2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام عزیز دلم،حالت خوبه؟حال نی نی خوبه؟ تاریخ زایمان بهت دادن؟

سلام عزیزم مرسی شکر بد نیستم دیگه یکم سخت شده آخرا نی نی خوبه شکر خدا آره آخر بهمن یا اول اسفند گفته شما در چه حالی تاریخ شما کی؟

دوستان کی این چند روزه انتقال داشته و منتظر موعد ازمایششه؟من شنبه انتقال داشتم چقدر روزها کند میگذرن🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون نظر دکترای ایمونولوژی هم متفاوته اینترالیپید چطور بود ؟ درد اینا داره یا مثل تزریق سرم م ...

چی بگم واقعا من دیگه حوصله هیچکدومشون ندارم 

نه خیالت راحت درد هیچی نداره مثل سرم معمولی هستش فقط بعدش یک روز انگاری که خسته باشی همین

دوستان کی این چند روزه انتقال داشته و منتظر موعد ازمایششه؟من شنبه انتقال داشتم چقدر روزها کند میگذرن ...

سلام الهی مثبت بیای عزیزم،فکرت رو دور کن از تاریخ وزمان بشین فیلم ببین یا کاری دوست داری انجام‌بده

منم این دوران خیلی گذروندم،استراحتات چطورین؟منم دو شنبه وسه شنبه ای یو ای شدم،بعد گذشت حدود یکسال ونیم از منفی شدن انتقال هام

سلام پروانه جون قربوووونت برم. شکر خدا . منم درگیر دکتر و ایمونولوژی و... دکتر خودم سیکل انتقال رو ش ...

ایشالله نگران نباش شرایطت خوب پیش میره وانتقال میدی ومامان میشی بشادی

ایمونولوژی تبریز پیش احمدیان میری؟آزمایشات شما الان چندشد؟من قبلا یادت باشه سال پیش دادم حدود۲۵۰۰ شدن

ایشالله نگران نباش شرایطت خوب پیش میره وانتقال میدی ومامان میشی بشادی ایمونولوژی تبریز پیش احمدیان ...

Azizam shoma ham pishe ahmadiyan raftin 

Kudum azmayeshgah raftin

Azemayesha ba bime hesab shod ya azad 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم مرسی شکر بد نیستم دیگه یکم سخت شده آخرا نی نی خوبه شکر خدا آره آخر بهمن یا اول اسفند گفته ...

قربونت عزیز دلم،اره منم دیگه سختمه دلمم میخواد زود بگذره،به من تاریخ نداده گفت دو هفته دیگه که برم چکاب بهم میگه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
قربونت عزیز دلم،اره منم دیگه سختمه دلمم میخواد زود بگذره،به من تاریخ نداده گفت دو هفته دیگه که برم چ ...

امشالاه به سلامتی برا شمام همون حدودا میشه زایمانتون آره منم میگم زود تموم بشه انشالا 

روزتون مبارک مامانای حال و اینده انشالله حضرت فاطمه ارزوی دلتونو براورده خیر کنه.😘😘👏👏

سلام عزیزم خوبی ؟ نی نی چطوره ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
امشالاه به سلامتی برا شمام همون حدودا میشه زایمانتون آره منم میگم زود تموم بشه انشالا 

ایشالا به خوبی پیش بره به لطف خدا🥰😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ایشالله نگران نباش شرایطت خوب پیش میره وانتقال میدی ومامان میشی بشادی ایمونولوژی تبریز پیش احمدیان ...

قربوووونت برم ان شالله همچنین😍😘❤️

آره تبریز رفتم. توکل ب خدا. این دفعه فقط دو تا th1  و th2 نوشته که اینا ۵۰۰ و خورده ای شد. ولی آزمایشی ک خرداد دادم بعد سقط و ایمنی و انعقادی و ژنتیک بود اونا تقریبا ۶ تومن شد. دقیق یادم نیس البته.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Azizam shoma ham pishe ahmadiyan raftin  Kudum azmayeshgah raftin Azemayesha ba bime hesab sh ...

بله من قبلا که تبریز انتقال داشتم رفتم پیششون سال قبل نه با بیمه حساب نمیشد انگار آزاد بودی برای من کراس مچ و اپکا و بعضی سی دی مارک‌های بودن

باز شما برید پیششون خودشون لازم باشه هرچی می‌نویسند منشی دستیار شون خیلی بااخلاقه

قربوووونت برم ان شالله همچنین😍😘❤️ آره تبریز رفتم. توکل ب خدا. این دفعه فقط دو تا th1  و th2 ...

اره متأسفانه ژنتیک اینها خیلی گرون همشون

عیب نداره ایشالله که موردی نیست ونتیجه بگیری،من که دیگه الان نمیدونم چی به چیه قرار باشه باز شروع کنم باید برم دوباره انجام بدم 

سلام الهی مثبت بیای عزیزم،فکرت رو دور کن از تاریخ وزمان بشین فیلم ببین یا کاری دوست داری انجام‌بده ...

سلام عزیزم سه روز اول خوب بود استراحتام اما بعد از اون مجبور شدم برگردم به کارهام مثلا پسرم رو پیاده میبرم مدرسه میارم البته دوروز بردم،یا خونمون پله داره مجبور شدم دو سه بار برم بیام از غذاها هام گوجه و ادوبه جات و اینا رو اصلا نخوردم دیگه باقی سپردم به خدا.میدونی چون من شاغلم باید برگردم سرکارم و همه کارهام الان تلنبار شدن دیگه موندم رو زمین و هوا😅 دیگه تمرکز رو چیزی ندارم.ان شالله خیره برات شما هم با خبرهای خوب میای منم پسرم رو چند سال پیش با iui باردار شدم اتفاقا اون زمان هم مثل حالا بیش فعال بودم🤣 استراحت نداشتم مدام پیاده روی داشتم بخاطر کارهام.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام عزیزم خوبی ؟ نی نی چطوره ؟ 

سلام عزیزم خوبی ممنون از احوالپرسیت خوبیم شکر خدا ۱۸ میرم سونو قلب در کل بخوام بگم بجز لکه بینی خییلی کم هیج علایمی ندارم فعلا.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....