2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام قربونت برم توخوبی؟چه خبر؟ آره میبینی کار دنیا رو؟باز چرخش زدیم به دور ای یو ای بعد چند انتقال ...

نظرم اینه تا میتونی و میشه تلاش کنی

حالا که پیش اومده ان شا الله خیره و نتیجه میده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اگه یادت باشه قبلاً ی خارج رحمی داشتم ک لوله چپم رو برداشتن.  اردیبهشت با آی وی اف مثبت شدم ول ...

وای عزیزممم چقدر سختی کشیدی تو ،آدم مثبت نشه از اینکه اینطور دلش بشکنه سخت‌ تر هست الهی بحق حضرت زهرا خدا دلتو شاد کنه،اینیار باید زیفت کنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Bacheha akharin enzale agayun chand ruz gable pankcher bayad bashe

حداقل ٣ و حداكثر ٥

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

In baraye azmayesh esperm nabud ?baraye pankcher 36 Saat gable amal nist

فرقی نمی کنه کلا چه آزمایش چه ای وی اف، نیاز به نمونه با کیفیت هست.۳ روز بعد از آخرین  انزال غلظت و کیفیت بهتره.

بیشتر از ۷ روزم بشه برعکس کیفیتش میاد پایین.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بچه ها.شب بخیر‌.

من دکتر برام یه سری آزمایش نوشته توی دفترچم.

تی اس اچ هم هستش،اما چون لووتیروکسین میخورم خودم میخوام تی تری و تی فور هم چک بشه،

خودم به نسخم اضافش کردم.😂😂😂😂😂😂😂

کسی که نمیفهمه.نه؟؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام بچه ها.شب بخیر‌. من دکتر برام یه سری آزمایش نوشته توی دفترچم. تی اس اچ هم هستش،اما چون لووتیر ...

سلام اول اینکه اگر اینترنتی ثبت شده باشه خب نسخه شما مواردی رو اضافی داره

اگر نیروهای مسلحین و هنوز دفترچه ای هستین باید دستخط نوشته شما و دکتر و رنگ جوهر خودکار  خیلی شبیه هم باشه

اگر اپراتور ازمایشگاه خیلی دقت کنه وبخواد گیر بده ممکنه ناهمخوانی رو متوجه بشه بستگی به تجربه اپراتورش داره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام اول اینکه اگر اینترنتی ثبت شده باشه خب نسخه شما مواردی رو اضافی داره اگر نیروهای مسلحین و هنوز ...

خب پس متوجه نمیشن.

عین خودش نوشتم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
اخ صدف، جای دیگه سونو نمیری بیرونم برو 

دو‌تا دکتر همونجا چک کردن دیگخ

سونوی دوم برای اینه که دکتر اولی شاید اشتباه کرده باشه

ولی وقتی دو تا دکتر مختلف چک کردن دیگه فکر کنم لازم نیست بعد اینکه من خودم دیدم داخل سونو جنین رو 😔