2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@رادیس۱۲               @نهالیم    &nbs ...

ممنووووووونم عزیزم❤️❤️❤️😍😍😘😘 خیییلی لطف کردی.

منم امشب یهو دم غروب ب دلم افتاد زیارت آل یس بخونم به نیست همه دوستان اینجا. اگه تونستم ۴۰ روز میخونم ب نیست همتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی نییت جدیدا پی درمان باشه اطلاعاتش به روز باشه منو راهنمایی کنه؟ بین محدد رفتن به رویان و مام و گ ...

من تجربه ام از مام خوب نبود 

کلا به نظرم به جز دو سه تا پزشک خوب بقیه وزشکاش خوب نیستن 

همه شونم درجا یا میگن تخمک اهدایی بگیر یا رحم اجاره ای که آمار مرکزشون بالا بره 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
خداروشکر..بخدا سونو ک خوب باشه همه چیزش خوبه..ازمایش فقط استرس دادنه

اره بابا برا همه ریسک میده کلا دکون باز کردن انگار

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام شهرک سلامت میگذارن

سلام ممنون که جواب دادید. خیرببینی. ازاول بایدبرم شهرک سلامت واسه ویزیت وسونو؟ یانه برم مشتاق؟ بعداگربخام دکترفشارکی برام انتقال بده گفته فقط بیمارستان میلاد انجام میدم خب پس جنینهاکه تومرکزبودن چجوری میبره مشتاق؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دوستان کسی اصفهان انتقال جنین نداشته؟ میلاد یامرکزمشتاق؟ جنین هاراکجاگذاشتن؟  

من اصفهان انجام دادم. مرکزی که انتقال میدی بستگی به دکتری داره که انتخاب می کنی.

من با الهام نقشینه بودم پرسید میلاد میایی یا بهشتی که من بهشتی رو انتخاب کردم شناخت خاصی نداشتم اسمشو شنیده بودم  قبلا از یه دکتر دیگه. دولتی هست. آمار مثبتی هاش خوبه من  ۳ بار انجام دادم که متاسفانه نتیجه نگرفتم.

نمی دونم باز با همون دکتر سیکل درمانو شروع کنم و این بار برم میلاد خصوصی انجام بدم یا کلا دکترمو عوض کنم.

ولی یکی از دوستام بار ششم با دکتر تمیمی جواب گرفت ایشون توی شهرک سلامت انجام میده. شاید برم پیش ایشون. چون سرم ivig و.. داده بود. دکتر خودم می گه بی فایده اس و تجویز نمی کنه. درمورد مرکز مشتاق زیاد تعریفای جالبی نشنیدم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اصفهان انجام دادم. مرکزی که انتقال میدی بستگی به دکتری داره که انتخاب می کنی. من با الهام نقشینه ...

مرکزمشتاق قبلاامارمثبتی هاش بالا بود. الان نمیدونم احمدی وکلانترهم هنوزاونجاهستن یا فتن شهرک سلامت. اگردوست داشتیدبریدپیش شهنازفشارکی کارشون خوبه. جنین فریز ارید یامیخای تخمک کشی کنید؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

مرکزمشتاق قبلاامارمثبتی هاش بالا بود. الان نمیدونم احمدی وکلانترهم هنوزاونجاهستن یا فتن شهرک سلامت. ...

راستش شنیدم مشتاق شلوغ و ببخشید خر تو خره، نمی دونم واقعا یه زمانی حرف اولو میزد. همسرم اونجا بار اول آزمایش داد که جوابش اشتباه بود!!! 

من متاسفانه جنین ندارم.مجدد باید تخمک کشی کنم.

راستش، ۳ ساله اقدامم و به شدددت خسته از هر چی دکتر و مرکزه. 💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

۲۲- @نهال6467 ‍  @نهال6467         ۲۳- @نگار80 ‍  ...

مهتاب جان خیلی ممنونم عزیزم خدا دخترت رو حفظ کنه و عاقبت بخیر شدنشو ببینی

من بالاخره رفتم تو سیکل انتقال خیلی التماس دعا دارم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن