2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
سلام ب روی ماهت ب من گفتن دومین پریود بعد پانکچر روز ۱ تا ۳ پریود بیاید 

بعد داروهات از کی شروع شد

به من گفتن مهم نیست روز چند پری

اینترنتی نوبت گرفتم بهمن نوبت دادن

میخوام اسفند دیگه انتقال بدم

میخوام بدونم داروهایی که میدن مکملا از کی شروع میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون انشالله بزودی روزی شما هم بشه.ب من گفتن پریود سومت بیا.بعد ک رفتم ی دوره ال دی دادن ...

ممنون عزیزم♥ کدوم مرکز بودی؟ 

یعنی میشه از یه پریودی سیکلت شروع شد روز چهارده پریودی دوم انتقالت بود، درسته

عزیزم چند روزه داروهات رو قطع کردی؟ شاید ناراحتن که بارداری تون اینجور شده شما هم تحت فشار داروهای ...

فاطمه جان شما انپول چسب جنین زدین تاحالا؟به من دوتا دان روز ۵و۷سیکل بزنم دورناف .نمیدونم برم درمانگاه بلدن یانه بزنن مدل زدنش بلدنیستم

ممنون عزیزم♥ کدوم مرکز بودی؟  یعنی میشه از یه پریودی سیکلت شروع شد روز چهارده پریودی دوم انتقا ...

من جهاد دانشگاهی میرفتم خرم اباد بستگی به اون سونوگرافی داره ک انجام میده وضعیتت چطور باشه پزشک چی دستور بده

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
الهی که شما هرچه زودتر دامنتون سبز؛ به اولاد سالم و صالح بشه💙🙏     من خودم ۱۵دی (چندروز ...

دورت بگردم میدونم خیلی سختی کشیدی .میدونم خیلی شکستی با هر ازمایش منفی

خدا شاهدا منم تمام راه و کارای تورا انجام دادم با اختلاف دوتا انتقال کمتر و چند بارداری بیشتر.لوله هم برداشتم اینم از دستاورد سوغاتی از انتقال پنجم یکی از سه جنینا تو کرونه بود.

فدات بشم من از بچه‌های قدیم تاپیکم و بدلایلی کاربری جدید ساختم.از زمان مامان سبحان که الان سه تا بچه داره وانا که خدارا شکر دوتا داره.زینب .ثمین۱۱ ووووووو. تو تاپیکم

با تمام حرفات آشنا وعجینم

تک تک حرف وحست رو میشناسم.و میدونم انتظار و دویدن تو این راه چ ۱۵سال

چه ۱۵ماه خیلیییییییی  سخته وطاقت فرساس.

قربون دل پر حسرتت بشم.الهی به حق ۶ماهه ی امام حسین به زودی آغوشت پر بشه.وخنده ی در دونه هات بپیچه تو خونه که گوش شیطون کر کنه انشاالله 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ممنون ک جواب دادی گلم. متاسفانه شرایطم این ماه جور نیس برم دکتر. این قرصه هم مثل ال دی خیییییلی اذی ...

خواهش میکنم آلا قشنگم

خودت نمیتونی سونو بیرون بدی ؟

میگم شاید کیست کامل از بین نرفته باشه و نیاز به ادامه ی قرص باش.

ماه بعد بری بازم کیست سر جاش باشن و پروسه انتقالت عقب بیوفته.اما اگر عجله نداری برای انتقال نخور دیگه 

سلام دوستان،دکتر برام پردنیزولون ۵ میلی رو شروع کرده تا یه هفته روزی ۴ تا صبحا بخورم،هفته های بعد کم ...

من خودم گفتم برام نوشتن.منم مث شما یه روز درمیون قرص تیروئید میخورم.امروزم خوردم یه ساعت و نیم بعد پرنیزون خوردم.من یکی صبح. یکی شب میخورم

الهی که شما هرچه زودتر دامنتون سبز؛ به اولاد سالم و صالح بشه💙🙏     من خودم ۱۵دی (چندروز ...

چقد درد داشت حرفهات بغض گرفت گلومو و اشکم دراومد الهی بگردم خیلی سختته .امیدوارم خدای مهربان معحزشو بهت نشون بده گلم.

کسی از کاربر نیلو ۶۸ خبر داره؟؟؟

سلام عزیزم خوبی؟

نه خیلی وقته دیگه پیام نمی‌ذاره. همیشه ب فکرشم.

امیدوارم هر جا هست به مراد دلش رسیده باشه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم آلا قشنگم خودت نمیتونی سونو بیرون بدی ؟ میگم شاید کیست کامل از بین نرفته باشه و نیاز ب ...

قربوووونت برم عزیزم. دارم تلاشمو می کنم برم دکتر توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱