2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
عزیزم انشاالله همون جنسیت دلخواهت باشه منم شوهرم پسر دوست داره.خودمم دوست دارم ولی میگم هرچی خدا بد ...

دقیقا منم بخاطر همسرم تن به تعیین جنسیت دادم گفتم حالا که ما ناباروری داریم و اینم پسر دوست داره بزار داریم این راه سختو میریم یکدفعه تعیین جنسیت هم انجام بدیم خودمم دختر دارم عالیه ولی دوست دارم از هر دو جنس داشته باشم ولی برای دل خودم نه چیز دیگه یعنی اگه اولی پسر بود دوست داشتم دومی دختر باشه ولی بهرحال اگه هر دو یک جنس باشن این حکمت خداست و باید شکرگزار بود واقعا اول و اخر سلامت مهمه و بس،، انشالله خدا بزودی شما رو صاحب پسر میکنه و تمامی دوستان دامن شون سبز میشه و دوستانی هم که تعیین جنسیت هستن به هدفشون برسن الهی آمین

بخدا تعجب کردم گفت سیصد و خورده ای .شاید بچه ها ۳۰تاییشو میخرن این گفت۶۰تایی.منم نخریدم همون فولیک س ...

عجب، منم چون بارداری اول فولیک اسید خوردم تو خوردن کوالی یا فولیک حساس نیستم یه عمره تمام باردارا اسید فولیک خوردن ،انشالله وقتی باردار شدید بعد خواستید تجديد نظر میکنید یا همینو ادامه میدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بتات خوب رفته بالا مبارکت باشه من بعضی وقتا از بی عقلی دکترهای ایران میمونم واقعا. منکه نه دکت ...

راستی بنظر شما بتا ۶۰۹ برای دوشنبه بوده برای امروز شنبه بتا بالای ۱۵۰۰ رفته که ساک معلوم باشه ؟ یعنی شنبه امروز برم دکتر یا زوده؟

ززنانی گفت چرا اخه بر چه اساسی گفت.  چند تا انتقال منفی داشتی

آره زرنانی گفت،دو تا انتقال منفی داشتم،آندومتریوز داشتم که عمل کردم باز عود کرده🤦🏼‍♀️ فیبروم دارم که دکترم گفت اون پشت رحمته ربطی به جای بچه نداره،فاکتورای ایمنی انعقادیم مشکل داره تیروییدمم گفته اسکن هسته ای بشم و متخصص غدد نظر بده چون تی اس اچم نرماله ولی فاکتورای تیروییدم مشکل داره،یه جورایی به قول دکتر زرنانی آنچه خوبان همه دارن من یکجا دارم😢🤦🏼‍♀️ امروز رفتم دکترم گفت با توجه به اینکه ظرفیت تخمدانت خوبه یه بار با همه داروهایی که دکتر زرنانی داده انتقال میدیم تا ببینیم چی میشه

مشکلات انعقادی که با آنوکسا حل میشه،در مورد تیرویید  اطلاعاتی ندارم ،علت آی وی اف تون چیه؟شاید ...

نه کیفیت جنینم a و a-b 

من مشکلات آندومتریوز و فیبروم و اینجور چیزا داشتم که عمل کردم ولی باز هم فیبروم دارم هم کیست سه سانتی🤦🏼‍♀️ همسرمم تحرکش پایین بود ولی الان که آزمایش دادم ایمنی و انعقادی مشکل دارم تیروییدم دکتر گفت اسکن هسته ای کنم و دکتر غدد نظر بده،من تی اس اچم همیشه نرماله نمیدونم چرا باید فاکتورام مشکل داشته باشه🤦🏼‍♀️

آره زرنانی گفت،دو تا انتقال منفی داشتم،آندومتریوز داشتم که عمل کردم باز عود کرده🤦🏼‍♀️ فیبروم دارم ...

ایخدا انشاالله که مثبت بشی و بمونه برات. زررنانی  چیداده بهت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه کیفیت جنینم a و a-b  من مشکلات آندومتریوز و فیبروم و اینجور چیزا داشتم که عمل کردم ولی باز ...

انشالله که خودت باردار میشی عزیزم ،توکل کن بر خدا

زینبی بابا هم با وجود آندومتریوز باردار شد 

نمیدونم چرا زرنانی جدیدا به همه میگه مشکل از رحمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه کیفیت جنینم a و a-b  من مشکلات آندومتریوز و فیبروم و اینجور چیزا داشتم که عمل کردم ولی باز ...

منظورت انتی پی او یا تی فر تی تری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
🥺 از مادر شدن میترسم میترسم مادر خوبی براش نباشم یا همسرم پدر خوبی نباشه واسش دلم نمیخواد با خودخو ...

عزیزممممم قربون دل مهربونت به خدا انگار حرفات از دل من داره بیرون میاد .

کاملا میفهمم چی میگی منم گاهی به خودم میگم اینقدر اصرار نکنم شاید واقعا لایق نیستم مادر باشم

شاید قراره زود بمیرم خدا نمیخواد بچم بی مادر بزرگ بشه

هزارتا شاید دیگه تو ذهنم میاد

بعد فکر میکنم بزرگترین حسرت زندگیم بچه داشتنه اگه بهش نرسم براش تلاش نکنم شاید بعدها خودم رو نبخشم

فاطمه جانم تو 10 سال از من کوچیکتری

10 سال بیشتر از من وقت داری

میدونم چی تو دلت میگذره چقدر سختی کشیدی چه عذابیه دیدن بتای منفی همه ی اینارو درک میکنم

اما بیا و خسته نشو

باید پشت سرهم تکرار کنی که نتیجه بگیری

من مشکلم اینه منفی که میشم چند وقت بیخیال میشم باز دوباره دلم طاقت نمیاره میام سراغش باید فاصله نندازیم

میدونم هزینه ها زیاده ، سختی داره ، شوهرامون یه جاهایی به خوبی همراهی نمیکنن ، حرف بقیه آزارمون میده ولی خدا برامون اینجوری خواسته چیزی که بقیه راحت بدست میارن برای ما به سختی بدست بیاد . شاید امتحانه خدا برای ما اینه ، خدا رو چه دیدی شاید به خاطر این همه صبوری اون دنیا اوضاع بهتری داشتیم 

باید هرکاری میتونیم بکنیم در آینده نگیم کاش بیشتر تلاش میکردم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ان شاالله ک آخرین انتقال موفقیت آمیز باشه برات عزیزم من خب باید پانکچر بشم  فعلا ک تو مرحله&nb ...

توکل به خدا انشالله با دعای شما دوستای خوبم خدا به منم کمک کنه 

امیدوارم هر چی زودتر همه ی مراحل برات به خوبی پیش بره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن