2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
راستی بنظر شما بتا ۶۰۹ برای دوشنبه بوده برای امروز شنبه بتا بالای ۱۵۰۰ رفته که ساک معلوم باشه ؟ یعنی ...

بله قاعدتا باید رفته باشه، اگر هر ۴۸ ساعت ۱/۵-۲ برابر شده باشه  الان باید بالای ۱۵۰۰ باشه.

ولی اگر فقط ساک دیدی و جنین داخلش نبود استرس نگیر چون خیلی زوده. 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من امروز آخرین جنینامو انتقال دادم.

تو داروهام آنوکسا اضافه شده قبلا نداشتم. آ س آ هم دادن! مگه کار هر دوش رقیق کردن خون نیست؟ کسی بوده اینطوری؟ من دکترمو ندیدم که بپرسم الان همسرم رفت داروهامو گرفت متوجه شدم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها یه سوال دارم

من الان تو دوران تخمک گذاری هستم به طرز وحشتناکی سینه درد دارم درست مثل روزای قبل از پریود به نظرتون طبیعیه یا کیست سینه یا چیز دیگه ای میتونه باشه

آخه تا حالا تو تخمک گذاری ازین علائم نداشتم 

ساق پاهام هم خیلی درد میکنه نگرانم هنوز 20 روز به پریود مونده چرا اینقدر درد آخه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچه ها یه سوال دارم من الان تو دوران تخمک گذاری هستم به طرز وحشتناکی سینه درد دارم درست مثل روزای ق ...

حامله نیستی ساق پا منم درد داشتم خدا چی دیدی شوهرت که سالمه یه هو شدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها من امروز آخرین جنینامو انتقال دادم. تو داروهام آنوکسا اضافه شده قبلا نداشتم. آ س آ هم د ...

به به مبارک باشه انشالله به سلامتی با یه بتای عالی نتیجه بگیری

به نظر منم هردوشون خون رو رقیق میکنن که خونرسانی بیشتر میشه به رحم ولی بازم دکترت رو یه جوری پیدا کن بپرس که خیالت راحت بشه

سلام. بتای یک دیگه منفیه.. اونم روز ۱۶ انتقال

سلام عزیزم خوبی شرایطت بهتره خداروشکر ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
حامله نیستی ساق پا منم درد داشتم خدا چی دیدی شوهرت که سالمه یه هو شدی 

نه عزیزم تازه پریودم تموم شده روز دهم هستم الان

شوهرم با مورفولوژی 2 به راحتی نمیشه طبیعی باردار شم تازه یبارم واریکوسل عمل کرده متاسفانه ما هردومون مشکل داریم 

سلام خانم ها ۷ روز بعد پانکچرم پریود شدم شدید 

سیکلم ۲۸ روزه س ولی روز ۲۱ سیکل شدم 

سری بعد هم سیکلم بهم میریزه برای انتقال؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

و اینکه چرا دکترم ال دی بهم نداد من بگم به ایشون یا لازم نیست؟ 

نه عزیزم تازه پریودم تموم شده روز دهم هستم الان شوهرم با مورفولوژی 2 به راحتی نمیشه طبیعی باردار شم ...

این تقویتی ها تو تخمگزاری هم تاثیر داره،  منم حالا نمیدونم تلقین چیه علایم حس میکنم. اوابوست میخورم و فرتیل سی ام یکی، امگا سه بشش و کوالی فول 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم تازه پریودم تموم شده روز دهم هستم الان شوهرم با مورفولوژی 2 به راحتی نمیشه طبیعی باردار شم ...

عزیزم من بعد یکسال اقدام و باردار نشدم تازه از آزمایش همسرم فهمیدم مشکل داره...حل نمیشه؟موفولوژی ۳ 

این ازمایششه

به نظرت با دارو خوب میشه؟

لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه وقتی تحرک و فرم اسپرم ایراد داشته باشه و خانوم مشکلی نداشته باشه، ...

برو دکتر اطرج اگه تهرانی داروهای خوبی میده تعدادش چنده

نه کیفیت جنینم a و a-b  من مشکلات آندومتریوز و فیبروم و اینجور چیزا داشتم که عمل کردم ولی باز ...

ترگل جان آزمایشای ایمنی ،انعقادی رو کدوم آزمایشگاه دادی ؟ همون آزمایشگاهی که زرنانی خود معرفی کرد یا جای دیگه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش