2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلام به همگی  بچه ها امکان داره که در عین کم بودن ذخیره تخمدان ، تنبلی هم وجود داشته باشه؟

سلام. بله امکانش هست! جدیدا مطلبی اتفاقی درموردش خوندم. حتی با ذخیره خوب و پریود منظم هم گاهی احتمال تنبلی هست به این معنی که ممکنه در یک سیکل اصلا تخمکی آزاد نشه، یا بشه ولی سایزش کوچیک و کیفیت خوبی نداشته باشه در نتیجه بارداری رخ نمی ده و توی اون سیکل پریود کمتر و تیره تر اتفاق می افته. درواقع بافت رحم کار خودشو می کنه برای قائدگی ولی تخمدان خیلی عالی عمل نکرده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. بله امکانش هست! جدیدا مطلبی اتفاقی درموردش خوندم. حتی با ذخیره خوب و پریود منظم هم گاهی احتمال ...

نه من منظورم پی سی او بودن هستش ،آخه وقتی ذخیره کم باشه تعداد آنترال کم میشه ولی وقتی pco باشیم تعداد آنترال بالا هستش .چون این دوموضوع با هم تناقض داره پرسیدم .من ذخیره خیلی بالایی ندارم .ولی خوب پریودم با تاخیره ،تاخیر در پریودی هم از علایم تنبلی ه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ممنونم بابت راهنماییات تقریبا استراحت مطلقم امیدوارم رفع بشه 

فدات شم،رفع میشه ،منم مثل خودت نگران بودم،همش گریه میکردم

اما دکتر گفت خطرناک نیست فقط رعایت کن

گفت جفت با بزرگ شدن جنین میره بالا،طول سرویکس مهم تره که پایین نیاد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
منم نمیدونم چرا نمیشم از یه طرف فکر میکنم به خاطر هیسترسکوپیه چون پارسالم چهل روز گذشت از هیسترو تا ...

من اتتقال دوم پردنیزلون استفاده کردم که خب همزمان ال دی هم خوردم و سرموعد عادت شدم

استرادیول هم که سیکلی که انتقال میدن خوردم و مشکل دار نشدم

نه من منظورم پی سی او بودن هستش ،آخه وقتی ذخیره کم باشه تعداد آنترال کم میشه ولی وقتی pco باشیم تعدا ...

بله عزیزم منم شنیدم بودن کسانی که زخیرشون نرمال حتی کم ولی پلی کیستیک یا ححتی پریودشم منظم ولی باز پلی کیستیک اگه اسمشو درست یادم باشه کاربری مهربون بود

دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طرفه گرید یک حالا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم دریغ نکنید مثلا ما قبل تخمک کشی هام اصلا دارو نداده باید دارو مصرف کنده رویه منفی شدن یا سقط اثر داره ؟ ولی دی اف ایش خوشبختانه نرماله 

اما مورفوژیش همون دو حرکت آبازم صفر بی ۲۰وحجمشم یک که کمه حالا لطف کنید بهم بگید راجب واریکوسل

انشاالله که همه چی درست پیش میره،گاهی خود استرس هم باعث تاخیر در پریودی میشه

مرسی عزیزم،من خودم فکر میکنم تحت تاثیر این داروهایی که میخورم پریودم عقب افتاده،ولی اینکه هرشب دل درد دارم انگار میخوام پریود بشم فرداش خبری نیست یه کم نگرانم کرده🤦🏼‍♀️

من اتتقال دوم پردنیزلون استفاده کردم که خب همزمان ال دی هم خوردم و سرموعد عادت شدم استرادیول هم که ...

من دوبار انتقال دادم استرادیول خوردم بعد از قطع استرادیول و پروژسترون دو روز بعدش پریود شدم ولی تا حالا پردنیزولون نخورده بودم

بله عزیزم منم شنیدم بودن کسانی که زخیرشون نرمال حتی کم ولی پلی کیستیک یا ححتی پریودشم منظم ولی باز پ ...

مرسی پروانه جون ،آره یادم اومد مهربون هم اینطور بود ،کاش حداقل درمان بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طر ...

یعنی دکتر با معاینه متوجه واریکوسل نشده بود ؟ الان نظر دکتر چیه ؟

مرسی عزیزم،من خودم فکر میکنم تحت تاثیر این داروهایی که میخورم پریودم عقب افتاده،ولی اینکه هرشب دل در ...

قربونت .منم دقیقا الان در همین حالت هستم حالت های پریودی رو دارم ولی نمیشم ،مطمئن باش داروها بی تاثیر نیست

دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طر ...

پروانه همسرت داروهای هورمونی هم استفاده کرده بود ؟

به نظرت درسته که با وجود اینکه آزمایشات هورمونی مشکلی نداره ، hmg استفاده کنند؟

دوستان ممنون میشم اگر کسی تجربه و یا اطلاعی در این خصوص داره راهنمایی کنه 

ببخشید که اینقدر واضح میگم میترسم روی مسائل جنسی تاثیر بزاره