2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
بجه ها تو انتقال علایم از کی شروع میشه.من جز سنگینی زیر دل اونم بخاطر داروهاس و تغییر اشتهام اونم فک ...

عزیزم منم علایمی ندارم

امروز پایین کمرم سوزش داشت الان بهترم یزره درد پری خفیف هست.رفتم صحفهای برج دو خوندم اونجا هم روزای اول بی علامت بودم روز 6سینه درد و درد شدید پریودی داشتم

انشاالله خدا نگاهمون کنه

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

1انتقالم بوده

امروز 4روزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم علایمی ندارم امروز پایین کمرم سوزش داشت الان بهترم یزره درد پری خفیف هست.رفتم صحفهای برج ...

عه انتقال دادی🤩🤩بسلامتی عزیزم ان شا الله بچسبن به دلت و شاد بشی بحق این روزهای عزیز و مبارک.چندتا انتقال دادی گریدشون چی بود😍

سلام گلم چهارشنبه هفته قبل انتقالم بود نمیدونم اونروزم حساب میشه یانه.الان نمیدونم بیبی بزنم یانه&nb ...

ی هفته س

نه عزیزم بیبی نزن

انشاالله بسلامتی 4شنبه بعد ازمایشته درسته 

28دی انتقالت بوده 

نمیدونم برای چی داده سونو نکرد که. این آمپول رو ب اضافه ی یه سری دارو داد گفت  روز دو ...

ان شاالله که خیره .

منم خیلی سر دارو حساسم ولی به خاطر اینکه بتونم برم اعتکاف ، زمانشو دستکاری کردم ک اونم باز نشد😅 چرا لک بینی داشتم ی هفته بعد قطع داروها با وجودی ک استرادیول می‌خوردم. ولی این دفعه مهمون اینا داشتم استرادیول رو دقیق سر ساعت مصرف نکردم نمی‌دونم لک بینی ب خاطر این بود یا عقب انداختن آمپول

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط مشکلش مورفوژیه ؟ منم تحرک آ صفر بی ۲۰ ولی شوهر من حجمشم کمه و واریکوسلم داره گرید یک حتما سنو بر ...

تحرک۲۲

حجم اش چقدره؟

واس واریکوسل باید چ کرد؟ شما همسرتون چ داروهایی میخوره؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام  بچه ها من امروز 2 دفعه لک قهوه ای داشتم خطرناکه به نظرتون راستش هیچ وقت حتی تو انتقال ق ...

نه عزیزم خطرناک نیس. ان شااالله که لک لانه گزینی باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چون دکتر متوجه مشکلش نشد متاسفانه دارو نداد ولی خودم دارو بهش دادم سر خود فقط حرکتو حجمشو بهتر ...

اینهمه دارو خورد مورفو تغییر نکرد؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
بله عزیزم‌. الان فصلش هست  دوستم غذای ما دوای ماست ما اگر غذامون رو درست کنیم قطعا مشکلمون حل ...

متاسفانه گوشت من نمیتونم بخورم خیلی محدود شده غذاهام وزنمم خیلی افت کرده چون میوم دارم باید مصرف نکنم کم خونی هم گرفتم نمی‌دونم چی میتونم بخورم ماکارونی و سیب زمینی و گوجه و بادمجون وکدو حذف کردم چند ساله نمی‌دونم چی بخورم موندم بخدا قند و شکر و کلا حذف کردم چند ساله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏