2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عشقم خوبی دخترای گلت خوبن ؟ فدات بشم خوبم انتقال داد منفی شد 😔 داره کم کم سیکل دوباره ی تخم ...

عزیزم دوباره تخمکشی ای وای 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
Salam be hamegi  Bacheha Kasi tazegiya az dr zarnani vagt gerefte

چطور مگه وقت نمیده؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چطور مگه وقت نمیده؟ 

Salam ana jun khubi

Che khabara 

Akhe kilink taban bud unja vizit mikard

Emruz raftam az site nobat begiram aslan esmesh beyne doctora nabud

Hata ta tir Mahe sale ayande raftam nabud

Migam shayad Jaye dg vizit mikone

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Salam ana jun khubi Che khabara  Akhe kilink taban bud unja vizit mikard Emruz raftam az sit ...

سلام عزیزم دکتر زرنانی بیمارستان امید ویزیت میکنه ،شمارش رو برات میزارم ،با منشی تماس بگیر ولی احتمالا باید از سایت نوبت بگیری ،اسم سایت یادم نیست 

۰۲۱۴۴۴۰۳۷۱۴

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
Salam ana jun khubi Che khabara  Akhe kilink taban bud unja vizit mikard Emruz raftam az sit ...

از سایت پذیرش ۲۴ نوبت بگیر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
Mamnun azizam vagean lotf kardi  Bimarestane omid kudum masire

قربونت ، من تهران نیستم ،آدرس دقیقش هم نمیدونم ولی محله شاهین شمالی ،خیابان بهار ،از خود منشی بپرسی دقیق راهنماییت میکنه 

سلام عشقم خوبی دخترای گلت خوبن ؟ فدات بشم خوبم انتقال داد منفی شد 😔 داره کم کم سیکل دوباره ی تخم ...

خوبیم خداروشکر انشالله که بحق امام زمان بزودی قسمت همه چشم انتظارا بشه مادر بشن همش به یادتون هستم فقط واقعا وقت نمیکنم زود به زود بیام اینجا و گرنه سرنماز و دعاهام به یاد همه بچهای اینجا هستم هر دفعه میام سایت میگم انشالله خبر خوش از آلا و فردایی و شما و هپی و بقیه دوستان بشنوم

سلام عزیزم دکتر زرنانی پنجشنبه ها کلینیک نیکان اقدسیه س،زنگ بزن وقت بگیر از کلینیک،سرچ‌کن کلینیک ناباروری نیکان سایتش هست 

سلام عزیزم دکتر زرنانی پنجشنبه ها کلینیک نیکان اقدسیه س،زنگ بزن وقت بگیر از کلینیک،سرچ‌کن کلینیک ناب ...

Akhe azizam nikan baraye mahayi ke marize khodeshun nistim vagt nemidan age eshtebah nakonam,fek konam unja bayad parvande nabarvari dashte bashi

قربونت ، من تهران نیستم ،آدرس دقیقش هم نمیدونم ولی محله شاهین شمالی ،خیابان بهار ،از خود منشی بپرسی ...

Astare jan az paziresh 24 raftam hamun markaze fatemeh arjmand teymuri hast dg are?esme in markaz bud unja dg bimarestan Omid naneveshte bud