2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
من بخاطرش قید سرکار رفتنو زدم با اینکه عاشق کارم بودم.انصراف دادم. مهد هم پرسیدم،اما مهدایی که قابل ...

سی سال خیلی هم بالا نیست، ۶ ماه صبر کن وقتی ۴ سالش شد رفت مهدکودک انتقال بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سی سال خیلی هم بالا نیست، ۶ ماه صبر کن وقتی ۴ سالش شد رفت مهدکودک انتقال بده

شما چند سالتونه؟؟چندتا جنین دارین؟

کدوم کشور هستین؟همونجا انتقال میدین؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چند سالتونه؟؟چندتا جنین دارین؟ کدوم کشور هستین؟همونجا انتقال میدین؟

من داستانم خیلی طولانیه، دوستای قدیمی اینجا منو میشناسن

۴-۵ بار پانکچر، ۳ تا سقط ، ۵ تا انتقال.

بلاخره انتقال پنجم مثبت شد و موند برام

۴۱ سالمه. هم اینجا انجام دادم هم ایران

اولی و دومی و پنجمی رو اینجا انتقال دادم

الان فعلا دو تا فریز دارم ببینیم خدا چی میخواد 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها.شبتون بخیر. یه چیزی خیلی ذهن منو درگیر کرده.گفتم با شما مشورت کنم.ببینید من ۳۰ سالمه.چه ...

درسته تا تو شرایط شما نباشم نمیتونم درک درستی از مسأله داشته باشم. ولی بر اساس احساسم و چیزی ک از اطرافیان میبینم آره وارد سیکل میشدم و اقدام می کردم. هر چ فاصله سنی بچه ها کمتر باشه بهتر با هم همبازی میشن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من داستانم خیلی طولانیه، دوستای قدیمی اینجا منو میشناسن ۴-۵ بار پانکچر، ۳ تا سقط ، ۵ تا انتقال. بل ...

عزیزم.چه مسیر سختی رو پشت سر گذاشتین.خداروشکر که الان گل پسرت کنارته.

انشالله اون دوتا هم بشن دوتا نی نی بیان بغلت

درسته تا تو شرایط شما نباشم نمیتونم درک درستی از مسأله داشته باشم. ولی بر اساس احساسم و چیزی ک از اط ...

ممنون از نظرت قشنگم.

حرفاتون دلگرمم میکنه🌷

عزیزم من ۳۰ تا ۴۵ روز فرصت دارم هنوز ولی چطوری اشنا بشم رو نمیدونم میدونم که سحر بانو پرستاره ولی چ ...

نه یکی دیگه از بچه ها بود ،چند شب پیش گفت من پرستارم ،متاسفانه کاربریش رو فراموش کردم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه اصلا دوست ندارم کسی بفهمه متاسفانه خانواده ی راز داری هم ندارم حرفو پخش میکنن میخوام ب همه بگم ر ...

کار خوبی میکنی، از ظهر داخل فکرتم از خدا میخوام که برات خیر باشه عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم.چه مسیر سختی رو پشت سر گذاشتین.خداروشکر که الان گل پسرت کنارته. انشالله اون دوتا هم بشن دوتا ...

فقط خدا رو شکر… انشالله

راستش دکترم بازنشسته شد مجبور شدم برم زیرنظر یه دکتر دیگه

اونم همش میگه نه، دو تا انتقال نده، ریسکیه اگر دوقلو بشن و تا آخر نتونی نگه داری چی

اگر جای سزارین قبلیت بخاطر بارداری دوقلو باز بشه چی… یه حرفایی میزنه همش میترسونه منو

میگه یکی انتقال بده. حالا میخوام برم از دکتر زنانم بپرسم

چون اینجا دکتر ناباروری جداست. از هفته ۱۰ میریم زیرنظر دکتر زنان که دکتر زایمانمون هست. میخوام ازش بپرسم واقعا خطرناکه؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فقط خدا رو شکر… انشالله راستش دکترم بازنشسته شد مجبور شدم برم زیرنظر یه دکتر دیگه اونم همش میگه نه ...

سلام مامان سوفی خوبی؟ سلامتی؟ منو یادته؟ الان پیامتو دیدم از میون حرفات متوجه شدم الان یه گل پسر داری نمیدونی چقدر خوشحال شدم از ته دل الهی آمییین😍😍🥰🥰 مگه کی بارداری شدی داری از انتقال بعدی حرف میزنی ای جانم الان چند وقتشه پسرت؟ میدونم چقد نا امید بودی اون دوران چیا کشیدی خداروشکر دلت آروم گرفت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببین ۷ ماهه به احتمال خیلی زیاد باید بره NICU باهاش صحبت کن بگو خوب همون ۹ ماه بگن بچه از دست رفته

ببینم میشه متقاعد کردشون

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام مامان سوفی خوبی؟ سلامتی؟ منو یادته؟ الان پیامتو دیدم از میون حرفات متوجه شدم الان یه گل پسر دار ...

آره یادمه شما رو عزیزم💕 پسرم یکسالشه 😊

انقدر میترسیدم کل بارداریم تا صبح روز سزارینم میگفتم خدایا نگش دار برام. از ترسم به هیچکس نگفتم ، تقریبا ۶ ماهم بود مامانم با زور گفت من دیگه به فامیلا میگم، چرا تنهان میکنی

نمی دونم چرا دلم نمیخواست هیچکس بدونه. انقدر ازدست داده بودم باورم نمیشد که بشه. 

واقعا هزاران بار خدا رو شکر میکنم

امیدوارم شما خم صاحب یه جفت دوقلوی نازنازی بشین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ان شاالله بهترین خیر ها براتون پیش بیاد😍😍

ممنون قشنگم😍🫂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره یادمه شما رو عزیزم💕 پسرم یکسالشه 😊 انقدر میترسیدم کل بارداریم تا صبح روز سزارینم میگفتم خدایا ...

اااای جانمم الهی😍😍🥰 الهی دومادیش عزیزم 

حق داشتی خواهر بزا ماها که اینقد شکست خورده ایم باور شدنها برامون سخته منم الان دقیقا تو همون وضعیتم😢 میگم شاید هیچوقت برا منم نشه امسال خرداد انتقال داشتم دوباره قلبش برام نتپید و‌ مجبور به سقط شدم برا بار سوم خدا برام نخواست راضیم به رضاش😢 داغون شدم منم خیلی وقته اینجا نیومدم امشب خیلی دلم هوای اینجارو کرد اومدم فورا هم پیام خوشحال کننده تو رو دیدم از بس ذوقیدم که نگوو

انشاالله به زودی دومی هم بیاری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏