2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
فاطمه جان شما انپول چسب جنین زدین تاحالا؟به من دوتا دان روز ۵و۷سیکل بزنم دورناف .نمیدونم برم درمانگا ...

عزیزم من فاطمه نیستم. تا حالا نزدم.

ولی مطمئنی چسب جنین هست؟

آخه چسب جنین اگر اشتباه نکنم همون موقع انتقال میزنن

بچه ها پروانه فاطمه رز آناشیدو بقیه عزیزان امپول چسب جنین دادن بهم گفتن دورناف نود درجه بزن روش تزری ...

Azizam chasbe janin ta hala nazadam ama zadane ampule dore naf rahate 

Az aparat search kon unja film ziyad hast yad migiri 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها اومدم برای تزریق فیلر لب 

مشاوره شدم و رفتم پیش دکتر متوجه شدن میخوام انتقال بدم گفتن انجام نمیدم چون پروسه آی وی اف حساسه 

کوچکترین استرس تاثیر داره 

بهتره انجام نشه  و مقاله ایی  مبنی بر تاثیر  فیلر که در ۴ دهه س داره انجام میشه خدایی نکرده منفی بر آی اف نیست ولی باز ممکنه بعدش تو فکر بیاد 

اینهمه نشستم اخرش هیچ☹️

امروز
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم من فاطمه نیستم. تا حالا نزدم. ولی مطمئنی چسب جنین هست؟ آخه چسب جنین اگر اشتباه نکنم همون موق ...

ببخشید فک کردم اسمتون فاطمه اس.آمپول پی دی گراستیم پرس و جو کردم گفتن چسب جنین هستش دوتا دادن روز ۸و۱۱سیکل بزنم دورناف ۹۰درجه

وای خدایا چرا اینجور میشه ؟ خیلی‌ سخته عزیزم سونو ی اولی چند هفته رفتی ؟ الان چند هفته ی ؟

سلام عزیزم سونوی اول پنج هفته 

هفته پیش سقط کردم 

آترین جان شما چن هفته قلب جنینات از کار افتاد؟پردنیزولون و سرم داشتی؟

الهی و ربی من لی غیرک
من تو سالهای ناباروری فهمیدم که هیچ برنامه ای نمیشه برای زندگی ریخت. ما برای خودمون برنامه میریزیم و ...

متاسفانه ما بخاطر اینهمه سختی که کشیدیم از هیچی نمیتونیم لذت ببریم حتی دوران بارداری،فقط یک ماه بارداری رو تجربه کردم ولی به قول شما همش میترسیدم و آخرم که....

سلام عزیزانم.خوبین؟

من چند روزه نتونستم بیام توی تایپیک چند صفحه جا موندم،انشاالله که همش خبرای خوب بوده باشه.

بچه ها بنظرتون آمپول پروژسترون رو خودم به خودم بزنم مشکلی پیش میاد؟

به باسن بزنم بهتره یا رون؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
ببخشید فک کردم اسمتون فاطمه اس.آمپول پی دی گراستیم پرس و جو کردم گفتن چسب جنین هستش دوتا دادن روز ۸و ...

به نظرم برو همون تزریقات برات بزنن

بعدا روی انوکسا خودت یادبگیر.من انتقال دوم انوکسا رو خودم میزدم 

انشاالله با انتقال اول مثبت بشی

کسی بوده بعد پنج یا شش بار انتقال مثبت بشه؟ نمیدونم از جنینه یا از استرس منه. حس میکنم بدنم توی اون ...

بله عزیزم.سحربانو انتقال هفتم فکرکنم مثبت شدن.الان دوقلوهاشون به دنیا اومدن

البته هر ۷تا رو بایه دکتر نبودن.و میدونم دکترانتقال هفتم جدید بودن

سلام عزیزم خوبی؟ نه خیلی وقته دیگه پیام نمی‌ذاره. همیشه ب فکرشم. امیدوارم هر جا هست به مراد دلش رس ...

سلام 

خوبم به خوبی شما

از ماشاله چخبر

سارادلارام چی

چیکا 

سحربانو۶۸

منم نگران نیلو هستم

چطور شد یهو بیخبر رفت

خودت کجا رسوندی این مدت،؟

جنینهات چطورن

😉

دخترا من بعد بارداری دچار یبوست و همورایید شدم.

یجوری هم نمیتونم رعایت کنم

مثلا بربری هر صب میخورم

الان دو روزه برگ سنا دم میکنم و میخورم.و خوب جواب میده.خیلی اذیتم

😉

سلام  خوبم به خوبی شما از ماشاله چخبر سارادلارام چی چیکا  سحربانو۶۸ منم نگران نیلو ه ...

غیر سحر جان بقیه زیاد دیگه سر نزدن مشغول بچه هان😍

آره منم ، نیلو هم خییییلی سختی کشید . ضخامت رحمش بالا نمی رفت. اگه اشتباه نکنم ی بار اومد گفت ک دیگه زیاد نمیاد و... امیدوارم خدا طبیعی سورپرایزش کنه و بیاد و بگه نی نی الان بغلمه😍😍

منم امسال ۳ بار مثبت شدم ولی نموند متاسفانه. دو تای آخری طبیعی بود البته که با آخریش لوله دومم از دست دادم😅 امروز باید برم دکتر ان شااالله تا ببینم چی میگه برا شروع سیکل انتقال  و... جنین هارم ک خبر ندارم ازشون🥺 کلا ۴ تا مونده ی بارم سابقه از فریز در نیومدن دارم ولی سعی می کنم بهش فکر نکنم🤭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱