2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

رفته بودم بهزیستی یکی از مراجعین  دادگاه و پزشکی قانونیذنرفته بود بچه رو برده بود خونه، الان دیگه سخت نمیگیرن به هر حال از نظر من همین سختیها کمم حق دارن گاهی اوقات خوشحال میشدم واقعا.  برخوردشون خیلی خوبه من راضی بودم ازشون تو ثبت نام بکن هر وقت خدا صلاح بدونه میاد خونت.  به من گفتن نوزاد بهت تعلق نمیگره تو کمیته،   گفتم خدا کمک میکنه تعلق میگیره یکی از مسولا سرشو تکون داد.  بعد اونیکه از دادگاه اومده بود اومد نشست گفت سن خودت خوبه  پس شیر خار   من خودم اصلا نوزاد نمیخاستم اون اینجوری گفت الکی گفتم حتما نوزاد از لج   غیر قانونی من یه کم میترسم بعدن بهت فشار نیارن فدات شم، باز خودت میدونی کمم نبودن افرادی که همینجوری گرفتن مشکلی هم پیش نیومده  توکل بر خدا انشاالله هر چی خیره همون بشه برامون  به حق فاطمه زهرا (س) 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قاصدک 🥺😭 برام دعا کن  خیلی دعا کن فکر کنم خدا معجزشو میخواد بهم نشون بده

وااای فاطمه خبریه؟؟؟😍 دلم میاد تو دهنم تا صفحه آخر برسم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من امروز رفتم مرکز قرار بود دارو تحریک تخمدان بدن بعدم پانکچرشم اما تو سونو یه کیست ۲۲ میلی د ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات. من غیر ال دی بقیه رو داشتم با هم.

منم دو ماه از جراحی ای ک داشتم میگذره و پریود نشدم هنوز رفتم دکتر گفت هم سمت راست هم چپ کیست دارم. کیست باعث پریود نشدن میشه؟ بهم اتینیل استرادیول داد گف بعد تموم شدن پریود میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها.عصرتون بخیر. مامانای قشنگمون که تازه انتقال دادین،هزینه انتقال چقدر شد؟..؟ تحت پوشش بی ...

سلام عصر به خیر😍

من بیمارستان دولتی با بیمه تأمين اجتماعی انتقال دادم هزینه اش حدود ۳ میشد، که من بیمه تکمیلی داشتم و کلا رایگان شد تمام مراحل. ولی خصوصی حدود ۴۰هست که اونم اگر تکمیلی داشته باشی و قرارداد داشته باشن ۹۰درصد تحت پوششه. 

من آمپول gcsf يا همون چسب جنین رو با بیمه تامین گرفتم حدود ۳۰۰ که قبل انتقال برام تزریق کردن. البته باید نسخه پزشک داشته باشی حتما.

من prp نكردم نمیدونم‌ چطوریه ولی هیستروسکوپی و خراش آندومتر انجام دادم تا کمک کنه به لانه گزینی. دیگه بقیه اش با خداست.

الان روز سوم انتقال جنین بلاستم و هیچ علامت خاصی هم ندارم😇 🤔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اصلا نتونستم درست شیر بدم. شاید کلا رو هم ۱۰بار. بچه ها دوقلو اند نگهداریشون خیلی سخته، جونی برام ...

عزیزم از طب سنتی هم کمک بگیر مورد زیاد دارن برا افزایش شیر مادر. من چون برام پیش نیومده تو ذهنم نمونده چیا خوبه

دکتر گفته بود ولی من توانش رو نداشتم😞 تا سه هفته بعد زایمان دردی کنار نافم داشتم که مدام آرزوی مرگ ...

الهی قربوووونت برم. تو رو خدا خودتو اذیت نکن. اطرافیانو هییییییچ وقت نمیشه راضی کرد همیشه ی حرفی دارن بزنن. مهم خودتی که می‌دونی کم نذاشتی. بدن آدم تا یه حدی کشش داره خب.

نه عزیز دلم باردار نیستم ولی امید دارم که باردار باشم ، هنوز خیلی مونده تا تموم شدن سیکل و مشخص شدن ...

خداروشکر برا خوشحالی الانت. و ان شالله آخر سیکل هم خبر خوش خودتو بدی😍😍

سلام عصر به خیر😍 من بیمارستان دولتی با بیمه تأمين اجتماعی انتقال دادم هزینه اش حدود ۳ میشد، که من ...

عزیزم.چه خوب که بیمه قبول میکنه.وگرنه که هیچی دیگه.

بچه هامون دارن استراحت میکنن،حوصله ندارن پاشن برای مامانشون علائم درست کنن،مشکلیه؟؟؟😅😅😅

خواهر هوا سرده خواب میچسبه،بذار راحت باشن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزم خوشحال شدم برات انشالله که هر چی خیره برات پیش بیاد ،فقط اول خوب تحقیق کن ،احساسی تصمیم نگیر

تحقیق که از نظر گرفتن بچه مطمئنم یک درصد احتمال میدم نشه

و اینکه هیچکس ادرسی از من نداره ک بعدا بخوان پشیمون بشن یا هرچیزی فقط شماره تماسم رو واسطه داره

واسطه میگه میتونید بچه رو ببرید آزمایشات لازم رو انجام بدین که مشکلی نداشته باشه

ولی بچه زودتر از موعد دنیا میاد ۷ ماهه و تحت نظر همون واسطه هست .

واسطه میگه مثلا خانواده هایی که باردار میشن و جنسیت دلخواشون نیست میارن پیش ما تا گیرنده پیدا کنیم برای بچه و  از همون ابتدا تحت نظر ما هستن

عزیزم بچه ای که ۷ ماهه دنیا بیاد با توجه به زدن امپول ریه و... 

میتونم همون لحظه ببرمش خونه؟ منظورم نیاز نیست تو دستگاه باشه؟ اخه اونجا دستگاه اینا نداره بچه رو میدن بهم میگن مبارکه

بعدم میمونه شناسنامه که نمیدونم چطوری اقدام کنم

اگه از اهدا کننده وکالت محضری بگیرم بعدا میتونم از این طریق واسه بچه شناسنامه بگیرم؟

وای خدا کاش اشنایی چیزی میداشتم

نمیخوام به فامیل هم چیزی بگم میخوام بگم رحم اجاره کردم و الان بچمون دنیا اومده

اگه زودتر نگفتمم ترسیدم برای بچه اتفاقی بیوفته

میخوام حتی به پدر مادر هامون دروغ بگم که بعداً نگاهشون به بچه عوض نشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مثل اون سریال خداحافظ بچه دیدی به بچه وابسته میشدن بعد ازشون میگرفتن . ...

ممنون عزیزم با کامنتت گریم گرفت🥲 الهی برام بخواد و بشه

الان فقط نگران شناسنامه هستم

این نگرانیمم به شوهرم نگفتم که دلسرد نشه 

شناسنامه تا چه زمانی نیاز بچه هست ؟ مثلا بزارم چندین سال بگذره بعد برم بهزیستی بگم چند سال پیش ما بچه رو پیدا کردیم الان براش شناسنامه میخوایم میشه؟؟

اونموقع شاید دلشون به رحم بیاد که سالهاست برا بچه عشق دادیم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وااای فاطمه خبریه؟؟؟😍 دلم میاد تو دهنم تا صفحه آخر برسم

نه خاله جونم 🥹 ولی انگاری قراره خبری باشه

۵۰ درصد از لطف خدا شاملم شده از این نظر🤪

هم پولشو دارم خودم هم راهشو پیدا کردم

فقط میمونه ۵۰ درصد اخر که خدا کمکم کنه و نینی رو بهمون بدن و بتونم واسش شناسنامه بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم.چه خوب که بیمه قبول میکنه.وگرنه که هیچی دیگه. بچه هامون دارن استراحت میکنن،حوصله ندارن پاشن ب ...

🤪😍

آره دقیقا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم.انشاالله که هیچ طوری نمیشه.خدا این گل پسر نازو بی دردسر بهت میده.بعدشم طبیعی دوقلو دختر باردار ...

🫀😘 ممنون که رو این مسیر همراهم هستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون مدرکت چیشد دوستم میگه شرط مدرک برداشتن دیگه

اقدام نکردم براش هزینش سنگین بود سعیدم سرد شد نسبت بهش مخصوصاً که خیلی طولانی میشه تا بخوان نوزاد بدن بهمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40