2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دیگه این فکرا رو نکن به این فکن قرار یه دخمل خوشگل مثل خودت خدا بهت بده 

🥹🥹🥹

الهی آمین

یعنی میشه...

دلم غنج میره براش 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آفرییییییین دختر خوووب خاله😍😘😘😘❤️

😘😘😘🫂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشاالله خدا فرزندان سالم و صالح اونم به روش طبیعی بهت بده 😘😘😘

🥹🫂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن     حاجتروا بشی عزیزدلم ❤️🙏😘

مرسی قشنگم ♥️

همچنین خودت

وای فقط امضات 🥺💔 چقدر حرف دل منه

مثلا دوچرخه منو تو ۱۰ سالگی خوشحال میکرد که ارزو شو داشتم

الان یه وانت دوچرخه ام خوشحالم نمیکنه چون ن ذوقشو دارم ن نیازشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما انتقالم افتاد برای شنبه ۱۸ آذر.سومین و آخرین شانس من.

تمام داروهای لازمو به جز سرم ivigکه دکترم اعتقادی نداره دادن بهم حتی امپول چسب جنین.

فقط گویا بازم امپول پروژسترون تو بازار نیست. چون بهم شیاف دادن از امروز هر ۱۲ ساعت.

من از انتقال اولم ۳۰تا دونه امپول دارم که تاریخ مصرف دارن.

به نظرتون روزی یکی شو بزنم؟ درسته درد داره ولی اگه واقعا جذبش بهتر از شیافه تحمل می کنم. 🥺 دکتر که می گه هر دو موثرن ولی اخه این شیافای ایرانی..🤔 نمی دونم چی کار کنم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستان لطفا  اگه میدونید جواب بگید ، کسی بتاش ۲۹۷ باشه و بعد از ۴۸ ساعت تو همون آزما ...

روند رشدش عادی و خوبه.باید دو برابر بشه که شده😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانوما انتقالم افتاد برای شنبه ۱۸ آذر.سومین و آخرین شانس من. تمام داروهای لازمو به جز سرم ivigکه دک ...

اگه خودتون با تزریق آمپول حس بهتری دارید انجام بدید ولی واقعا فقط خواست خدا و شانسه عزيزم،  من وقتی مثبت شده بودم روزی دوتا شیاف داشتم که ایرانی فقط گیر میاوردم فکر وکنم اسمش فرتیژست یا همچنین چیزی بود ولی با استفاده از همونا بچمم به دنیا اومد فقط مهمه که سر وقت داروهایی که میدنو استفاده کنيد بقیه دیگه دست ما نیست ،انشالله خدا اینبار دلتونو روشن و شاد کنه عزیزم

اگه خودتون با تزریق آمپول حس بهتری دارید انجام بدید ولی واقعا فقط خواست خدا و شانسه عزيزم،  من ...

بله درسته اسمش فرتیژست هست . شما هم ای وی اف بودین؟خدا رو شکر به سلامتی فارغ شدین.

نميدونم چون یک سقط و یک انتقال منفی داشتم همش میترسم نکنه هورمون بدنم کم بوده. امپولم خوبیش اینه که مستقیم جذب خون میشه. شیاف یا در میاد یا میریزه تو لباس زیر🤦‍♀️

سلام دوستان من 10 ابان انتفال داشتم هفته پیش، دوشنبه رفتم 12 روز بعد ازمایشم بود گفتن یه ساک کوچیک د ...

عزیزم من از روزازمایش تا دو ماه لک قهوه‌ای داشتم بعضی روزا هم قرمز میشد الانم پسرم رو پام خوابیده نگران نباش استرس واسه مادر و بچه خطر ناکه 

بله درسته اسمش فرتیژست هست . شما هم ای وی اف بودین؟خدا رو شکر به سلامتی فارغ شدین. نميدونم چون یک س ...

امپول خیلی کم گیر میاد..الان من دنیال امپولم.چون شبی دوتا میزنم..بیمه هم برا فردا تایید میکنه..

چون تو سیستم نوشته ک تا فردا امپول تو دستم دارم و نمیده فعلا..امشبم باید ازاد گیر بیارم..

ولی من برا خودم احساس میکنم سرم ای وی ای جی موثر بود..

من هم شیاف میزنم هم امپولشو..

شیاف حداقل یکساعت میذارم بمونه..

البته ظهرها یکساعتو میذارم..چون باید بلند شم ناهار بخورم..

ولی شبا دیگه راحت میزنم تا صبح 

مرسی قشنگم ♥️ همچنین خودت وای فقط امضات 🥺💔 چقدر حرف دل منه مثلا دوچرخه منو تو ۱۰ سالگی خوشحال م ...

قربونت برم نفس 🙏

آره گلم یه تایمی قبل اینکه پریود بشم خیلی حالم بد بود چه فکرایی که نکردم همون موقع اومدم این امضا رو گذاشتم من برعکس تو وقتی حالم بده دور خودم دیوار میکشم سکوت میکنمو به یه جا خیره میشم درد دارم اما گریه نمیکنم دلم پره ولی حرف نمیزنم اونقد صبر میکنم تا بتونم غم و یا دردی که دارمو هضم کنم 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍