2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیز دلم خدا خیرت بده عشق خاله😘😘😍😘❤️❤️ الهی قبل انتهای چله آن حاجت روایی خودت باشه❤️😍

عشق منی مهربون 😍♥️

همچنین خودت جانِ دلم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشون ایران نیستن ولی شنیدم ک اسفند میان  برای بیمه مینویسن ک بعدا خودتون از تکمیلی تهیه کنید& ...

عزیز نحوه نوبت دادن مام چطوری بر بار اول با خودم چیا ببرم روز اول برای تشکیل پرونده همسرمم بیارم ؟ بعد مثل رویان زنو مرد کلا تو روز اول همه ازمایشات میدن یا چند مرحلس ؟ چون جفتمون شاغلیم یکم مرخصی سخته روزای پنج شنبه ام هستن کار انجام میدن حدودا هزینه پانکچر و وزیت و سونو اینا چطوری مام

انتظار ۱۰ ساله...
ایشون ایران نیستن ولی شنیدم ک اسفند میان  برای بیمه مینویسن ک بعدا خودتون از تکمیلی تهیه کنید& ...

ببخشید سوالاتمم زیاد اخه شنیدمم قیمتاش خیلی متفاوته با رویان میخاستم یه برآورد کلی کنم

انتظار ۱۰ ساله...
مام اغلب هر کسی مثبت شده میپرسی دکترت کی بوده میگه نصر 

دکتر نصر ایران نیستن از مرکز باز بپرسید اطلاع میدن 

من از دوستان اینجا گفتن شنیدم ک اسفند تشریف میارن ایران 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
اسفند بیان کار درمانی ام انجام میدن یعنی؟

شما با مرکز مام تماس بگیرید سؤالاتتون جواب میدمن

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیز نحوه نوبت دادن مام چطوری بر بار اول با خودم چیا ببرم روز اول برای تشکیل پرونده همسرمم بیارم ؟ ب ...

آنلاین هم میشه نوبت گرفت تکاس بگیرید ببینید با کدوم تیم خودتون مایل هستید

بله همه مدارکتون بیارید 

آقا زیر نظر دکتر ارولوژ میره 

آزمایشات لازم باشه خودشون میگن 

عه منم ۱۸ دی تولدمه 😍🫂 تولدت مباررررک پیشاپیش عزیز دلم ♥️ انشالله ارزوهات خاطره بشن ، برسی بهشون ...

تفلدتتتتت مباااارک😍😍😍😘❤️❤️❤️💖💖🥳🥳🥳🥳🥳🥳🌟🌟🌸🌸🌺🌺💐💐💐🍰🎂🍰🎂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر نصر ایران نیستن از مرکز باز بپرسید اطلاع میدن  من از دوستان اینجا گفتن شنیدم ک اسفند تشری ...

کسی تو این تاپیک نیست بیمارستات دولتی بره مثل اکبرابادی یا امام خمینی؟

انتظار ۱۰ ساله...
کسی تو این تاپیک نیست بیمارستات دولتی بره مثل اکبرابادی یا امام خمینی؟

الان من ۴ سال خدودا فاصله داشتم با انتقال های قبلیم از قیمتا دقیق اطلاع ندارم مام چجوری قیمت پانکجر و انتقال حدودا

انتظار ۱۰ ساله...
الان من ۴ سال خدودا فاصله داشتم با انتقال های قبلیم از قیمتا دقیق اطلاع ندارم مام چجوری قیمت پانکجر ...

تا الان ب جز هزینه دارو ویزیت ۲۸ تومن روزپانکچر دادم 

اره عزیزم این اصلأ جای نگرانی نداره دکتر گفت غده های جنسی که موقع مقاربت ترشح میشه نمیتونه از سطح پ ...

آره آترین جان خداروشکر چیز نگران کننده نبود و دوروزه خوب شدم ،عزیزم ممنون که جواب دادی🙏❤

چه خبر آترین جان بسلامتی کی انتقال میدی عزیزم؟

الهی و ربی من لی غیرک
چرا نشه عزیزم من اون زمان فهمیدم فقط کافیه خدا بخواد دیگه بقیه ش مهم نیست شدیدا به سوره مریم ایمان د ...

بله درست میفرمایید فقط خدا برای آدم بخواد راضی ایم به هرچی برامون میخواد.‌‌...قربونت برم دستت دردنکنه عزیزم زحمت میشه التماس دعای مخصوص منم دعاکن،آزمایش ۲۷ ام میدم