2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر. من تازه واردم. خواستم ازتون راهنمایی بگیرم. من نزدیک یک ساله که تو اقدامم ولی هنوز موفق نشدم تنبلی تخمدان دارم و سه دوره دارو خوردم این ماه هم آی یو آی کردم ولی امروز بتا دادم ۱۴٫۱۴ بود که دکترم میگه منفیه. حالا دیگه میخوام پیش متخصص نازایی برم با دکتر علیرضایی وقت گرفتم به نظرتون خوبه؟ اگر دکتر دیگه ای هم میشناسید لطفا بهم معرفی کنید پیش چند نفر برم ببینم کدومشون به دلمم میشینه چون اینم فاکتور مهمیه. دکتر خودم دکتر ساغر صالحپورو معرفی کرده ولی خیلی کامنت مثبتی ندیدم ازش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من امروز رفتم مرکز قرار بود دارو تحریک تخمدان بدن بعدم پانکچرشم اما تو سونو یه کیست ۲۲ میلی در چپ رویت کردن برای همین ال دی دادن تا رفع بشه ولی دارو های مثل دی اچ ای آ وکوکیوتن ‌قرمز هم دادن میخوام ببینم کسی میدونه این دارو ها تداخل داره یا نه و من ادامه اوابوستم رو بخورم یا نه

دوستان من امروز رفتم مرکز قرار بود دارو تحریک تخمدان بدن بعدم پانکچرشم اما تو سونو یه کیست ۲۲ میلی د ...

شما اوابوست مصرف کن کو کیوتن هم مثل اوابوست کیفیت تخمک میبره بالا بهتره هردوشون سه ماه قبل پانکچر استفاده بشه تا تو پانکچر تخمک‌ها کیفیت بالا داشته باشن جنین با کیفیت تشکیل بشه ،، اون ال دی دادن بابت از بیم بردن کیست

اگر قرار شد تحت نظر پریناتولوژ بری دکتر فاطمه آزادی تو شهرک غرب هم دکتر خوبیه اگر هزینه ش برات سخته ...

سلام ،با دکترم تو رویان ويزيت شدم کلا گفت صلاح میدونم تو بری یه دکتر پریناتولوژی بیرون مرکز یعنی غیرمستقیم بهم گفت دکتر پریناتولوژی رویان قبول نداره گفت بهتره بری زیرنظر یک دکتر پریناتولوژیی که تو بیمارستان خوب و دولتی معروف مثل شریعتی یا آرش باشه ،،  دکتر های اونجا ها رو تو اینترنت گشتم یا درموردش خوب نمیگن یا اگه خوبه میگن فوق‌العاده شلوغن یا مسیرشون بد مسیره ،منم با یه بچه کوچیک و شاغل بودن واقعا اذیت میشم از طرفی همسرمم نمیتونه باهام باشه باید برای رفت آمد رو خودم حساب کنم ،،،حالا این دکتری که شما معرفی کردید خودتون یا شخص نزدیک بهتون باهاش ويزيت شده؟ خیلی شلوغ مطبش؟ کارش خوبه الکی هزینه تراشی نمیکنه؟؟

سلام ،با دکترم تو رویان ويزيت شدم کلا گفت صلاح میدونم تو بری یه دکتر پریناتولوژی بیرون مرکز یعنی غیر ...

سلام عزیزم

خودم تحت نظرش بودم

مطبش شهرک غربه

من پنج شنبه ها اول وقت ، نوبت میگرفتم که خلوتتر بود و تا میرفتم نوبتم بود نهایت معطلی نیم ساعت _۴۵ دقیقه بود دکتر خیلی خوبیه انرژی مثبت و کار درست اگر جایی شک داشته باشه نهایت یکبار ارجاعت میده پیش اساتیدش تو بیمارستان امام خمینی اونم روزی که خودش اونجا هست و کنارته 

اون زمان بیمارستان دولتی  میلاد هم ویزیت میکرد ولی خب میلاد شلوغی و معضلات خودش رو داره و از شرایطش بی اطلاعم من فقط مطب میرفتم 

برای نامه آخر زایمان هم یکبار با خودش بیمارستان امام رفتم. 

ولی خب کارهای مراقبت بارداری و زایمان باید پیش دکتر دیگه باشی چون زایمان قبول نمیکنه فشار و وزن نمیگیره و ..

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام ،با دکترم تو رویان ويزيت شدم کلا گفت صلاح میدونم تو بری یه دکتر پریناتولوژی بیرون مرکز یعنی غیر ...

اگر بیمه تکمیلی داری مطب خوبه چون هزینه ویزیت و سونوهاش زیاده دیگه 

دوست داشتی یه سر پیشش برو 

ببین اوضاعت چطوره شاید بگه اوضاعت خوبه و نیاز نباشه زیاد پیشش بری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره عزيزم، اتفاقا سر دخترم با اینکه میکرو بود همه چی دقیق بود ولی این یکی فقط ساک دیده شد بدون جنین ...

اخه عزیزم من ۵هفته تو سونو سنش خوب بود ولی ۷هفته باید الان بودم ولی شبش هفته هستم دقیقا ۵روز عقب

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=320392637]من قبل از انتقالم همینجوری ازمایش تیرویید دادم..دیدم پرکاره.رفتم نشون دکتر زنان دادم گفت سیکلت کنسل ...[/QUOدارو هورمونی یا پرژسترون مصزف کرده بودی قبل اتهاب تیروید

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

به نظرم برو پیش همین که مهتاب میگه باز خودت میدونی ولی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان من امروز رفتم مرکز قرار بود دارو تحریک تخمدان بدن بعدم پانکچرشم اما تو سونو یه کیست ۲۲ میلی د ...

بخور امگا سه هم ای سی