2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
وای عزیزممم چقدر سختی کشیدی تو ،آدم مثبت نشه از اینکه اینطور دلش بشکنه سخت‌ تر هست الهی بحق حضرت زهر ...

قربونت برم. مطمئنم تو اینام خیر هست. 

زیفت نمی‌دونم چیه.

همون انتقال باید برم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام خانما خوبید

من دو ماه پیش پانکچر شدم ولی فقط یه جنین برام تشکیل شد

بعد از یک دوره استراحت پنج روز پیش رفتم برای شروع مجدد دوره که این بار هم دکترم گفت فقط ۴ تا تخمک داری و گفت دوبارا استراحت کن سری بعد بیا

بچه ها راهی هست که تعداد تخمک بیشتر شه؟

خیلی حالم بده ناامید شدم به طور کلی😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خاهرم به خدا همش خوده اون بالاییه قربونش برم روز تولده همسرم خدا بهمون این هدیه رو داد مثل بارون ...

انشاالله مبارکت باشه عزیزم

براتون قدم دار باشه

منو خیلی دعا کن

من طبیعی یه دونه آوردم مثل آب خوردن ولی بعدش مشکل دارشدم

فکرمیکردم هروقت من بخوام میشه ولی تا خدا نخواد نمیشه.یه روز یه توانایی رو میده و یه روز همونو میگیره😥😥

سلام خانما خوبید من دو ماه پیش پانکچر شدم ولی فقط یه جنین برام تشکیل شد بعد از یک دوره استراحت پنج ...

سلام عزیزم

از لحاظ تغذیه خودتو تقویت کن.یه طب سنتی یا دکتر تغذیه برو.طبع بدنت رو بشناس و طبق اون گرمی و سردی رو بخور.ساعت خواب و بیداری که نهایت ۱۱شب بخواب و صبح زود بیدارشو.ورزش داشته باش. بادکش رحم و تخمدان و یا فیزیوتراپی شون رو انجام بده.روغن مالی رحم و تخمدان .

واینکه داروهات رو خارجی کن

فدانشمندان مهربون خانوم خدا تولیت رو برات نگه داره وصحیح وسالم بغل بگیری

ممنون خاهره خوبم ایشالا خدا دلتو‌شاد کنه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم قربونت برم قطعا بنده خوب خداهستی که اینطور لایق مادر شدن شدی اصلا به دلت بد راه نده فقط به این ...

فدایه تو خاهر شما لطف داری به من ایشالا هرکی که منتظره خدا انتظارشون به آخر برسونه انتظار خیلی سخته ایشالا هیچ زنی تو حسرت بچه نباشه ایشالا دله خودتم‌شاد بشه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام خانما خوبید من دو ماه پیش پانکچر شدم ولی فقط یه جنین برام تشکیل شد بعد از یک دوره استراحت پنج ...

تخمک بیشتر نمیشه بگو داروی بده که کیفیتشون خوب باشه 

برا منم چهارتا تخمک بیشتر نیست دوز داروام خیلی کمه اعصابم خورده دومین پانکچرمه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام بچه ها.شب بخیر‌. من دکتر برام یه سری آزمایش نوشته توی دفترچم. تی اس اچ هم هستش،اما چون لووتیر ...

اضاف کن اگه توسییکل انتقالی دی هم بده مثل خودشون بنویس مهارت میخاد   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ای یو ای زیاد کردم گلم قبل میکرو انشالله که خوش خبربیای و دلمون شاد کنی  برای همینه برام خ ...

میدونیچند نفر میکرو میکنن بعدبا دارو فقط گرفتن حامله شدن  گاهی بیخیالی طی میکنی یه هو میبینی میشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
Bacheha akharin enzale agayun chand ruz gable pankcher bayad bashe

انزال اگه دی اف ای بالا باشه اطرج میگفت  شب قبل تخلیه داشته باشه 

من بار دومی هست که ای یو ای کردم الان روز ۶امم هست واسم مثل همیشه دعا کن داروهام لتروزول روزی ۳ت ...

لتروزول خارجی گرفتی،؟ دوستم چند سال پیش شوهرش تحرک انداشت.  تعدادم کم.  نصر بهشگفت فقط خارجی بگیر مثبت شد 

اضاف کن اگه توسییکل انتقالی دی هم بده مثل خودشون بنویس مهارت میخاد    

سلام قشنگم.از خودشم بهتر نوشتم.

راستش خودم پرستارم.زیاد نسخه نوشتم برای این و اون مهر دکترم زدم زیرش😁😁😁😁دیگه حرفه ای شدم.

دی داشت خودش،t3 t4 و prl اضافش کردم.جا نداشت دیگه وگرنه یه پی تی آی ان آر هم مینوشتم😅😅😅خدا ببخشتم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
فدایه تو خاهر شما لطف داری به من ایشالا هرکی که منتظره خدا انتظارشون به آخر برسونه انتظار خیلی سخته ...

الهی آمین.چقدر به دلم نشست دعاتون.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام قشنگم.از خودشم بهتر نوشتم. راستش خودم پرستارم.زیاد نسخه نوشتم برای این و اون مهر دکترم زدم زیر ...

ای خدا ببخشه همین ترس از خدا نمیزاره حرف بزنم