2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045712 بازدید | 684480 پست
سلام حالم خیلی بده. جواب آزمایشم منفی شد. من خیلی تنهام. کسی نیست دلداریم بده

عزیزم من خودم ۳بار کشیدم و هر دفعه که می بینم کسی منفی شده واقعا به هم میریزم.عمیقا ناراحت شدم. ای کاش این مسیر سخت ivf  يك جواب قطعی و صد درصدی داشت. واقعا نمی دونم چی بگم که آروم بشی. من چون کسی رو در جریان نذاشته بودم مجبور بودم جلوی بقیه سرحال باشم و بگم و بخندم... گاهی حس می کنم مسخره است واقعا ولی انگار بچه ی واقعی رو از دست دادی همینقدر تلخه...

انتقال چندمت بود شما؟ بازم جنین داری؟ 

هرچند سخته عزیزم ولی امیدتو از دست نده خیلی ها بعد از انتقال منفی طبیعی شدن

یه کم خودتو رها کن و فرصت بده. اینا رو به خودمم هر لحظه می گم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حالم خیلی بده. جواب آزمایشم منفی شد. من خیلی تنهام. کسی نیست دلداریم بده

سلام انتقال چندمتون بود ؟ درکتون میکنم انشالله انتقال بعدی مثبت میشید خودتون تقویت کنید اگه اضافه وزن دارید کم کنید روحیتونو خوب کنید بعد دوباره انتقال بدید

عزیزم من خودم ۳بار کشیدم و هر دفعه که می بینم کسی منفی شده واقعا به هم میریزم.عمیقا ناراحت شدم. ای ک ...

من سه سال پیش پانکچر شدم 5تا بسته 2تایی داشتم. چهار بار منفی شد انتقالم و بار پنجم از فریز برنگشتن. سر هر کدوم کلی ناراحتی و غصه 

این دفعه جای دیگه رفتم دکترم گفت بهت دارو کم میدم که تخمک کمتری بگیرم ازت. 5تا تخمک شد که دوتاش جنین شد

همونو انتقال داد و نشد. به نظرم اینطوری بیشتر اذیت شدم که. دیگه جنین ندارم و کلی هم پول خرج شد و هیچی. سر جمع 6بار توی این سیکل رفتم که یه بستش فقط انتقال ندادم که از بین رفتن ولی واسه همونم کلی غصه خوردم چون خیلی دارو و آمپولای مختلف زده بودم

یه صلوات مهمونم کنید
سلام انتقال چندمتون بود ؟ درکتون میکنم انشالله انتقال بعدی مثبت میشید خودتون تقویت کنید اگه اضافه وز ...

دوبار پانکچر. انتقال پنجم بود البته یه بارم جنینام از فریز در نیومد با اون میشد 6بار

اضافه وزن ندارم. بیشتر استرسی ام و اینکه اسپرم شوهرم خیلی افتضاحه

یه صلوات مهمونم کنید
ممنونم عزيزم،  من بجز یه لک قهوه ای که صبح دیدم تا الان هيچی ندیدم  ، همش میخوام نیام تو ت ...

هروقت استرس داشتی بیا بپرس

منظور من این بود که برای سقط شوکه نمیشی 

دردش خبرت میکنه که نزدیکه

هر روز و هر ساعت که سوال یا کاری پیش اومد ما رو از احوالت باخبر کن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اخرین شیاف و آمپول شنبه گذشته استفاده کردم  ، ، سر مادرش دعوامون شد حرفای بدی بخاطر مادرش بهم ز ...

من ۴روز بعد اومد.اول یه لک بود.بعد نصف شب سقط شد.

زعفران خوردی؟دم کن بخور یه دونه غلیظ

واینکه طناب بزن.گل گاوزبان بخور

آزمایش دادی که ببینی بتا چجور هست؟داره پایین میاد یانه؟

شاید چون شما بارداریت طبیعی بوده با من که آی وی اف بود و توسط دارو بوده عرق داره زمان سقط.

نگران مشکلات زندگی نباش که یه جورایی همه درگیرهستیم ولی خوبیش اینه که چون زندگی درجریان داره میگذره میره

الان به فکر سقط باش. منم برای بارداری  نگرانم. دیشب خواب میدیدم انتقال دادم و میخوام برم آزمایش. 

انشاالله خدا بهت میده

عزيزم من امروز صبح فقط ببخشید موقع دستشویی یه لک قهوه ای دیدم و تا الان دیگه هیچی ندیدم هیچ درد یا گ ...

انشاالله داره شروع میشه

منم غروب لک قهوه ای دیدم بعد ساعت ۴صبح شروع شد

Khanuma prp rahm hamun kharashe rahme ya harkudum farg mikonan Prp rahm ba bihushi ye? I 

نه عزیزم فرق دارن. بیهوشی هم نمی‌خواد . من خودم خیلی استرس داشتم ولی راحت بود در حد معاینه و گذاشتن اسپکولوم و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا هر منطقه ای یه چیزی میگه  از شانس خوبم منطقه 19 زیادی سخت میگیره دیگه نمیدونم چ ...

سلام عزیزم .تو قسمت مربوط به دعا نتونستم ریپلای بزنم .خیلی ممنونم بابت دعایی که در حقمون خوندی .ان شاالله حاجت روایی خودت و خیلی زود دلت شاد بشه 🥰🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزمزمه من ۶ هفتگی رفتم سونو که ساک و کیسه زرد دید بعد ۸ هفته و دو روز رفتم خیر سرم صدای قلب بشنوم گف ...

الهی عزیزمممم چقدرررر ناراحت شددددم بابت از دست دادن جنینتون 😔😔😔خیلی خیلی متاسفم . خدا به دلت آرامش بده و خیلی زود جاش براتون سبز بشه ..امیدوارم تو فرایند سقط کردن هم اذیت نشین 😔😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...