2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
چه دارویی واسه کیفیت تخمک پیشنهاد میکنید؟ اسپرم همسرم ضعیفه تحرکش از ۳۰بالاتر نمیره  DFiهم با ...

عزیزم باید اول dfi بالا درمان بشه بعد ivf کنین تو مواردی هم که پایین نمیاد تسه میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب خیلی خوشحال شدم براتو ن عزیزم انشالله بسلامتی عزیزم نه ماه رو کامل کنی میشه توضیح بدین خلاص ...

ممنون از همه که تبریک گفتین من سومین باره انتقال دادم دوتا جنین چهار روزه  من مشکل ایمنی داشتم ۳ بار زیر جلدی یه بار داخل رحم لنفوسیت شدم  ۳ روز اول انتقال کلا استراحت کردم بعدم فقط غذاهای سبک درس میکنم و اروم راه میرم تو خونه هیچ کار نمیکنم و دفعه های قبلی دسشویی فرنگی نداشتم اینبار فرنگی گرفتم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم  انشالله با دعای شماها مثبت بشم  بخدا من خودم واسه همه دعا میکنم که دلشون شاد بشه

منم سرفه و سرما خوردگی داشتم نشاسته بخور هم برا سرفه خوبه هم برا جنین

منم سرفه و سرما خوردگی داشتم نشاسته بخور هم برا سرفه خوبه هم برا جنین

مبارکه عزیزم😍شما همونی که خوزستانی بودی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارکا باشه گلم..😍😍😍دیگه نفس راحت بکش.از بس اینروزها استرس داشتی و انتظار کشیدی

ماهور جان شما چندهفته ای؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارکا باشه گلم..😍😍😍دیگه نفس راحت بکش.از بس اینروزها استرس داشتی و انتظار کشیدی

ممنون فدات امروز از صبح تا جواب ازمایش مردم و زنده شدم

ماهور جان شما چندهفته ای؟

۱۵ هفته..امروز رفتم دکتر تیرویید..تیروییدم خیلی پرکارتر شده..

جونم خواست در بیاد

دکتر فقط دوز دارو کمتر کرد وگرنه همون داروی کم کاری رو گفت بخور

ب دکتر گفتم تیروییدم ک پرکار شده چرا داروی کم کاری هنوز بخورم.گفت توی بارداری تیرویید خیلی تغییر میکنه..

گفت ممکنه بعضی ماه زیاد ترشح بشه بعضی کم..