2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
مبارکه نترس اصلا طبیعیه اکثرا لکه دیدیع میشه من انقد ترسیدم شوهرمو صدا زدم گفتم بیا جنین افتاد🤣🤣😬 ...

منم تا میبینم میترسم

ولی به شوهرم چیزی نگفتم

هنوز هیچی نشده همش میگه تکون نخور

دستت رو شکمت نزار فشار میاد بهش

اینو بخور اونو بخور😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مباااااارکه الهی شکرت  یعنی چی دو مرحله ایی؟

ممنونم

دومرحله ای اینجوریه که 1 بار تعدادی جنین 3 روزه انتقال میدن

2 روز بعدش تعدادی جنین 5 روزه 

یعنی 2 دفعه با فاصله 2 روز انتقال جنین انجام میدن

الان هیچی دارم میرم برای پانکچر سوم و انتقال چهارم در نهایت!! بیمارستانم عوض کردیم بیشتر به خاطر شاز ...

خدا ارحم الراحمینه عزیزم 

خداروشکر که واقعا انقدر دلت پاک و با خدایی ک از ته قلبت بهش ایمان داری 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ممنونم دومرحله ای اینجوریه که 1 بار تعدادی جنین 3 روزه انتقال میدن 2 روز بعدش تعدادی جنین 5 روزه&n ...

چقدر جالب نشنیده بودم 

خداروشکر براتون 🤲

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
یه دفعه ما رفتیم دکتر یه خانم ازراه دور اومده بود منشی میگفت باید شوهرت بیاد نمونه بده اون میگفت کار ...

وای مُردم عااالی بود🤣🤣🤣

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا ارحم الراحمینه عزیزم  خداروشکر که واقعا انقدر دلت پاک و با خدایی ک از ته قلبت بهش ایمان دا ...

😘🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

لحاظ شرعیش اوکیه جنبه درمانی داره. به قصد لذت نیس ک🤣. ولی اگه راحته بروباش. همسر من خونه هم نمی ذا ...

یبار شوهرم خواست ازمایش اسپرم بده.رفت تو توالت ازمایشگاه.ایقد خندیدم زد بیرون و رفت .منو هم با خودش نبرد😄😄

تواتاق نمونه گیریا برا پانکچر اصلا نمیذاشت ک برم.خجالت میکشید..

یدفه بشوخی کفتم میخوام بیام نگات کنم ایقد حرف بارم کرد🤣

یدفه ینفر جلومون بود برا نمونه کرفتن..اون طرف یکساعت داخل اتاق بود و نیومد بیرون...

ایقد عصبی شدیم گفتم معلومه ک مشکل از خودشه.همون زن لعنتیشو هم نمیاورد.ی نمونه چی بود دیگه..

همه نگاهمون ب در بود بیاد بیرون😄😄