2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم من ندارم اینو ولی از کسایی که داشتن میدونم پریود منظم هم داشتن ولی تخمک کیفیت دار ندارن ا ...

یعنی اون کیست های ریز روی کیفیت تخمک تاثیر به سزایی داره عزیزم پس مواد نگهدارنده رو حذف کن ماکارونی نوشابه چیپس پفک همه حذف تحرکات رو زیاد کن و زیر شکمت رو چرب کن هر شب زودی خوب میشی

پروانه جان الان قرص تیروئید بااسترادیول تداخل داره؟پردنیزون چی.؟من ۶صبح تیروئید میخورم ۷ونیم استرادی ...

عزیزم این سه تا بله با هم تداخل دارن وساعت فاصله بدی البته دکتر گفت یک ساعتو نیمم خوبه ولی بهتره دوساعت باشه 

اخه سلولهام بستگی به روزشون داره مثلا دوروزه ۶و۸ سلولی خوبه سه روزه ۸تا ۱۲و۱۶ دیگه عالی ترین حالتشه و جنین ۴روزه باید کامپکت بشه و پنج روزه بلاست البته استرس نگیری اینا یه چیزایی کلیه که دکترا خیلی بهش اعتقاد ندارن گاهی بعضی ها با جنین گرید سی هم باردار شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصفهان ازمایشگاه دکتر رضایی گفتن ۱۱ ماه تو بدن هست اما من الان ۹ ناه شده ۵ تا اومده پایین و دکتر گفت ...

منم دو سال پیش لنفوسیت تراپی انجام دادم. ولی دکتر زرنانی اعتقادی بهش نداره. نظر دکترا متفاوته ظاهراً بعضیا انجام میدم ، بعضیام میگن منسوخ شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم روزتون مبارررک عزیزای دل برای همتون دعاکردم موقع خوندن حدیث کسا ببخشید میگم کسی بود ...

مهربون جون نظر دکترای ایمونولوژی هم متفاوته

اینترالیپید چطور بود ؟ درد اینا داره یا مثل تزریق سرم معمولیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ،ببخشید من الان  متوجه ی غده اندازه تیله تو ناحیه واژنم کنار کشانه رانم شدم اولش چن ...

نگران نباش احتمالا کیست بارتولن باشه. منم برام پیش اومد دکتر گفت این کیسه ی سوراخی داره که ترشحات از اونجا خارج میشه گاها بر اثر عفونت سوراخ مسدود میشه و کیست تشکیل میشه ک شبیه نخود باد می کنه انگار. دارو داد رفع شد

منظر خبرای خوبت هستم 😍😍

قربوووونت برم ان شالله با دعای شما❤️❤️

سلام کسی هست تبریز ای وی اف کرده باشه مثبت بشه .به نظرتون کدوم دکتر بهتره و کدوم مرکز 

من تبریزم عزیزم. ۳بار آی وی اف کردم . که بار آخر مثبت شد ولی سقط شد. دوبار قبلی ی مرکز دیگه بودم آخری رو مرکز نهال سلامت.

ولی فکر نمی کنم صرفا بشه گفت ب خاطر مرکزه. هر چند خودمم نهال رو فعلا ترجیح میدم. توکل بخدا.

ان شااالله بهترین ها پیش روتون باشه

سلام الا جونم خوبی خواهر در چه حالی تو چه مرحله ای هستی

سلام پروانه جون قربوووونت برم. شکر خدا . منم درگیر دکتر و ایمونولوژی و... دکتر خودم سیکل انتقال رو شروع کرد ولی دکتر ایمونولوژی دو تا آز دیگه نوشت گف حتما تا سه شنبه باید جوابشو بیاری بعد حالا نمی‌دونم آماده بشه تا اون موقع ، نتیجه جوری باشه ک ادامه بدم یا کنسل بشه، چهارشنبه هم وقت دکتر خودمه برا بررسی ضخامت که اینم دوباره ادا بده یا نه و...

دعا کن برام خواهر❤️❤️

عزیزم این سه تا بله با هم تداخل دارن وساعت فاصله بدی البته دکتر گفت یک ساعتو نیمم خوبه ولی بهتره دوس ...

نمیدونم والا چندتا فقط هشت سلولی هستن.توکل بخدا منم زیاد سردرنمیارم راستش.ممنون عزیزم خداخیرت بده گلم.

ممنون ان شالله شما هم  نی نی توپول و سالم بغل بگیری

ممنونم عزیزم همچنین ان شاالله ❤️

خیلی متاسفم عزيزم، ، چند وقت بعد از کورتاژ میشه انتقال داد دوباره؟

قربونت برم منم برا خودت همینطور همه مون یه جورایی همدردیم

من گفتن بعده شش ماه میتونی بیای چون کمخونی شدید شدم که فعلا تا حالا نرفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

@فردایی_روشن    

سلام عزیزم هرچقدر پیام چله ات روفوروارد کردم پیام بفرستم نشد

عزیزم قربون دل بزرگ و مهربونت بشم که به فکر بقیه هم عسای خوشا به سعادتت😍 میشه خواهش کنم منم در دعاهات یاد کنی ؟ شنبه انتقال داشتم و خیلی نگرانم چی قراره بشه دعام فقط اینه هرچی خیر و قلاحمه مقدر شه حتی اگه خیرم اینه دیگه فرزندی نداشته باشم راضیم به رضای خدا🥺🥺🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

سلام کسابی کع لنفوسیت داخل رحم انجام دادین چجوری بود براتون من که از شدت کمر درد نمیتونم پاشم دیروز خونریزی داشتم امروز لکه طبیعیه؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵