2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
سلام بچه ها روز هفت دوره م،سینال و اچ ام جی زدم برای تخمک کشی،سایزشون امروز ده و یازده بود،دکتر گفت ...

کنسل که نمیشه تا ۱۶ بره می کشن تخمک ها رو. روزی دو میل رشد می کنه.داروهاتو نگفت ادامه بدی مگه؟ 

منم اونجا بودم راستی🥴 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنسل که نمیشه تا ۱۶ بره می کشن تخمک ها رو. روزی دو میل رشد می کنه.داروهاتو نگفت ادامه بدی مگه؟  ...

عههه عزیزم،کاش میشناختمت حضوری میدیدیم همدیگه رو،چرا فردا و پس فردا گفت ادامه بده،روز ۹دوباره برم سونو،پریود شدی عزیزم؟

چرا عزیزم علتشو فهمیدی؟ کاشکه علتش معلوم بشه

علتش شاید ضعیف بودن جنین باشه...

ببین نمیخوام ناامیدت کنما، ولی اگه روز ۱۴ حدود دویصت و خورده ایی نباشه نمیشه بهش امید بست. من همون آزمایش اول دکتر آزماشگاه بهم گفت اینو... اما استثناهم هست بتای ۶۰ دیدم که به دنیا اومده بچش.

اما به نظرم داروت رو ادامه بده  باید دو برابر بشه تا ۴۸ ساعت دیگه اگه نشد ولی رشد داشت مشکوک به خارج رحمی میشه که باید بری سونو اگر افت داشتی دارو قطع کن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عههه عزیزم،کاش میشناختمت حضوری میدیدیم همدیگه رو،چرا فردا و پس فردا گفت ادامه بده،روز ۹دوباره برم سو ...

آره 😍 چقد خوب میشد.

من پریود بدی شدم... عین شیر آب ازم خون میومد.. رفتم ببینم چه بلایی سرم اومده.. اخه پیاز درمانی کرده بودم این ماهو فکر کنم نساخت بهم.

دیگه دکتر سونو کرد و گفت وضعیتت خوبه مشکلی نداری بعدش گفت تا  اثر هیسترو هست بیا دوباره تخمک کشی

منم داروها رو گرفتم به افق خیره شدم الان

نمی دونم چی کار کنم

از فردا صبح باید بزنم.

آره 😍 چقد خوب میشد. من پریود بدی شدم... عین شیر آب ازم خون میومد.. رفتم ببینم چه بلایی سرم اومده.. ...

عزیزم خیره ان شاالله،دیگه حالا که پیش اومده بزن،خدارو چه دیدی،شاید همین سال تموم شد انتظارت، منم خیلی دلم میخواد همین طرف عید انتقال بدم ولی تازه تو‌ یه باشگاه مشغول به کار شدم،نمیتونم به این زودی بگم نمیام،باید مربی جایگزین پیدا کنن،نیمدونم کی میشه انتقالم،میگم کاش کارو شروع نکرده بودم،انگار دیگه نمیتونم صبر کنم

عزیزم خیره ان شاالله،دیگه حالا که پیش اومده بزن،خدارو چه دیدی،شاید همین سال تموم شد انتظارت، منم خیل ...

اینم هست ولی این مسیر تکراری بی نتیجه خسته ام کرده واقعا...

اگر شرایط انتقال نداری خوب فعلا فریزشون کن جنیناتو.

منم یه کم در گیرم مادرم رو باید ببرم دکتر احتمالا جراحی داره. اگرم دارو ها رو استفاده کردم فعلا انتقال نمی دم. تا شرایط بهتری که استرس نداشته باشم. 

اینم هست ولی این مسیر تکراری بی نتیجه خسته ام کرده واقعا... اگر شرایط انتقال نداری خوب فعلا فریزشون ...

آره حق داری،منم که بار اولمه خستم، دفعه های پیشم که واسه ای یو ای میرفتم سونو هیچ وقت خوب رشد نمیکرد فولیکولهام،آره دیگه مجبورم فریز کنم ،الان که فقط پنج شیش تا داشتم، تعدادشون خیلی کم میشه 

آره حق داری،منم که بار اولمه خستم، دفعه های پیشم که واسه ای یو ای میرفتم سونو هیچ وقت خوب رشد نمیکرد ...

اصلا به تعداد نیست فکرشو نکن.ان شاالله ۶تاجنین عالی میشن. یه جنین با کیفیت  هم بشه خوبه. من همین امروز هر طرف ۶،۷تا داشتم ولی واقعا چه فایده این همه برو بیا بی نتیجه... 

فقط هر طور هست انرژی مثبتت رو حفظ کن با امید برو جلو.

انشاالله بهترینا بشه برات.

بچه ها شما همتون تو داروهای قبل انتقال اسپرین مصرف میکردید؟! واجبه آسپرین ؟!  الان ۶ روزه مصرف میکنم  عوارض داره برام. میتونم قطعش کنم به نظرتون؟! تو سرم و گوشام صداس  دارم دیوونه میشم تو نت زدم نوشته عوارض اسپرینه. غیر از اون امروز روز ۸ پریودیمه هنوز خونریزی دارم قبلنا تا نهایت روز ۶ تموم میشد فکر میکنم اینم بخاطر اسپرینه. چیکار کنم بنظرتون. تجربه ای دارید میشه راهنماییم کنید