2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045770 بازدید | 684483 پست
ساک حاملگی و جنین تو ۳ هفته بعد انتقال دیده میشه هر کی میدونه لطفا بگه؟

عزیزم جواب ازمایشتو ببر پیش دکتر بت میگه چ روزی بیا برا سونو..

منکه گفتوم چ موقع سونو میگیرن..ولی بازم سوال برات پیش‌ میاد..برو‌پیش دکترت ک خیالت راحت بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانم خوشگلای من خوبین روزتون بخیر احوالتون خوبه 

تبریک میگم به همه مامانای جدید تبریک میگم به همه اونا که انتقال دادن و یواش یواش تو دلیشون مهمون دلشون میشه تبریک میگم به همه اونا که قراره تخمک کشی کنن و کلیییی جنین تپل مپل تشکیل بشه براشون

خوبین همگی ایشالا 

انشاالله روز به روز خبرای خوب بدیم به تاپیک 

منم بعد مدتها اومدم یه سر بزنم دوستتون دارم و محتاج دعاتون😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۱۵ هفته..امروز رفتم دکتر تیرویید..تیروییدم خیلی پرکارتر شده.. جونم خواست در بیاد دکتر فقط دوز دارو ...

من ۱۳هفته م دوهفته باهم اختلاف داریم عیبی نداره خیلیا تیرویبد دارن مشکلی نداره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من ۱۳هفته م دوهفته باهم اختلاف داریم عیبی نداره خیلیا تیرویبد دارن مشکلی نداره

عزیزم..انشاالله همه مراحل بخوبی بکذرن..

من از قبل بارداری تا الان زیر نظر دکتر غدد هستم..دکتر خیالمو راحت کرد ک مشکلی پیش نمیاد

ماهیت اسپرم شکست کرموزومی 

برا شما چند بود، من برای چکاب قبل اقدام ب دکتر گفتم ازمایش اسپرم بنویسه، دی اف ای هم نوشته بود، جواب اومد همه چی نرمال ، دی اف ای ۳۶ ، رفتیم پیش ارولوژ مکمل و امپول داد بدتر شده، باید چکار کنم؟😭

سلام دختر خوبی چخبر کجایی؟ نرفتی انتقال ؟ ‌مشکل صفرا کاملا حل شد ؟

سلام عزیزم خوبی ن نرفتم گلم صفرا که با لاپارا برداشتن درگیر عوارض بعد اونم 

از تو چه خبرا چیکارا می‌کنی دلم یهو هواتونو کرد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برا شما چند بود، من برای چکاب قبل اقدام ب دکتر گفتم ازمایش اسپرم بنویسه، دی اف ای هم نوشته بود، جواب ...

عزیزم تخلیه زود به زود داشته باشند یک روز در میان و حتما روی بیضه هاشون یخ بذارن

انار هم خوبه تو سالادش که هویج و کلم و کاهو داره بریز یکمم روغن زیتون بریز انشاالله که حل بشه