2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
ای جووووونم چقد دلم برا همه تنگ شده سلامت باشه همیشه (اینو برای پیام تبریک @فردایی_روشن   ...

🥹🫂♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا خوبین؟!

میگم غذای روح چیه؟؟ من روحم خیلی اذیته دلم آرامش میخواد ولی نمیدونم چطوری پیداش کنم🥲

دورم شلوغه .. تایم خالی ندارم که بخوام تنها باشم غصه بخورم ولی انگار از درون کمبود دارم 

احساسم طوریه ک انگار طنابی که ب خدا وصلم داره پاره میشه نمیدونم چطوری حسمو بنویسم 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اسم منم میشه بزارید

چشم عزیزم ♥️ انشالله حاجتروا بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط نمیدونم جنین‌های که فریزن تو مرکز وجابجاشدن الان تکلیفشون چیه. وچجوری میارن شون بیمارستان دیگ ...

من تو مرکز دیدم چن بار تو یه قابی مثل فلاسک مثلا داخل ازت و مواد مخصوص میارن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من تو مرکز دیدم چن بار تو یه قابی مثل فلاسک مثلا داخل ازت و مواد مخصوص میارن

ازیه جای دیگه اینجوری میارن یاتوخودمرکزکه بخان انتقال بدن فاصله ی دوتااتاق اینجوری میارن؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دخترا خوبین؟! میگم غذای روح چیه؟؟ من روحم خیلی اذیته دلم آرامش میخواد ولی نمیدونم چطوری پیداش کنم🥲 ...

عشقم نبیمنت ناراحت و غمگین باشی 

نماز بخون قرآن بخون ارتباط بگیر با خدا  

برا آرامش روحتم ببین چی آرومت میکنه مثلا گریه کردن آهنگ گوش دادن،رقصیدن یا جاهای تفریحی رفتن

بستگی ب علایق خودت داره ببین کوچکترین چیز یا حرکت یا مکانی ک میتونه آروم یا خوشحالت کنه برو یا انجامش بده  

ازیه جای دیگه اینجوری میارن یاتوخودمرکزکه بخان انتقال بدن فاصله ی دوتااتاق اینجوری میارن؟ 

نه از یه یجای دیگه اوردنی تو انتقال جنین من تو خود مرکز بود دکتر اوند امادم کرد بعد جنین شناس و صدا کردن تو یه سرنگ اورد داد دکتر انتقال داد

دکتر ایمونولوژی چکار کرده برای شپاها وچقدر طول کشید هزینه ازمایشات که مینویسه چنده من بعد سه انتفال ...

من اول که رفتم ازملیش اپکا و سی دی مارکر و....نوشت برام کلا خوب بودن اپکام پایین بود ۳ جلسه لنفو زیر جلدی یه بارم دوروز قبل انتقالم لنفوسیت داخل رحم شدم

دکتر ایمونولوژی چکار کرده برای شپاها وچقدر طول کشید هزینه ازمایشات که مینویسه چنده من بعد سه انتفال ...

سلام عزیزم اگه دیدی خیلی دیر میشه از زرنانی هم میتونی نوبت اینترنتی بگیری. با منشی حرف بزن بگو راه دوری و نمیتونی بیای. فقط ویزیت رو دو برابر میگیرن که بازم می ارزه به هزینه رفت و آمد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا خوبین؟! میگم غذای روح چیه؟؟ من روحم خیلی اذیته دلم آرامش میخواد ولی نمیدونم چطوری پیداش کنم🥲 ...

منم دیگه واقعا افسرده شدم روز ده انتقالمو یجوری دلم میگه منفیه بازم از الان ترس ازمایش منفی مث خوره تو جونمه😭😭😭😭

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم اگه دیدی خیلی دیر میشه از زرنانی هم میتونی نوبت اینترنتی بگیری. با منشی حرف بزن بگو راه د ...

منم اگه اینبار منفی بشم میرم پیش زرنانی

فاطمه جان همه از دانایی هیلی تعریف میکنن تا حالا رفتی پیشش میخوام برم مطبش داروهامو ادامه بده و بگم خودش انتقال بده نظرت چیه؟

منم اگه اینبار منفی بشم میرم پیش زرنانی فاطمه جان همه از دانایی هیلی تعریف میکنن تا حالا رفتی پیشش ...

ای بابا دختر ب اونجا نمی‌رسه ان شااالله با همین انتقال مثبت میشی.

آره چند بار تو جهاد با دانایی بودم‌

هم تحقیق مهمه و هم اینکه ببین حست ب کدوم دکتر مثبتتره و باهاش راحت‌تری.