2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
به امید خدا انتقال میدی و مثبت میشه  توکل به خدا کن  چه مدت فریز بودن ؟ بچتون چند سالشه؟

فدات عزیزم.

از مهرماه ۹۸ فریز هستن.

بچم سه سالشه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
هر نهاد بیمه ای اسناد پزشکی مخصوص خودشو داره.. منکه تامین اجتماعی هستم میرم اسناد پزشکی تامین اجتما ...

اینسری که من رفتم خود مرکزمون بهم نامه داد و منو فرستادن اداره کل تامین اجتماعی

اونجا که رفتم ازشون پرسیدم دلیلش چیه گفتن به خاطری که هزینه هاتون تحت پوشش بیمه قرار بگیره 

پس همین میشه

مرسی عزیزم که جواب دادی😘

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزمزمه شما که لک بینی داشتید پروژسترون هم استفاده می‌کردید؟؟ با وجود استفاده از شیاف بازم لک بینی دا ...

بله پروژسترون رو دکتر بیشتر کرد شیاف روزی دوتا بعد لکه بینی آمپول هم اضافه کرد.بتام روز دوازده ۱۰۰ بود روز ۱۴ سیصد و خورده ای بود 

فدات عزیزم. از مهرماه ۹۸ فریز هستن. بچم سه سالشه

شما هم برای بچه دوم میخواین انتقال بدین منم بچم نزدیک سه سالشه اگه خدا بخواد میخوام انتقال بدم مال منم از آبان ۹۷ فریز هستن 

جدا  خدا کنه منم مثل شما باشم مرسی که گفتید  خدا پسر گلت حفظ کنه

ممنون سلامت باشین ان شاالله شما هم نی نی تون یا شاید نی نی هاتون و سالم بغل میگیرین.مثل من هر روز از دست شیطونیاش گریه میکنین 😂😂😂

شما هم برای بچه دوم میخواین انتقال بدین منم بچم نزدیک سه سالشه اگه خدا بخواد میخوام انتقال بدم مال م ...

آره.انشالله برای بچه دوم.

من دخترمم خیلی شیطونه یه ذره دودلم اما میترسم.سنم میره بالا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
آره.انشالله برای بچه دوم. من دخترمم خیلی شیطونه یه ذره دودلم اما میترسم.سنم میره بالا

دقیقا منم مثل شما.هم میگم اگه خدا خواست و شد فاصله سنیشون زیاد نشه بهتره ‌‌‌‌مفقط دوتا جنین دیگه دارم وفقط یه بار دیگه میتونم انتقال بدم شما چی ن 

آره.انشالله برای بچه دوم. من دخترمم خیلی شیطونه یه ذره دودلم اما میترسم.سنم میره بالا

شما مراحلش و رفتین من کم خونی دارم قرص آهن داده گفته هر وقت آزمایشت نرمال شد انتقال میدیم 

شما هم برای بچه دوم میخواین انتقال بدین منم بچم نزدیک سه سالشه اگه خدا بخواد میخوام انتقال بدم مال م ...

سلام،منم از مهر 98 هشت تا جنین فریز دارم،پسرم سه سال و سه ماهشه اگه خدا بخواد و همه چیز خوب پیش بره شنبه آینده تاریخ انتقالمه 

سلام،منم از مهر 98 هشت تا جنین فریز دارم،پسرم سه سال و سه ماهشه اگه خدا بخواد و همه چیز خوب پیش بره ...

ان شاالله به سلامتی ودل خوش انتقال بدین و نی نی تونو سالم بغل بگیرین.برای ما هم دعا کنید لطفاً 

ان شاالله به سلامتی ودل خوش انتقال بدین و نی نی تونو سالم بغل بگیرین.برای ما هم دعا کنید لطفاً 

حتماً دعا میکنم شما هم منو دعا کنین،هر چی توو زمان انتقال پسرم زندگیم رو روال بود الان توو سخت ترین شرایط دارم این کار رو میکنم فقط برای اینکه نمیخوام فاصله سنی بچه ها خیییلی زیاد بشه و البته به خاطر خودم که 36 سالمه و هر چی بگذره کارم سخت تر میشه