2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فک کنم یادم میاد انتقالت چی شد؟بچه داری؟برا دومی میخوای انتقال بدی؟

آره.دومی انشاالله ماه دیگه.

دخترم سه سال و دوماهشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیالت راحت هیچ ارتباطی نداره ،انشالله که به زودی خبر بارداریت رو میدی  ،برای کمرت هم سعی کن ...

فدات عزیزم.انشاالله خدا به همه منتظرا نی نی خوشکل بده.

برای کمرمم دکتر ام آر آی نوشت و گفت استراحت،که برای منیکه بچم کوچیکه و توی شهر غریبم و شوهرم تا شب سرکاره غیرممکنه.

انشاالله خودش خوب میشه😅

من پیش دکتر زرنانی رفتم،حالا شنبه میخوام برم پیش دکتر خودم مشورت کنم،البته به من نسخه داد برای انتقا ...

خودت رو ناراحت نکن .به امید خدا با استفاده از همون داروها نتیجه میگیری ،کدوم آیتم ها مشکل داشت؟آخه معمولا برای سرکوب ایمنی سرم تجویز میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات عزیزم.انشاالله خدا به همه منتظرا نی نی خوشکل بده. برای کمرمم دکتر ام آر آی نوشت و گفت استراحت، ...

انشاالله عزیزم ،آره واقعا با بچه کوچیک استراحت غیر ممکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

من انتقال قبلیم دکترم زینک و ویتامین سی و آمپول ب کمپلکس هم از ماه قبل از انتقال برام شروع کرد.

اما این انتقالم با یه دکتر دیگه هستش اون فقط کوالی فول و ویتامین دی و ویتامین ای و امگا سه و ال آرژین و پردنیزولون برام نوشته.بنظر شما اشکالی داره من هفته ای یه آمپول ب کمپلکس هم بزنم؟؟!؟!

قرص جوشان چی؟بتظرتون هر سه چهار روز یکی بخورم ایرادی داره؟

پنجم که میگن جذب نمیشه برا ماها. mth  این فاکتورت مشکل داره؟    

نگاه کردم  mthfr  _ A1298C مشکل داره و PAI ، اولی که شما هم نوشتید دوتا ازش هست که یکیش مشکل نداره ولی اینی که نوشتم مشکل داره ،،، اتفاقا دکتر هماتولوژی تاکید داشت بخاطر همین باید اسید فولیک ۵ بخورم ،   دکترتون بهتون گفته اسیدفولیک جذب نمی‌شه؟؟؟ آخه من بارداری اولمم خوردم  

رفتم کوالی فول بخرم گفت یه قوطیش  سیصد گرخیدم .گفتم همون فولیک ساده میخورم بره

مگه کدوم شهرید اینقدر گرونه   آخه چند بار برای منم نوشتن با کلی داروی دیگه نزدیک ۲۰۰ تا ۳۰۰ سد نه اینکه به تنهایی این بشه ،حالا دوستانی که به تازگی خریدن میگن چند خریدن  ،، البته کوالی نوع فعال فولات دیگه وگرنه تا قبل اون همه همین اسید فولیک میخوردن و خوبم بود

اتفاقا چند روز پیش به همسرم میگفتم کاش یه دستگاهیی اختراع بشه ،هر روز تز سلامت جنین باخبر میشدیم

اره واقعا ای کاشخیلی سخته بیخبری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خودت رو ناراحت نکن .به امید خدا با استفاده از همون داروها نتیجه میگیری ،کدوم آیتم ها مشکل داشت؟آخه م ...

هم فاکتورای تیروییدم مشکل داشت در صورتیکه TSH نرماله،برام اسکن هسته ای نوشته باید برم متخصص غدد،تمام فاکتورای انعقادیمو گفت مشکل داره یه روز اینجا عکس آزمایشمو گذاشتم،تو دستوری که برای دکترم نوشته پردنیزولون و سرم آی وی آی جی و آنوکساپارین و آسپرین و یه سری ویتامین ب و اینجور چیزا هست،من آندومتریوزم داشتم عمل کردم ولی باز کیستم عود کرده ولی کوچیکه،خیلی نگرانم که این داروهارو هم استفاده کنم بازم منفی شه😢 

سلام عزیزم خوبی شما؟

فداتشم مهربونم خودت چطوری پسری خوبه ؟

خدارو شکر از اون دوران سخت عبور کردی😍🫀

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزای دلم میشه با دلای پاکتون برای عموم دعا کنید

آسم داره حالش بده خانومشم بارداره ماه دیگه زایمانشه

یکم اوضاعشون نامساعده

ممنونم🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم مهربونم خودت چطوری پسری خوبه ؟ خدارو شکر از اون دوران سخت عبور کردی😍🫀

قربونت خوبم دخمل دارم گلم😍😍

والا منم فک کردم اوایل سخته ولی هرچی جلوتر میره استرس و سختی هم بیشتر میشه ان شاالله آخرش به خوشی تموم بشه بشوره ببره همه سختی هارو