2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه وقتی تحرک و فرم اسپرم ایراد داشته باشه و خانوم مشکلی نداشته باشه، ...

برای اسپرم ضعیف و تخمک خوب بهترین روش ای یو ای هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به مبارک باشه انشالله به سلامتی با یه بتای عالی نتیجه بگیری به نظر منم هردوشون خون رو رقیق میکنن ...

ممنونم عزیزم سلامت باشین به امید خدا ایشالا

آره به نظرم هر دوش زیاد باشه.

حالا بقیه دوستانم تجربه شونو بگن ایشالا

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها یه سوال دارم من الان تو دوران تخمک گذاری هستم به طرز وحشتناکی سینه درد دارم درست مثل روزای ق ...

چون داروهای ای وی اف استفاده میکنیم علائم پریود و تخمک گذاری و ... کلا تغییر میکنن ،نگران نباش 

مگه تا حالا سونو سینه ندادی اگه ندادی حتما سونو شو 

معمولا همون اولین بار ای وی اف میکنن سونو سینه هم می‌نویسن برای اینکه شرایط بدونن 

لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه وقتی تحرک و فرم اسپرم ایراد داشته باشه و خانوم مشکلی نداشته باشه، ...

باید اول همسرت یک دوره دوماهه قرص تقویتی بخوره

و بعدش iui كنی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من اصلا نمیدونم چه روشیه🥺تازه مشکل رو فهمیدم و تو شوکم بخدا

اصلا استرس نداشته باش اگه تخمک خودت خوبه ،مورفولوژی ۳ خیلی پایین نیست 

دوست من با مورفو ۲ یکی دو بار ای یو ای کرد باردار نشد بعدش طبیعی باردار شد 

البته من آزمایش نگا نکردم عزیزم الان بیرونم ولی اینکه گفتی مورفولوژی ۳ هست خیلی پایین نیست خوبه 

ولی اگه سنت بالاست زیاد معطل نکن زود برو ای وی اف 

اصلا استرس نداشته باش اگه تخمک خودت خوبه ،مورفولوژی ۳ خیلی پایین نیست  دوست من با مورفو ۲ یکی ...

ممنونم عزیزم ازت

وای خدا اسم آی وی افو بیارم همسرم کلا لفت میده میگه بیخیال بچه شو

حتی دکتر اورولوژی هم زورش میاد بره

اره عزیزم نمیدونم شاید دلم تنگ بشه  فعلا ک فقط میخام زودتر بگذره و سالم و سلامت دنیا بیاد  ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره خودمم میدونم اصلا خوب نیست 🤦🏻‍♀️ مرسی عزیزدلم ❤️😘😍

♥️😍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️