2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046163 بازدید | 684501 پست
قربونت برم. مطمئنم تو اینام خیر هست.  زیفت نمی‌دونم چیه. همون انتقال باید برم

سلام عزیزم خوبی؟چه خبر؟

واقعا ایول داری تو بااین روحیه عالیت و توکل بخدا قطعا بهترین نصیبت میشن ازمصلحت خدا 

منم امروز ای یوای شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهران نیستم. تهران جاهای مختلف داره ولی من شمالم آره واقعا خیلی سخته و بارها باید شکست خورد و دو ...

خدا رو قسم میدم به بزرگی و مهربونیش هرچی خیر وصلاحته برات مقدر کن وطوری غافلگیرت کنه و سوپرایز شی که صدای فریاد خوشحالیت گوش فلک رو پر کنه.در ناامیدی هم بسی امید است مطمئن باش روزهای خوبت در راهند مگه میشه خدا بنده ش رو فراموش کنه و به حال خودش بزاره مطمئنا بهترین روبرات در نظر گرفته فقط باید وقتش برسه😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام عزیزم خوبی؟چه خبر؟ واقعا ایول داری تو بااین روحیه عالیت و توکل بخدا قطعا بهترین نصیبت میشن ازم ...

سلام مهربون جون

ان شا الله به عنایت امام رئوف دلت شاد میشه

لطف خدا بیشتر از جرم ماست😍 

انرژی مثبت بفرست برای خودت و نی نی ها❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم سونوی اول پنج هفته  هفته پیش سقط کردم  آترین جان شما چن هفته قلب جنینات از کا ...

عزیزم الهی خدا بهت ارامش بده چون هرچه بگذره بدتر سختر میشه😔

عزیزم مال من دوتاش ن

ی روز به ۹هفته

یکیش ۷هفته ۵ روز 

پرد از روز مثبتی کردم یکی و بعداز سونو روز نصف و۱۰هفته قطع کردم.سرم نداشتم گلم 

عزیزم الهی خدا بهت ارامش بده چون هرچه بگذره بدتر سختر میشه😔 عزیزم مال من دوتاش ن ی روز به ۹هفته ...

اترین جان خیلی متاسفم نمیدونستم شماهم سقط کردین 

خیلی ناراحت شدم 

انشالا هرچه زودتر جاشون سبز بشه 

دوفاستون مگه تو برطرف کردن کیست تاثیر داره ؟ به نظرم داروهای هورمونی رو بدون نطر پزشک مصرف نکنین چون ...

ممنونم عزیزم. بالاخره شرایطم جور شد رفتم. کیستا هم برطرف شده بود شکر خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوفاستون مگه تو برطرف کردن کیست تاثیر داره ؟ به نظرم داروهای هورمونی رو بدون نطر پزشک مصرف نکنین چون ...

اینکه تاثیر داره یا نه نمی‌دونم ولی روال دکترم همین بود سیکل قبل انتقال همیشه دوفاستون میداد اصلا ال دی و... نداده بود تا حالا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم خوبین؟الهی که همه شما عزیزانی که انتقال دادین مثبت بشین وهدیه روز مادرمون رو با ما ...

سلام عزیز دلم. الهی همین سیکل مامان شدنت مهربونم عزیزم😍😍

سلام عزیزم خوبی؟چه خبر؟ واقعا ایول داری تو بااین روحیه عالیت و توکل بخدا قطعا بهترین نصیبت میشن ازم ...

ان شاالله بهترینا برا هممون😍😍❤️