2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره عزیزم دعا کنین توروخدا دعا درحق همدیگه زودتر اجابت میشه من شانس دیگه ای ندارم متاسفانه فقط دوتا ...

انشالله نتیجه مثبت میشه. سیکل انتقال چطوره عزیزم از چندم رفتی دکتر و چقد دارو مصرف کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❤️💔دوستان سلام.خواااااااهش میکنم ازتون هر کی درمورد سوالام اطلاعات داره جوابمو بده .میخولم برای انت ...

سلام من بهترین نمیدونم ولی خودم میرم بیمارستان گاندی  تا الان ک پانکچر شدم ۳۲ ملیون هزینه کردم

❤️💔دوستان سلام.خواااااااهش میکنم ازتون هر کی درمورد سوالام اطلاعات داره جوابمو بده .میخولم برای انت ...

سلام عزیزم ..نمیشه گفت کدوم مرکز قطعا بهترینه .هر مرکزی مثبتها و منفی های خودش رو داشته .تو تهران ..ابن سینا ،مام،رویان .مرکز باروری امید و صارم و ... هستن توی بیمارستانها مثل نیکان و بهمن,پیامبران ،محب یاس و.. هم پزشکا ivf انجام میدن .

اکثرا بیمارستانها قرارداد نیست مثل بهمن که خودم بودم  هزینه رو نقد باید پرداخت کنین و بعد فاکتور رو برای بیمه خودتون ببرین .مام کلا تحت پوشش نیست .ابن سینا برای نیروهای مسلح رایگان هست .دانا رو نمیدونم .رویان با دانا و نیروهای مسلح قرارداد داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

هزینه دوتا پانکچر من تو بهمن به ترتیب ۱۲ و ۱۴ تومن شد بدون داروها 

رویان دقیق یادم نیست فکر کنم ۱۱ تومن شده باشه ..الان گرونتر شده قطعا .آمار من به ترتیب مال۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هستش

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون بانو که جواب دادین.الان این رویان که گفتین مرکز خوب و معروفیه؟

خواهش میکنم عزیزم ..بله معروفه ..اولین پژوهشگاهی بود که کار ivf رو انجام دادن ولی اونم مرکزی هست که خیلیها راضی و خیلیها ناراضی هستن .من فعلا این مرکز ببینم چی پیش میاد

اصلا بنظرتون عاقلانه هست که از اصفهان بیام تهران برای ای وی اف؟

اگه تو اصفهان جواب نگرفتین و دکترا و روششون باب میلتون نیست میتونین امتحان کنین سخت هست نمی گم نیست ولی خیلی ها از مسیرهای دورتر امدن تهران