2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سونو اولت بود عزیزم؟ به سلامتی 

نه عزیزم سونوهفتم کلا من از ۵هفته تقریبا هفته ای دوبار رفتم سونو🤣

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بسلامتی عزیزم..تو برگه سونو چی نوشته..ضربان ایناش چنده.تاربخ زایمانت

عزیزم زده جفت قدامی جنین در انتهای رحم قرار داره و ضربان ۱۶۶ هست و تاریخ زایمان انشالا ۵/۵/۱۴۰۳

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم..تو برگه سونو چی نوشته..ضربان ایناش چنده.تاربخ زایمانت

طول جنین هم ۲۵میلی

ن بابا سونو هزارمش😄😄چقد گیر دادم بش میگفتم چقد سونو میری😄

این شد سونو۷😂😂😂😇شایدم ۸

من ی طبقه بالا آمدم دیگه پایین نرفتم تا آزمایش هر سه گرفت پله ها رو بع بغل یکی یکی برو بالا تازه پ ...

من فدای مهربونیتون بشم ممنونم برای من بیشتر از ۳ طبقه س همسرم میگیره بغلت میگیرم یا میزارم رو پشتم 

ترجیح میدم پله بیام تا منو بزاره رو پشتش 😂

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
فدایه تو خاهرم ایشالا قسمت شما دوستای خوبم

ممنونم با دعاهای شما 

انقدر ب اون لحظه ها فکر میکنم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام باید شیاف پروژسترون رو قطع کنیم تا پریود بشیم؟ یا ممکنه حین استفاده هم پریود شد؟ روز دوازده ...

سلام عزیزم.کی باید آزمایش بدی؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
من فدای مهربونیتون بشم ممنونم برای من بیشتر از ۳ طبقه س همسرم میگیره بغلت میگیرم یا میزارم رو پشتم&n ...

😂 منم همین مشکل رو داشتم و دارم اگه میتونی حداقل ی روز یا این سه روز رو یا هتل برو یا اتاقی کرایه کن .

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
عزیزم این روزا را ۴بار تجربه کردم نمیدونم چی بگم که دلت آروم شه کاش بار پنج هم منفی میشدم تا این ت ...

ممنونم عزیزم. بله واقعا قبول دارم منفی شدن روز اول به سقط مشکلات دیگه می ارزه چون تجربه اونم داشتم.

فقط ناراحتم ازین بابت که نمی دونم دیگه چی کار باید بکنم💔 دو روزه با طپش قلب شدید بیدار میشم یه چیز سنگین تو گلومه. انقدر گریه کردم سَر که هیچ، استخون صورتم درد می کنه حتی! 

تو همین ساعت صبح از ته دل دعا می کنم برای همه معجزه ایی رخ بده راحت بشیم ازین عزاب. تلاشامون صبوری مون پیش خدا گم نشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه عزیزم به این چیزا نیست.خیالت راحت.خودتو اذیت نکن. منم انتقال که دادم پنج دقه گفتن همینجا دراز بک ...

خدا برات حفظش کنه 😍

پس استراحت نکردن ربطی به مثبت و منفی شدن نداره 

خدا خیرت بده عزیزم😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فکرنکنم. چون اگر خدا بخواد میچسبه محکم . فقط اینوچیزا رو برای دلخوشی خودمون انجام میدیم

ممنون عزیزم 😍

اره باید خدا بخواد تا خدا نحواد هر چقدر تلاش کنیم با نمیشه 😐

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍