به خاطر شرایط رحمم. دفعه پیش پی آر پی کرده بودم گفتم دو مرحله ای بشه انتقالم دکتر گفت نه زیاد رحمت رو دستکاری نکنیم فعلا. این دفعه هم ک جنین کمتره فک نکنم کلا قبول کنه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. مبارکت باشه. چرا امید نباشه؟! تا تداهست نگران هیچ چیز نباش ناامیدی بزرگترین گناه هست&n ...

امیدم که بخداست 

ولی چون دو دفعه پیش خیلی خوب بودن و منفی شدم این دفعه که اینجورین که دیگه فقط خدا باید کمک کنه البته که شرایط رحمم هیچ وقت به این خوبی نبوده

بچه ها کی بود گفت ویتامین ب برا سیکل انتقال و بالا رفتن ضخامت خوبه؟ ویتامین ب چند بگیرم خوبه؟

سلام فاطمه من بودم چون ماه قبل من مصرف هیرویت و بیوتن داشتم با آمپول بپانتون و بیوتن و دکتر پوست چون دید ریزش موهام برطرف نمیشه سونو نوشت که ببینه کیست دارم یا نه بعد تو سونو ازشون خواستم ببینن ضخامت رحمم چطوره روز ۸رسیده بود رو عدد ۱۱که دکتر گفت مگه دارو مصرف کردین برای ضخامت گفتم ن اما فکر کنم تاثیر اونا بوده اما بازم میگم این ماه نرفتم سونو دارو هم نداشتم نمی‌دونم برگشته یا نه 

دوستم دکتر تهرانی براش چون ضخامتش بالا نمیرفت دیلی مولتی که ویتامین ب داره با آمپول استرادیول نوشته ضخامتش خوب بود کاش از دکتر می‌پرسیدی ضخامتت چند بود ؟؟؟

بعد فاطمه یه سوال پلی کیستیک تو سونو مشخص میشه یا آزمایش ؟؟

روز چند پریودی برم سونو برای آزمایش یا سونو پلی کیستیک برای ریزش موهام جلو سرم خالی شده افسردگی گرفتم دیگه🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان من امروز انتقال داشتم بهم گفتن جنین ها خوب رشد نکردن و رشدشان با تاخیر بوده ۳ تا انتقا ...

همیشه امید هست عزیزم همیشه انشاالله که بتای عالی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏